Bianca Sterie ∙ January 1, 2022 ∙ 6 min read

Povești intense, filme care ne țin cu sufletul la gură, sezoane noi din serialele tale preferate, dar și o reuniune extrem de emoționantă: iată care sunt titlurile pe care vom sta cu ochii la început de an. 

The Hook Up Plan (sezonul 3) – Disponibil pe Netflix din 5 ianuarie

Dacă ți-a fost dor de aventurile nebune ale francezilor din The Hook Up Plan, pregătește-te pentru un nou sezon cu peripeții. Elsa (Zita Hanrot), Charlotte (Sabrina Ouazani) și Milou (Josephine Drai) își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante.

Rebelde – Disponibil pe Netflix din 5 ianuarie

Dacă ți-ai petrecut adolescența urmărind Rebelde, celebra telenovelă care a devenit un fenomen internațional, atunci e timpul să faci o călătorie în timp și să îți începi anul cu o nouă versiune a Rebelilor. De această dată îți spunem bun venit la Elite Way School, o pretențioasă școală cu internat, unde complicatul drum către celebritate nu este pentru cei slabi de înger. De-a lungul a opt episoade, Rebelde urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Între ei se nasc iubiri și prietenii, în timp ce o misterioasă societate secretă le umbrește visul de a deveni artiști adevărați. 

After Life (sezonul 3) – Disponibil pe Netflix din 14 ianuarie

Deși Tony (Ricky Gervais) nu mai are acum aceeași atitudine agresivă și ursuză față de viață, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției.

The Sinner (sezonul 4) – Disponibil pe Netflix din 19 ianuarie

Detectivul Harry Ambrose (Bill Pullman) revine în al patrulea sezon The Sinner pentru a investiga un nou caz misterios de crimă, o anchetă care îi testează limitele mai mult ca orice altceva. 

Munich – The Edge of War – Disponibil pe Netflix din 21 ianuarie

Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris, Munich este o dramă de război plină de suspans. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain (Jeremy Irons) încearcă disperat să găsească o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat (George MacKay), un funcționar britanic, și Paul von Hartmann (Jannis Niewöhner), un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale. Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și, dacă da, cu ce preț?

Ozark (sezonul 4, partea I) – Disponibil pe Netflix din 21 ianuarie

Sezonul 4 din Ozark va fi lansat în două părți, fiecare având câte șapte episoade. Serialul este o dramă a cărei acțiune este plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window – Disponibil din 28 ianuarie la Netflix

Anna (Kristen Bell) are inima frântă și, pentru ea, toate zilele sunt la fel. Cu un pahar de vin în mână, stă la fereastră și se uită cum trece viața pe lângă ea. Însă, când pe cealaltă parte a străzii se mută un nou și chipeș vecin (Tom Riley) împreună cu adorabila lui fiică (Samsara Yett), Anna începe să zărească luminița de la capătul tunelului. Totul până când devine martora unei crime îngrozitoare… Sau poate nu e chiar așa?

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts – Disponibil în ianuarie la HBO GO

Cea mai așteptată reuniune de până acum. Cele mai mari emoții. În ianuarie, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint și ceilalți actori ai seriei Harry Potter se reunesc pentru a sărbători împreună aniversarea de 20 de ani de la premiera primului film al francizei: Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Euphoria (sezonul 2) – Disponibil din 10 ianuarie la HBO GO

Zendaya alert! În mijlocul vieților interconectate din orașul East Highland, Rue (Zendaya), în vârstă de 17 ani, trebuie să-și găsească speranța, în timp ce se confruntă cu presiunea iubirii, pierderii și a dependenței.

https://youtube.com/watch?v=JdwZwrs8Qt0

A Discovery of Witches (sezonul 3) – Disponibil din 7 ianuarie la HBO GO

Matthew (Matthew Goode) și Diana (Teresa Palmer) se întorc din călătoria lor în 1590 și descoperă tragedia de la Sept-Tours. În timp ce dușmanii se aliază împotriva lor, ei trebuie să găsească paginile lipsă din Cartea Vieții și cartea în sine înainte să fie prea târziu. 

Foto: HBO

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…