pamela anderson mireasa

Pamela Anderson (54 de ani) poate fi considerată regina căsătoriilor scurte. Actrița divorțează pentru a șasea oară, iar cu ultimul ei soț, bodyguard-ul Dan Hayhurst, a fost căsătorită doar un an.

Pamela Anderson a înaintat divorțul de Dan Hayhurst, bărbatul cu care a fost căsătorită în ultimele 13 luni. Înainte de Hayhurst, Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu producătorul de cinema Jon Peters, de care a divorțat după doar 12 zile de la nuntă.

Actrița care s-a remarcat în serialul de succes din anii ’90 Baywatch, are doi fii, Brandon Thomas și Dylan Jagger, cu primul ei soț, rockerul Tommy Lee, componentul formației Mötley Crüe, cu care s-a căsătorit în 1995, după numai o lună de relație, și de care a divorțat în 1998. Apoi, Pamela Anderson a mers din nou în fața altarului, de data aceasta cu cântărețul Kid Rock, în 2006, de care a divorțat în același an.

pamela anderson dan hayhurst
Pamela Anderson și Dan Hayhurst

Au urrmat apoi două mariaje cu același bărbat – Rick Solomon, poducător de film, cu care s-a măritat în 2007 și mai apoi în 2013. Ambele mariaje au durat mai puțin de un an.

Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, de Crăciun, în 2020, iar nunta avut loc în țara ei natală, Canada, în Vancouver Island.

Cea care a înaintat divorțul este Pamela Anderson, care a fost văzută în ultimul an mai mult în Malibu, Los Angeles, fără soțul ei și fără verighetă. Vestea divorțului actriței vine în preajma lansării filmului biografic Pammy & Tommy, în care e redată povestea ei de dragoste cu Tommy Lee, iar rolurile principale din film sunt interpretate de actorii Sebastian Stan și de Lily James.

pamela anderson tommy lee
Pamela Anderson și Tommy Lee

Vestea căsătoriei Pamelei Anderson cu Hayhurst a luat prin surprindere pe toată lumea. Actrița a făcut atunci publice mai multe fotografii de la cununie, în care se putea observa cât de îndrăgostită era de soțul ei, care este mult mai tânăr decât ea. ”Sunt exact unde trebuie să fiu, în brațele bărbatului care mă iubește cu adevărat”, declara Pamela Anderson într-un interviu acordat publicației Daily Mail în luna ianuarie a anului trecut.

Pamela l-a cunoscut pe Dan Hayhurst, antrenor de fitness și bodyguard, în primele zile ale pandemiei și s-au îndrăgostit fulgerător, iar apoi s-au căsătorit și au locucit în Vancouver Island, la ferma actriței.

În prezent, Pamela s-a mutat în Malibu alături de cei doi fii. Aici, vedeta a deținut până de curând o casă pe plajă pe care a vândut-o, iar acum locuiește într-o vilă în valoare de 7 milioane de dolari, pentru care plătește chirie 50 000 de dolari pe lună.

Foto: Hepta, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts