Alina Burlacu ∙ September 9, 2022 ∙ 3 min read

Elton John, Paul McCartney, Michael Philip Jagger, Glenn Close, Naomi, Orlando Bloom, Victoria și David Beckham au postat, în paginile lor de socializare, mesaje conținând omagii aduse Reginei Elisabeta a II-a. 

Sir Elton John: Alături de întreaga națiune sunt profund îndurerat de dispariția Majestății Sale Regina Elisabeta. Ne-a inspirat prin prezența sa și prin modul în care a condus țara prin cele mai mărețe și mai dificile momente cu grație, decență și empatie.

Regina Elisabeta a fost o parte importantă pentru mine din copilărie până acum și îmi va lipsi mult.

Sir James Paul McCartney: Dumnezeu să o binecuvânteze pe Regina Elisabeta a II-a. Să se odihnească în pace. Trăiască Regele

Sir Michael Philip Jagger : Toată viața mea, Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a a fost mereu acolo. În copilăria mea îmi amintesc că am văzut momentele de la nunta Majestății Sale la televizor. Îmi amintesc de ea de la o domnișoară frumoasă la mult iubita bunică a neamului. Condoleanțe familiei regale.

Glenn Close: Când aveam 5 ani, familia mea a urmărit încoronarea Reginei Elisabeta pe micul ecran al unui televizor alb-negru. Am adorat cutia de prăjituri pe care o aveam cu o poză cu Regina călare pe calul ei frumos și negru în ceremonia Trooping of the Colour. Plâng pentru pierderea lumii astăzi. O femeie a veacurilor care a condus cu putere, grație, umor și demnitate. Ea a condus prin exemplu într-o lume lipsită de lideri care sunt credincioși simțului personal al onoarei și moralității. Certurile noastre par atât de meschine în fața unui lider care a jurat că va sluji și care i-a iubit pe oamenii pe care i-a slujit până la ultima suflare. Îmi adaug condoleanțele mele la cele ale unei lumi îndurerate.

Naomi: Sfârșitul unei epoci: Majestate..: ne-ați oferit onoarea de a ne fi în serviciu întreaga viață, fără egal în toate privințele. Condoleanțe întregii familii regale. O soție, o mamă, o bunică și străbunică O REGINA. Odihnește-te în pace, Majestate

Orlando Bloom: Nu ne putem imagina ce trebuie să fi simțit Regina când și-a început călătoria. Astăzi, plângem pierderea și sărbătorim viața pe care a îmbrățișat-o, o viață dusă cu demnitate, har și echilibru, cu o inimă atât de loială și adevărată. Ce femeie remarcabilă!

Victoria Beckham: Astăzi este o zi foarte tristă nu doar pentru țara noastră, ci pentru întreaga lume. Sunt profund întristată de moartea iubitului nostru monarh, Majestatea Sa Regina. Ea va rămâne în amintirea noastră pentru loialitatea și serviciul ei statornic, iar gândurile mele sunt la familia regală în acest moment incredibil de trist.

David Beckham: Sunt cu adevărat întristat de moartea Majestății Sale, Regina. Ce revărsare de dragoste și respect am văzut pentru Jubileul de platină pentru viața ei la datorie. Cât de devastați ne simțim cu toții astăzi arată ce a însemnat ea pentru oamenii din această țară și din întreaga lume. Cât de mult ne-a inspirat cu conducerea ei. Cum ne-a mângâiat când vremurile erau grele. Până în ultimele ei zile și-a slujit țara cu demnitate și har. Anul acesta ar fi știut cât de iubită este. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia Regală…

Foto. Hepta, Instagram.

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…