official competition

Penelope Cruz și Antonio Banderas formează pentru a doua oară un cuplu pe marile ecrane, de data aceasta în comedia ”Official Competition”.

Cei doi actori au mai apărut doar pentru câteva minute împreună în filmul din 2013 “I’m So Excited”, regizat de  Pedro Almodóvar, dar de data aceasta împart ecranul pe toata durata filmului.

”Official Competition” este regizat de argentinienii Mariano Cohn și de Gastón Duprat și prezintă povestea producătoarei de filme Lola Cuevas (Penelope Cruz), care este angajată de un miliardar pentru a realiza un film care să rămână în analele cinematografiei.

official competition

Pentru a crea opera de artă, Lola îi va distribui în film pe Don Juan-ul Hollywood-ului Félix Rivero (Antonio Banderas) și pe maestrul teatrului Iván Torres (Oscar Martínez), doi actori care aparent se urăsc reciproc. Félix și Iván trebuie să învețe să lucreze împreună și să supraviețuiască în același timp punerii în scenă disturbatoare a Lolei – dintre care una care presupune ca personajele să stea sub un bolovan imens atârnat de o sârmă subțire și alte încercări care le pun integritatea fizică și morală în pericol.

Pentru a-și descrie cel mai recent rol, Penelope Cruz a folosit epitete precum ”pretențios, depravat, genial” – care i se potrivesc perfect personajului Lola Cuevas.

Filmul Official Competition a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

Related Posts