Monica Cismaru ∙ November 24, 2023 ∙ 3 min read

Paris Hilton (42 de ani) e în culmea fericirii. Moștenitoarea imperiului hotelier Hilton a anunțat că are o fiică. Noul membru al familiei a venit pe lume printr-o mamă surogat, la 11 luni de la nașterea lui Phoenix, fiul lui Paris Hilton și al soțului ei, Carter Reum (42 de ani).

Phoenix s-a născut tot dintr-o mamă surogat, după ce Paris a afirmat că s-a chinuit cu nenumărate tratamente să rămână însărcinată, toate sortite eșecului.

Nou-născuta a fost botezată London, nume despre care mama ei spune că a fost ales în urmă cu zece ani, pe când Paris se visa mama unei fetițe.

”Sunt recunoscătoare pentru fetița mea. Prințesa mea a venit pe lume”, a anunțat Paris Hilton chiar de Ziua Recunoștinței, sărbătorită ieri de americani.

Paris Hilton a și publicat o fotografie pe Instagram cu hăinuțe roz, de bebeluș, și o jucărie și a postat mai multe video-uri pe Tik Tok, în care apare de fiul ei, Phoenix, pe care îl numește mândră ”frate mai mare”.

Phoenix, fiul lui Paris Hilton și al lui Carter Reum

Vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil al lui Paris Hilton vine ca o surpriză, la fel cum a fost și sarcina lui Phoenix, despre care nu s-a știut nimic până în momentul venirii lui pe lume. Paris și Carter nu au spus nimic nimănui, nici măcar familiilor lor. Vedeta a ținut totul în secret până acum, când a împărtășit marea veste. ”Aș fi foarte fericită ca Phoenix să aibă o surioară într-o bună zi, pe care s-o cheme London. E orașul meu preferat și dintotdeauna mi-am dorit să am o fiică pe care s-o cheme London”, spunea deunăzi Paris Hilton.

paris hilton fiica

Phoenix s-a născut în luna ianuarie a acestui an prin surogat, după ce Paris Hilton a urmat mai multe tratamente de fertilizare in vitro, în speranța că va avea o fetiță, și a apelat până la urmă la înghețarea ovulelor, pe care le-a folosit mai apoi pentru sarcina surogat. Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în noiembrie 2021, după doi ani de relație. Carter Reum mai are o fiică dintr-o relație anterioară. Fetița, pe care o cheama Evie, are 10 ani, dar se pare că tatăl ei n-a mai văzut-o de când era bebeluș, scrie Daily Mail.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…