Blockbustere mult așteptate, drame de familie, dar și un nou capitol din universul magic creat de J.K. Rowling, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore: iată care sunt titlurile lunii aprilie la cinema.

Morbius – Premiera: 1 aprilie

După ce premiera filmului a fost amânată în iarnă, Morbius ajunge, în sfârșit, pe marile ecrane din România! Biochimist de profesie, Doctor Michael Morbius (Jared Leto) se infectează cu o formă de vampirism în urma unui experiment menit să-l vindece de o boală rară de sânge. În scurt timp, noile sale abilități scapă de sub control, iar totul se reduce la o singură întrebare: este Morbius erou sau răufăcător?

Sonic the Hedgehog 2 – Premiera: 1 aprilie

Cel mai simpatic supererou se întoarce pe marile ecrane într-o nouă aventură pentru toată familia. Când maniacul Dr. Robotnik (Jim Carrey) se întoarce pe Pământ cu un nou aliat, Knuckles (vocea lui Idris Elba), Sonic (vocea lui Ben Schwartz) și noul său partener, Tails (Collen O’Shanussy) fac tot posibilul pentru a-i opri înainte ca smaraldul periculos din mâna lor să distrugă lumea. 

Parallel Mothers – Premiera: 1 aprilie

Noul film al lui Pedro Almodóvar, Parallel Mothers/Madres paralelas urmărește povestea unui trio de mame, ale căror roluri sunt interpretate de Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón și Milena Smit, și continuă una dintre temele principale ale peliculelor semnate de regizor, concentrându-se asupra mamelor imperfecte. 

Külön falka – Premiera: 1 aprilie

Inspirat din fapte reale, filmul este o emoționantă dramă de familie. Niki (Zorka Horvath) este un copil-problemă, o fetiță de 12 ani care locuiește alături de bunicii ei. Când află că tatăl ei a ieșit din închisoare, aceasta încearcă să-l găsească, în ciuda tuturor interdicțiilor. Procesul de reconectare al celor doi, însă, nu decurge deloc așa cum spera ea. 

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore –  Premiera: 8 aprilie

Regizorul David Yates continuă aventura în universul magic creat de J.K. Rowling (care semnează și scenariul acestui film) cu Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Pe fondul creșterii accelerate a puterii lui Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen), Albus Dumbledore (Jude Law) îi încredințează lui Newt Scamander (Eddie Redmayne) și prietenilor lui o misiune secretă, pregătindu-se, în același timp, pentru marele război care se apropie.

Les intranquilles –  Premiera: 8 aprilie

Nominalizat la Cannes, la Palme d’Or, Les intranquilles este o emoționantă poveste de iubire. Filmul urmărește drama lui Damien (Damien Bonnard) și a Leilei (Leïla Bekhti), doi îndrăgostiți care au de suferit din cauza tulburării bipolare de care suferă el. 

The Northman – Premiera: 29 aprilie

În regia lui Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch) și cu o distribuție care include nume precum Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe și Björk, The Northman este una dintre cele mai așteptate aventuri epice de pe marile ecrane. După ce tatăl său este ucis cu sânge rece și regatul îi este furat, Amleth (Skarsgård), un prinț viking neînfricat jură că se va întoarce pentru a se răzbuna pe cei care au distrus viața familiei lui. Ani mai târziu, în ciuda tuturor obstacolelor, el caută dreptatea cu orice preț.  

Spioni de ocazie – Premiera: 29 aprilie

În primăvara anului 1944, soarta multor piloţi aliaţi căzuţi în Europa de Est era necunoscută. Biroul MI9 din Cairo a decis recrutarea unor agenţi din rândul sioniştilor care emigraseră din aceste ţări în Palestina, înainte de război. Misiunea lor? Să găsească prizonierii şi să organizeze o potenţială evadare. Spionii de ocazie s-au trezit prinşi între război, politică şi viaţa personală.

Foto: outnow.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts