aniversare printul harry

Prințul Harry își aniversează azi împlinirea a 37 de ani, ocazie cu care membrii familiei regale l-au felicitat pe rând, iar seria urărilor este condusă de Regina Elizabeta a II-a.

Suverana Regatului Unit i-a transmis nepotului ei, via social media, pe Instagram Stories, ”La mulți ani!” și a postat câteva fotografii cu Harry, din diverse circumstanțe în care acesta a luat parte la evenimente caritabile.

aniversare printul harry

printul harry

Fratele lui, Prințul William și cumnata lui, Ducesa de Cambridge, Kate, i-au urat un simplu ”La mulți ani!”, alături de o fotografie de-ale prințului, și la fel a procedat și tatăl lui Harry, Prințul Charles, care, alături de soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, i-au transmis aniversatului, Ducele de Sussex, o zi de naștere fericită. Deocamdată, Prințul Harry nu a facut niciun anunt legat de planurile pentru aniversarea sa, spre deosebire de Meghan, care a publicat un filmulet cu ocazia zilei ei de naștere, în care isi indemna prietenii-vedete să-și doneze 40 de minute din timpul lor pentru consilierea unor femei care au rămas fără joburi din cauza pandemiei.

aniversare printul harry

Relațiile dintre membrii familiei regale britanice și Prințul Harry rămân la fel de încordate, iar pașii făcuți spre împăcare de ambele părți sunt minusculi, cel puțin conform declarațiilor lui Omid Scobie, autorul apropiat Ducilor de Sussex, Harry și Meghan Markle, cel care a scris și biografia lor, Finding Freedom, alături de Carolyn Durand. Relațiile dintre cele două părți au fost puternic afectate, mai ales după interviul exploziv acordat astă-primăvară de Meghan și de Harry către vedeta de televiziune Oprah Winfrey, în care au făcut acuzații grave la adresa Casei Regale, printre care și cele de rasism și de rele tratatamente îndreptate către Meghan Markle. Harry și soția lui s-au mutat în California-santa Barbara, unde locuiesc într-un conac impresionant, în valoare de 14 milioane de dolari, alături de cei doi copii, Archie (2 ani) și Lilibet (3 luni).

 

Foto: Hepta

Related Posts