Boris Johnson, primul ministru britanic, are Coronavirus

boris johnson

Încă un înalt demnitar britnic a căzut victima COVID-19, după anunțul din urmă cu două zile, conform căruia Prințul Charles suferă de aceeași boală. Boris Johnson (55 de ani), primul ministru englez, a fost găsit pozitiv cu Coronavirus după ce medicul său l-a testat în urma apariției tusei și a febrei.

Chiar dacă e bolnav, Boris Johnson a declarat că încă are putere să conducă țara și să lupte împotriva răspândirii bolii care afectează tot globul. El a adăugat că simpomele sale nu sunt grave și că-și va continua activitatea prin video-call. Partenera de viață a lui Johnson, Carrie Symonds, este însărcinată și e posibil ca și ea să fi fost infectată.

Reprezentanții Downing Street au anunțat că nu vor trece la testarea tuturor membrilor guvernului dacă aceștia nu prezintă simptome.

”Buna, tuturor! Aș vrea să va aduc la curent cu ceea ce se întâmplă. Am simptome blânde de Coronavirus, adică temperature și o tuse persistentă și, la recomandarea medicului, am făcut testul. Acesta a reieșit pozitiv, așa că lucrez de-acasă, mă autoizolez. Este cel mai indicat lucru pe care aș putea să-l fac acum, dar să nu credeți că nu-mi pot continua munca grație tehnologiei moderne, care face adevărate miracole. Voi ține legătura cu echipa mea pentru a conduce lupta împotriva Coronavirus” , a transmis Boris Johnson.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle