Penelope Cruz revine pe marile ecrane într-un film de acțiune alături de un român

Actrița în vârstă de 46 de ani revine pe marile ecrane la începutul anului următor, alături de un român.

Penelope Cruz îl va avea coleg de platou pe Sebastian Stan, de 38 de ani, cel care a devenit celebru la nivel mondial datorită rolului din seria ”Răzbunătorii”. În filmul cu spioni numit ”355” îi vom mai putea vedea și pe Lupita Nyong’o, Jessica Chastain și Edgar Ramirez.

Starul a recunoscut că aceasta este cea mai îndelung așteptată lansare a unui film la care a lucrat. Premiera filmuui ”355” a fost amânată din cauza pandemiei, care la data de 8 octombrie 2020 a făcut 1.060.750 de victime și a infectat peste 36,4 milioane de oameni. Actrița spaniolă care și-a întrerupt cariera pentru a se dedica întru totul creșterii celor doi copii ai ei Luna, 7 ani și Leo Encinas, de 9 ani, revine pe marile ecrane într-o distribuție cu totul excepțională. Ea are o avere de 55 de milioane de dolari și este măritată cu Javier Bardem din 2010.

Povestea filmului sună cam așa: o echipă de agenți CIA luptă pentru ca armele de distrugere în masă să nu ajungă pe mâna unui grup periculos de mercenari. Agentul CIA Mason Brown (Jessica Chastain) colaborează cu agenta nemțoaică Marie (Diane Kruger) și experta în IT care a făcut parte din MI6 Khadijah (Lupito Nyong’o) și psihologul columbian Graciela (Penelope Cruz) pentru a lupta împotriva misterioasei Lin Mi Sheng (Bingbing Fan). Aventura îi poartă din Paris, în Maroc și pe străzile aglomerate din Shanghai.

Filmul este regizat de Simon Kinberg și Theresa Rebeck.

Categorii Lifestyle