Bianca Sterie ∙ January 2, 2020 ∙ 4 min read

Remake-uri, animaţii, drame inspirate din fapte reale, dar şi multe comedii: iată care sunt titlurile pe care le vei descoperi la cinema la început de an.

Red Shoes and the Seven Dwarfs – Premiera: 3 ianuarie

O reinterpretare a poveştii Albei-ca-Zăpada, Red Shoes and the Seven Dwarfs este animaţia care îi va cuceri pe cei mici în ianuarie. După ce o vrajă îi transformă în pitici, şapte prinţi pornesc în căutarea unor conduri fermecaţi, care au puterea de a-i aduce înapoi la forma umană. Singura problemă este că pantofii aparţin unei fete care, la rândul ei, are nevoie de un strop de magie în viaţa sa, aşa că nu vrea să renunţe prea uşor la ei.

The Grudge – Premiera: 3 ianuarie

Ianuarie debutează şi cu un remake al unuia dintre cele mai apreciate filme horror din toate timpurile, thrillerul japonez The Grudge. Blestemul casei bântuite, care se răspândeşte cu o viteză ameţitoare, continuă să facă victime şi de această dată.

Cats – Premiera: 3 ianuarie

Taylro Swift, Idris Elba, James Corden, Rebel Wilson, Judi Dench şi Ian McKellen îţi dau întâlnire pe marile ecrane într-o reeditare a unuia dintre cele mai longevive spectacole musical de pe Broadway. Cats este regizat de Tom Hooper (The King’s Speech) şi este, în momentul de faţă, unul dintre cele mai controversate şi criticate titluri dintre cele lansate în această perioadă.

Knives Out – Premiera: 3 ianuarie

Chris Evans, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Christopher Plummer, Katherine Langford, Toni Collette. O distribuție spectaculoasă pentru Knives Out, un film care îmbină comedia cu thrillerul și care urmărește demersul unui detectiv, Benoit Blanc (Craig) de a afla adevărul despre asasinarea unui scriitor faimos, Harlan Thrombey (Plummer). Misiunea lui este îngreunată de familia disfuncțională a lui Harlan, un adevărat cerc al suspecților.

Bombshell – Premiera: 10 ianuarie

Inspirat din fapte reale, filmul urmăreşte povestea unor femei curajoase (interpretate de Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie) care hotărăsc să spună adevărul şi să îl acuze public pe Roger Ailes, fondatorul Fox News, de hărţuire sexuală, provocând astfel un scandal uriaş, care a dus la compromiterea carierei lui.

Dragoste 2. America – Premiera: 10 ianuarie

După Dragoste 1. Câine, regizorul Florin Şerban continuă Trilogia dragostei şi explorează istoria unui cuplu, doi amanţi care nu pot accepta că iubirea lor a murit.

Like a Boss – Premiera: 10 ianuarie

Mel (Rose Byrne) şi Mia (Tiffany Hadish) sunt cele mai bune prietene şi, împreună, îşi deschid un business care, în scurt timp, începe să acumuleze datorii. Salvarea lor pare să vină din partea lui Claire Luna (Salma Hayek), o investitoare foarte bogată, care are un alt plan pentru companie.

Bad Boys for Life – Premiera: 17 ianuarie

Cea mai simpatică echipă de detectivi revine în ianuarie pe marile ecrane pentru o nouă doză de adrenalină. Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliţie, în timp ce partenerul său, Mike Lowery (Will Smith), încearcă să se descurce cu schimbările din viaţă şi din carieră. În momentul în care un duşman din trecut se întoarce şi vrea să îl omoare pe Mike, cei doi detectivi se reunesc pentru o ultimă misiune împreună.

Dolittle – Premiera: 17 ianuarie

Robert Downey Jr. revine pe marile ecrane în ianuarie, de această dată în rolul lui John Dolittle, excentricul veterinar care poate vorbi cu animalele. Filmul prezintă călătoria lui pe mare, către o insulă misterioasă, în căutarea unui leac pentru Regina Victoria (Jessie Buckley).

1917 – Premiera: 24 ianuarie

Un film care promite mult suspans, în regia lui Sam Mendes, 1917 explorează misiunea a doi soldaţi britanici din timpul Primului Război Mondial, care trebuie să ajungă pe terenul inamic şi să livreze un mesaj important, care ar putea salva numeroase vieţi. Din distribuţie fac parte Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong şi Colin Firth.

The Gentlemen – Premiera: 31 ianuarie

Guy Ritchie i-a adunat pe Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Colin Farrell, Hugh Grant şi Henry Golding într-un film care promite acţiune, suspans, şantaj şi ameninţări, povestea unui dealer de marijuana, pe care duşmanii săi încearcă să-l elimine din schemă.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…