Bianca Sterie ∙ January 2, 2020 ∙ 4 min read

Remake-uri, animaţii, drame inspirate din fapte reale, dar şi multe comedii: iată care sunt titlurile pe care le vei descoperi la cinema la început de an.

Red Shoes and the Seven Dwarfs – Premiera: 3 ianuarie

O reinterpretare a poveştii Albei-ca-Zăpada, Red Shoes and the Seven Dwarfs este animaţia care îi va cuceri pe cei mici în ianuarie. După ce o vrajă îi transformă în pitici, şapte prinţi pornesc în căutarea unor conduri fermecaţi, care au puterea de a-i aduce înapoi la forma umană. Singura problemă este că pantofii aparţin unei fete care, la rândul ei, are nevoie de un strop de magie în viaţa sa, aşa că nu vrea să renunţe prea uşor la ei.

The Grudge – Premiera: 3 ianuarie

Ianuarie debutează şi cu un remake al unuia dintre cele mai apreciate filme horror din toate timpurile, thrillerul japonez The Grudge. Blestemul casei bântuite, care se răspândeşte cu o viteză ameţitoare, continuă să facă victime şi de această dată.

Cats – Premiera: 3 ianuarie

Taylro Swift, Idris Elba, James Corden, Rebel Wilson, Judi Dench şi Ian McKellen îţi dau întâlnire pe marile ecrane într-o reeditare a unuia dintre cele mai longevive spectacole musical de pe Broadway. Cats este regizat de Tom Hooper (The King’s Speech) şi este, în momentul de faţă, unul dintre cele mai controversate şi criticate titluri dintre cele lansate în această perioadă.

Knives Out – Premiera: 3 ianuarie

Chris Evans, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Christopher Plummer, Katherine Langford, Toni Collette. O distribuție spectaculoasă pentru Knives Out, un film care îmbină comedia cu thrillerul și care urmărește demersul unui detectiv, Benoit Blanc (Craig) de a afla adevărul despre asasinarea unui scriitor faimos, Harlan Thrombey (Plummer). Misiunea lui este îngreunată de familia disfuncțională a lui Harlan, un adevărat cerc al suspecților.

Bombshell – Premiera: 10 ianuarie

Inspirat din fapte reale, filmul urmăreşte povestea unor femei curajoase (interpretate de Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie) care hotărăsc să spună adevărul şi să îl acuze public pe Roger Ailes, fondatorul Fox News, de hărţuire sexuală, provocând astfel un scandal uriaş, care a dus la compromiterea carierei lui.

Dragoste 2. America – Premiera: 10 ianuarie

După Dragoste 1. Câine, regizorul Florin Şerban continuă Trilogia dragostei şi explorează istoria unui cuplu, doi amanţi care nu pot accepta că iubirea lor a murit.

Like a Boss – Premiera: 10 ianuarie

Mel (Rose Byrne) şi Mia (Tiffany Hadish) sunt cele mai bune prietene şi, împreună, îşi deschid un business care, în scurt timp, începe să acumuleze datorii. Salvarea lor pare să vină din partea lui Claire Luna (Salma Hayek), o investitoare foarte bogată, care are un alt plan pentru companie.

Bad Boys for Life – Premiera: 17 ianuarie

Cea mai simpatică echipă de detectivi revine în ianuarie pe marile ecrane pentru o nouă doză de adrenalină. Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliţie, în timp ce partenerul său, Mike Lowery (Will Smith), încearcă să se descurce cu schimbările din viaţă şi din carieră. În momentul în care un duşman din trecut se întoarce şi vrea să îl omoare pe Mike, cei doi detectivi se reunesc pentru o ultimă misiune împreună.

Dolittle – Premiera: 17 ianuarie

Robert Downey Jr. revine pe marile ecrane în ianuarie, de această dată în rolul lui John Dolittle, excentricul veterinar care poate vorbi cu animalele. Filmul prezintă călătoria lui pe mare, către o insulă misterioasă, în căutarea unui leac pentru Regina Victoria (Jessie Buckley).

1917 – Premiera: 24 ianuarie

Un film care promite mult suspans, în regia lui Sam Mendes, 1917 explorează misiunea a doi soldaţi britanici din timpul Primului Război Mondial, care trebuie să ajungă pe terenul inamic şi să livreze un mesaj important, care ar putea salva numeroase vieţi. Din distribuţie fac parte Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong şi Colin Firth.

The Gentlemen – Premiera: 31 ianuarie

Guy Ritchie i-a adunat pe Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Colin Farrell, Hugh Grant şi Henry Golding într-un film care promite acţiune, suspans, şantaj şi ameninţări, povestea unui dealer de marijuana, pe care duşmanii săi încearcă să-l elimine din schemă.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…

Chase & Status, câștigâtorii premiului „Producer of the Year” în cadrul Brit Awards 2024, pregătesc un show incendiar pentru această ediție a festivalului Massif

Creatorii celor mai apreciate experiențe de festival din Europa au pregătit noul concept de divertisment de la munte,…

7 parfumuri cu ambroxan, molecula care amplifică senzualitatea și charisma

Ambroxanul este acea moleculă folosită în parfumerie care te face irezistibil prin miros, un ingredient care te încarcă…

MOËT & CHANDON vă invită să aveți parte de o experiență memorabilă în pivnițele sale de poveste

Cea mai mare noutate a celebrei Galerii Impériale este opera de artă avangardistă, alocată de Casa Moët &…

Blake Lively dezvăluie care e secretul căsniciei ei fericite alături de Ryan Reynolds

Blake Lively (36 de ani) formează un cuplu cu Ryan Reynolds (47 de ani) de 12 ani și…

Renée Zellweger revine în partea a patra ”Bridget Jones”

Fanii celebrului personaj Bridget Jones se vor bucura să afle că filmul omonim va reveni cu partea a…

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Berbec Relațiile cu ceilalți și…

Tot ce trebuie să știi despre noua ecranizare SHŌGUN, de la FX, disponibilă din 27 februarie pe DISNEY+

Bazată pe celebrul roman scris de James Clavell, seria Shōgun este o oglindire a Japoniei de la 1600,…

Mirona Radu: „Festivalurile de film sunt un spațiu ideal pentru a încuraja interacțiunea și dialogul între generații”

Am vorbit cu Mirona Radu, directoarea și inițiatoarea Film O’Clock International Festival, despre ediția din acest an, care…