Monica Cismaru ∙ April 9, 2020 ∙ 2 min read

printul charles camilla

Prințul de Wales și Camilla Parker Bowles aniversează 15 ani de la căsătorie, iar evenimentul este cu atât mai emoționant cu cât cuplul s-a reunit după carantină și tratamentul anti-coronavirus urmat de Charles.

 

Prințul Charles (71 de ani) și soția lui, Camilla (72 de ani), își pot sărbători împreună, în liniște aniversarea căsătoriei lor, după reuniunea lor de luni, care vine după mai multe săpătămâni de izolare din cauza coronavirsului de care a suferit Prințul.

 

Imediat după ce Prințul Charles a fost diagnosticat, acesta s-a retras la reședintța Birkhall din Balmoral, Scoția. Camilla a scăpat de periculoasa boală, dar a respectat perioada de carantină impusă, de 14 zile. Prințul Charles a suferit simptome ușoare ale bolii și s-a vindecat, iar acum își petrece timpul în continuare în Balmoral, alături de soția lui.

Cuplul Regal a dat publicității, cu ocazia aniversării, o fotografie în care cei doi apar alături de cățeii lor rasa Jack Russell terrier, Bluebell și Beth, pe terasa casei.

Prințul Charles a fost diagnosticat pe 25 martie cu coronavirus, boală pe care ar fi contractat-o în timpul unei întâlniri cu Prințul Albert de Monaco, și el atins de nemilosul virus. Din fericire, Prințul Charles s-a ales cu o formă ușoară, spre deosebire de premierul britanic, Boris Johnson, care a ajuns la terapie intensivă din cauza COVID-19, iar logodnica acestuia, însărcinată, s-a molipsit, la rândul ei, de virus.

printul charles camilla aniversare

Ducii de Cornwall, Charles și Camilla, s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005 printr-o ceremonie civilă ținută la Windsor Guildhall, urmată de o slujbă de binecuvântare la capela St. George, după  ce aceștia au avut o relație  care a început în mod clandestin în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe vremea în care Prințul Charles era căsătorit cu Diana, decedată în 1997.

Charles și Camilla și-au petrecut luna de miere în același loc din care au transmis fotografia cu ocazia aniversării – Birkhall.

Camilla a fost acceptată odată cu căsătoria de Familia Regală Britanică și acum se ocupă de acte de caritate orientate către combaterea diverselor boli, către promovarea educației și către ajutorarea victimelor atacurilor sexuale și ale abuzului domestic. Camilla are doi copii, Tom și Laura, și cinci nepoți, care își strigă bunica GaGa.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…