Monica Cismaru ∙ April 4, 2024 ∙ 3 min read

Pamela Anderson se alătură cercului vedetelor care au lansat cărți de bucate și vine către public cu 80 de rețete vegetariene. Cartea de bucate a Pamelei Anderson se intitulează ”I Love You by Pamela Anderson: Recipes from the Heart – Te iubesc, de Pamela Anderson: Rețete din inimă” și va apărea în librăriile fizice și online pe 15 octombrie.

Prima carte de bucate semnată de Pamela Anderson este inspirată de stilul de viață rustic dus de actriță la reședința ei din Vancouver Island, Canada. Volumul are 288 de pagini cu 80 de rețete pe bază de plante, majoritatea cultivate în jurul casei, dar va conține și pagini cu tipsuri de design sustenabil și de grădinărit. Pamela Anderson a fost dintotdeauna o vegetariană convinsă și o apărătoare a drepturilor animalelor.

Pamela Anderson a publicat deja pe pagina ei de Instagram o primă rețetă care se va regăsi în carte, o plăcintă de piersici, exemplul cu care își anunță volumul gastronomic, despre care spune că este ”un rezultat al muncii depuse din dragoste”.

pamela anderson

De fapt, cartea a prins contur inițial ca un compendiu de rețete de casă pe care Pamela Anderson le-a făcut cadou fiilor ei, Brandon Thomas Lee (27 de ani) și Dylan Jagger Lee (26 de ani) și prietenelor acestora, semnat ”Te iubesc!”.

”Rețetele mele s-au transformat într-un proiect care cuprinde toate lucrurile noastre preferate. E o carte de bucate și de lifestyle, nimic ieșit din comun, dar plăcut de citit, îți aduce bucurie și o stare de bine. Celebrează magia locurilor speciale în care natura a avut dintotdeauna un loc la masă. De-abia aștept să aveți fiecare câte un exemplar în casă, de la mine către voi”, spune Pamela Anderson.

”I Love You” este cea de-a doua apariție editorială de-ale Pamelei Anderson, după ce actrița din Baywatch a publicat anul trecut cartea de memorii ”Love, Pamela”, la editura Dey Street Books. Cartea biografică de 256 de pagini a devenit instant best-seller. Pe lângă acestea, Pamela Anderson și-a înființat și propriul ei brand de beauty, Sonsie Skin, și urmează să aibă și propriul ei show de cooking – Pamela’s Cooking With Love, care va avea premiera spre sfârșitul anului, în Canada.

”A fost dintotdeauna visul meu să am un show de cooking. Brandon a venit la mine și mi-a spus: ”Mama, visul tău va deveni realitate”. Iar acum suntem la Food Network Canada”, spune încântată Pamela Anderson.

”Dintotdeauna mi-am dorit să urmez școala culinară, dar acest lucru nu s-a întâamplat deoarece m-am gândit că nu voi găsi o școala potrivită pentru mine, pentru că nu gătesc decât preparate vegetariene. Dar în show-ul meu, Pamela’s Cooking With Love, voi avea invitați chefi cu stele Michelin sau câștigători ai premiului James Beard și multi alți bucătari din întreaga lume, care s-au deplasat până la hambarul meu de pe insulă, unde am gătit cele mai minunate feluri de mâncare!”

Iar proiectele Pamelei Anderson nu se opresc aici! Vedeta va avea parte și de sezonul doi al al reality-show-ului Pamela’s Garden of Eden, filmat în Los Angeles, care va avea premiera tot spre sfârșitul anului, pe posturile HGTV și Discovery+.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…