Bianca Sterie ∙ December 4, 2021 ∙ 4 min read

Blockbustere mult așteptate, filme premiate la marile festivaluri internaționale, comedii și nu numai: iată care sunt premierele lunii decembrie în cinematografele din țară.

Titane – Premiera: 3 decembrie

Dor de un film care să te răscolească profund, cu un subiect cu totul atipic? Atunci trebuie să vezi Titane. Marele învingător al Festivalului de la Cannes din 2021, filmul este povestea unei forțe nimicitoare, care distruge totul în calea sa. În prim-plan se află Alexia (Agathe Rousselle), o tânără care, în urma unui traumatism cauzat de un accident de mașină, ajunge să aibă o placă de titan în cap. Trauma prin care trece o face să dezvolte o atracție erotică față de mașini și să respingă oamenii, transformând-o, în cele din urmă, într-o criminală nemiloasă. 

Annette – Premiera: 3 decembrie

Cu Adam Driver și Marion Cotillard în rolurile protagoniștilor, Annette este o dramă care urmărește povestea unui cuplu de artiști care, la prima vedere, sunt foarte fericiți împreună. După nașterea primului copil, Annette, o fetiță cu un destin neașteptat, viața lor ia o turnură neașteptată, iar dinamica relației se schimbă din cauza unor evenimente de-a dreptul tragice. 

Ghostbusters: Afterlife – Premiera: 3 decembrie

După o serie de probleme financiare care îi dau bătăi de cap, Callie (Carrie Coon) ia decizia de a se muta alături de cei doi copii ai ei la ferma tatălui său decedat, cu care nu a mai ținut legătura în ultimii ani. Odată ajunși aici, în Summerville, Oklahoma, trecutul începe să îi ajungă din urmă pe cei trei, iar vechile predicții ale bunicului, membru al echipei originale Ghostbusters, devin acum realitate. 

West Side Story – Premiera: 10 decembrie

În regia lui Steven Spielberg, noul West Side Story este o adaptare a celebrului musical de pe Broadway din 1957, care a mai fost ecranizat o dată, în 1961. Inspirat de Romeo și Julieta a lui Shakespeare, West Side Story urmărește o poveste de dragoste interzisă, care se desfășoară pe străzile New York-ului din anii ’50. În prim-plan sunt Maria (Rachel Zegler) și Tony (Ansel Elgort), doi tineri care provin din familii diferite, din bande etnice rivale: Jets și Sharks. 

Spencer – Premiera: 17 decembrie

De-a lungul timpului, viața complicată a Prințesei Diana a fost subiectul mai multor filme, seriale și documentare de succes. Filmul lui Pablo Larraín, cu Kristen Stewart în rolul lui Lady Di, urmărește finalul mariajului ei cu Prințul Charles (Jack Farthing), pe fondul zvonurilor legate de infidelitatea lui, dar și problemele mentale cu care aceasta se confruntă. În aparență, lucrurile decurg bine, iar familia regală se pregătește pentru sărbătorile de Crăciun la domeniul Sandringham. În spatele ușilor închise, însă, lucrurile stau complet diferit.

Spider-Man: No Way Home – Premiera: 17 decembrie

Pentru prima dată în istoria acestui personaj, identitatea lui Spider-Man este dezvăluită, iar Peter Parker (Tom Holland) nu reușește să mai separe viața sa obișnuită de adolescent de cea de supererou. Mai mult decât atât, toți ochii sunt ațintiți asupra lui, iar acest lucru îi cauzează numeroase probleme. Când Peter îi cere ajutorul lui Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) pentru a reveni la existența lui normală, o vrajă care iese prost amenință să pună întreaga planetă în pericol. 

The King’s Man – Premiera: 24 decembrie

O poveste despre începuturi, The King’s Man explorează originile primei agenții de informații, Kingsman, și ale agenților săi. Acțiunea are loc la începutul secolului XX, când o grupare de asasini și tirani din întreaga lume pune la cale un război global, un măcel care ar putea extermina milioane de oameni. 

The Matrix Resurrections – Premiera: 24 decembrie

Probabil cel mai așteptat film din această lună este The Matrix Resurrections, un nou capitol al francizei care a făcut istorie și care a adunat milioane de fani în lumea întreagă. Acțiunea are loc la douăzeci de ani de la evenimentele din The Matrix Revolutions, Neo (Keanu Reeves) ducând acum un trai obișnuit în San Francisco, în postura de Thomas A. Anderson. În scurt timp, însă, lucrurile se schimbă, iar el își redeschide mintea către Matrix.

 

Foto: outnow.ch

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…