Monica Cismaru ∙ February 11, 2022 ∙ 5 min read

Actrița britanică Lily James (32 de ani) și Sebastian Stan (39 de ani), actorul de origine română care a cucerit Hollywood-ul, se află în centrul atenției datorită lansării miniseriei  “Pam & Tommy”, care prezintă povestea de dragoste a celebrului cuplu format din Pamela Anderson, vedeta din serialul-cult al anilor ’90 -Baywatch, și Tommy Lee, toboșarul trupei rock Mötley Crüe.

Filmul se concentrează pe felul în care cei doi au fost afectați de publicarea aventurilor lor sexuale, după ce un colaborator rău-voitor le-a furat din casă caseta video pe care erau înregistrate partidele lor amoroase din luna de miere.

pammy&tommy
Scenă din Pam&Tommy

Pe lângă subiectul captivant, serialul difuzat de Hulu atrage atenția și prin felul în care cei doi actori s-au apropiat și au asimilat, de-a dreptul, trăsăturile personajelor lor, iar transformarea fizică este remarcabilă și foarte credibilă.

Pamela Anderson și Tommy Lee nu au sprijinit deloc ideea ca provestea lor de dragoste sa fie transpusă pe ecrane, mai ales acel moment în care intimitatea lor a fost călcată în picioare, iar producătorii s-au inspirat în realizarea filmului pe articolul publicat în 2014 de reviosta Rolling Stone, initulat “Pam and Tommy: The Untold Story of the World’s Most Infamous Sex Tape” – Pam and Tommy: – Povestea nespusă a celei mai infame casete video din lume”.

pamela anderson tommy lee
Pamela Anderson și Tommy Lee

În 1995, electricianul Rand Gauthier (interpretat de Seth Rogen) a fost concediat de la jobul pe care îl deținea la reședința din Malibu a celor două vedete, Pamela Anderson și Tommy Lee, și n-a mai primit ceu 20 000 de dolari despre care a spus că i se cuveneau. Când a revenit la reședință să-si recupereze uneltele, Tommy Lee l-a amenințat cu o armă, ceea ce l-a determinat pe Gauthier mai apoi să fure un seif din garajul cuplului.

pammy&tommy
Seth Rogen (stânga), în rolul lui Rand Gauthier

Acesta a găsit în seif infama casetă video cu înregistrarea partidelor sexuale ale Pamelei și ale lui Tommy din luna de miere. Cu un împrumut din partea mafiei și cu ajutorul internetului, Gauthier a reușit să publice caseta pe intrenet și să-și piardă urma.

pammy&tommy
Lily James în rolul Pamelei Anderson, în ”Pam&Tommy”

Miniseria ”Pam&Tommy” se concentrează pe ultima sută de metri a relației dintre Pamela și Tommy, care și-așa aveau un mariaj fragil, dar și pe detaliile sordide care au dus la publicarea momentelor intime ale celor doi. Filmul redă evenimentele care au dus la formarea unui fenomen pop-culture, chiar dacă de natură negativă, și prezintă felul în care a luat naștere cultura viralizării, atât de prezentă astăzi.

pammy&tommy
”Pam&Tommy”

New York Times scrie că protagoniștii, Lily James și Sebastian Stan, nu s-au văzut pe platoruile de filmare decât în momentele în care erau în pielea protagoniștilor, cu costume și make-up, care, în cazul lui James, dura câteva ore bune. Sebastian Stan menționează pentru aceeași publicație că a fost intimidat de scenele în care trebuia să bată la tobe și să pară cât mai credibil în rolul de baterist de succes, care era recunoscut pentru entuziasmul sau pe scenă.

Cei doi actori povestesc că a trebuit să slăbească considerabil pentru partiturile lor și să lucreze intens la sala de sport pentru pregătirea filmului.

pammy&tommy

Machiajul pentru personajele lor dura între trei și patru ore zilnic, iar Lily James a purtat proteze prostetice pentru sâni, iar lui Sebastian Stan trebuia să i se deseneze de fiecare dată tatuajele lui Tommy Lee.

”A fost fantastic și neobișnuit, deoarece Lily și cu mine nu ne-am văzut fără machiaj și costume pe platouri. Chiar și acum, când ne întâlnim pentru evenimentele de promovare ale filmului și arătăm ”normal”, ne întrebăm: ”Ăsta e părul tău???”, povestește Sebastian Stan pentru New York Times.

Ambii au petrecut ore întregi vizionând înregistrări cu personajele reale Pamela Anderson și Tommy Lee și au exersat felul în care vorbeau aceștia, iar misiunea lui Lily James a fost cu atât mai grea cu cât a trebuit să învețe un accent nou, cel al englezei canadiene, deoarece Pamela Anderson s-a născut în Canada.

Chiar și după divorțul din 1998, Pamela Anderson a susținut mult timp după aceea că Tommy Lee a fost dragostea vieții ei. Recent, actrița a divorțat de cel de-al cincilea ei soț, bodyguard-ul Dan Hayhurst, la doar un an de la nuntă.

Foto: Hulu, Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…