Monica Cismaru ∙ January 31, 2024 ∙ 4 min read

Pamela Anderson (56 de ani) a făcut valuri în ultima perioadă din cauza deciziei ei de a renunța complet la machiaj și s-a afișat cu frumusețea ei naturală la multiple evenimente mondene și a pozat în paginile celor mai mari reviste dedicate domeniului de modă și de beauty fără pic de machiaj, ceva rar întâlnit în rândul celebrităților.

Totuși, în spatele deciziei celebrei actrițe de a spune pas produselor de machiaj stă lansarea noii ei game de skincare, intitulată Sonsie.

pamela anderson sonsie

Celebră pentru operațiile ei estetice care au transformat-o într-un sex-simbol după ce a pozat în Playboy și după ce a jucat în serialul-cult Baywatch, Pamela Anderson era ultima celebritate la care te-ai fi așteptat să renunțe la make-up și să se afișeze cu aspectul ei natural, îmbunătățit doar cu ajutorul produselor de îngrijire.

pamela anderson sonsie

Sonsie este noua ei provocare în domeniul de beauty – o linie de skincare cumpărată de la fondatoarea ei- modelul Marie von Behrens-Felipe. Afacerea Sonsie a fost creată în anii 2000 și a fost preluată acum de Pamela Anderson și de fiii ei, Brandon și Dylan.

Gama de produse de îngrijire a pielii este creată din ingrediente de calitate, care nu promit efecte rapide, dar eficiență după folosirea lor îndelungată. În plus, Pamela Anderson nu promite marea cu sarea și întinerirea imediată după folosirea produselor, ci o îngrijire adecvată unui ten matur.

pamela anderson sonsie

”Este vorba de a te accepta pe tine însăți. Cu toții am testat tot felul de produse, dar am ajuns într-un punct în care am simțit că e de ajuns, că vreau să încerc eu însămi să-mi păstrez pielea hidratată și să mă îngrijesc, să-mi dau seama de cum traiesc și cum gândesc în prezent”, spune Pamela Anderson.

Sex-simbolul anilor 90 a ajuns la Sonsie după o vizită de câteva săptămâni la Paris, când a descoperit produsele brandului prin intermediul iubitei fiului ei, Dylan.

Gama i-a atras imediat atenția și s-a remarcat dintre celalalte branduri pe care le mai folosise mai ales prin impactul redus asupra mediului pe care îl are fabricarea lor, iar Pamela Anderson este o înverșunată susținătoare a mediului și a protecției animalelor.

”Fie că era vorba de un șampon, de produse destinate animalelor de companie sau de produse de beauty- întotdeauna era implicat mult plastic în amablaje, atâta risipă… și n-am putut da curs niciunei oferte. Sonsie a fost cea mai bună alegere dintre opțiunile existente”, adaugă actrița.

Așadar, după câteva luni de muncă alături de noul ei brand de înfrumusețare, Pamela își face debutul oficial pe piața cosmeticelor, iar în lunile următoare, produsele la care a lucrat vor începe să fie lansate. ”Cred că menirea mea a fost dintotdeauna aceea de a accepta o provocare în domeniul frumuseții. Asta îmi și place la Sonsie, nu e vorba de promisiuni false, este vorba despre auto-acceptare a ceea ce ești în momentul de față. Nu e vorba de a te blama pe tine însăți pentru ce ai făcut sau ce n-ai făcut, ci de a te simți mai liberă”, mai spune vedeta.

Foto: Hepta, Sonsie

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

6 secrete de frumusețe de la supermodelul Toni Garrn

Una dintre cele mai bine cotate modele din ultimii 15 ani, Toni Garrn susține îngrijirea cât mai naturală…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Cum arată Cindy Crawford, la 58 de ani

„It’s not a resolution, it’s a lifestyle” (Nu e o rezoluție, e un stil de viață), scria Cindy…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Trucuri pentru un păr parfumat

Vorbim în permanență despre cum să ne coafăm părul, dar dacă l-am face și să miroasă incredibil? Din…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…