A List Magazine ∙ August 11, 2020 ∙ 6 min read

 

În mijlocul verii am avut parte de tot mai multe lansări. Cât mai variate și pentru toate gusturile. Lansări de produse bio, colecții de hăinuțe pentru copii, deschideri de magazine noi și festivaluri dedicate celor mici.

 

Marks & Spencer prezintă piese esențiale de vară pentru cei mici

În această vară, oferiți-le celor mici un refresh al garderobei și încercați noile modele pentru copii de la Marks & Spencer!

Noua colecție oferă ținute de zi versatile, piese esențiale din bumbac și pijamale confortabile, confecționate cu detalii moderne și inovații inteligente, din materiale moi și lejere, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi.

Stilurile practice și ușoare sunt disponibile într-o varietate de culori fresh, nuanțe calde de portocaliu, alăturate tonurilor de roz, verde mentă, albastru sau nuanțe de galben strălucitor și turcoaz. Bucurați-vă alături de cei mici de imprimeuri cool și modele jucăușe pentru bebeluși, ținute întregi sau formate din două piese, cu dungi colorate, modele fructate și florale, animal print sau palmieri tropicali.

Piesele sunt combinate cu broderii și detalii delicate, cum ar fi mânecile cu volane, spatele deschis și nasturii din lemn, împrospătând și în acest sezon fiecare garderobă cu stiluri florale, salopete de bumbac sau rochii lejere.

Articolele pentru cei mici sunt concepute din materiale cu uscare rapidă și proprietăți absorbante – foarte ușor de îngrijit și foarte rapid de uscat. Costumele de baie sunt dotate cu țesătură rezistentă UPF50 +, blocând razele UV astfel încât micuții să fie în siguranță și protejați întreaga zi. Costumele pentru înot sunt concepute cu o tehnologie rezistentă la clor, rămânând astfel strălucitoare și cu un aspect proaspăt pentru mai mult timp.

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București, Timișoara, și online pe platforma www.fashiondays.ro.

Grijă pentru piele și pentru mediul înconjurător. Fa Pure Paradise, prima gamă Fa cu 93%* ingrediente de origine naturală, având ambalaj reciclabil

Îți dorești o experiență senzorială exotică pentru pielea ta și în același timp să te asiguri că produsele folosite sunt blânde și sigure pentru organism, dar și pentru mediul înconjurător? Fa te surprinde în această vară cu o ediție limitată gata să creeze o explozie de esențe naturale, fără niciun compromis în ceea ce privește sănătatea pielii și grija față de mediu. Fa Pure Paradise, noua gamă de geluri de duș cu esențe exotice, conține ingrediente biodegradabile, ambalajul produselor fiind 100% reciclabil (cu excepția capacului).

Descoperă cele 3 geluri de duș Fa Pure Paradise menite să lase pielea fină și catifelată, mirosind a vacanță și fructe exotice

High Protein Iced Coffee – un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate

Vara aceasta, High Protein Iced Coffee îți oferă energia de care ai nevoie! Cu un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate, High Protein Iced Coffee Mocha te încarcă cu un plus de energie pentru întreaga zi.

High Protein Iced Coffee este un produs delicios, perfect compatibil cu o dietă sănătoasă, preparat special din boabe de cafea 100% Robusta espresso, 15g de proteine de înaltă calitate și cu gust bogat și fin de Mocha. High Protein Iced Coffee are un conținut scăzut de grăsimi, 80 de calorii pe porție, nu conține zahăr, coloranți sau conservanți.

High Protein Iced Coffee poate fi savurată acasă sau pe drum, ca și gustare sau ca băutură revigorantă perfectă pentru dimineață sau după-amiază. Tot ce trebuie să faci este să adaugi apă, gheață, să agiți bine și să o savurezi!

Noutăți de la Sanosan Kids – arome delicioase și ,,hăinuțe” arătoase

Știați că pielea unui copil este cu circa 30% mai subțire decât pielea unui adult și abia în jurul vârstei de 13 ani ajunge să aibă funcția de barieră protectoare complet dezvoltată?  De aceea, există produse special concepute să protejeze pe cât posibil pielea încă imatură a celor mici.

Cu o experiență de peste patru decenii în producția de formule sigure pentru bebeluși și copii, Sanosan este mereu în proces de inovație și îmbunătățire, astfel că de curând, a relansat gama Kids.Produsele își mențin binecunoscutele ingrediente de bază, atât de benefice pentru pielea sensibilă a micuților – extract de ulei de măsline bio și proteine din lapte – și bineînțeles, le evită pe cele atât de des criticate și pe care mamele au început să le ocolească tot mai atent. Așadar, gama NU conține microplastice, SLS/SLES, parabeni, siliconi sau ulei de parafină. În plus, ambalajele au ,,hăinuțe” noi, care să se asorteze noilor arome delicioase fructate de banană și zmeură.

Taticool Shop se extinde- la Cluj.

După o dezvoltare de aproape 4 ani în București, Taticool Shop face pasul următor: un al doilea show-room în România, de data aceasta la Cluj- Napoca.

Magazinul va păstra linia celui din București, cu un spațiu generos și cu expunere pe măsura produselor premium pe care Taticool Shop le aduce în exclusivitate în România. Într-un cartier rezidențial- Colonia Borhanci, nr 11- situat pe o colină de la marginea orașului, ce oferă o priveliște nemaipomenită asupra întregului oraș. Un show-room cu aer nemțesc, cu locuri de parcare disponibile pentru potențialii clienți, astfel încât acestora să li se asigure confortul maxim atunci când sunt în căutarea unor produse de calitate. În magazin vor fi prezente toate brandurile comercializate de Taticool Shop: Cybex, Mutsy, Baby Zen, Bloom Baby și Baby Brezza, așa că ardelenii vor putea testa scaune auto, cărucioare premium, scaune de masă și chiar espressoare de lapte praf, toate la o calitate deosebită garantată atât de firmele producătoare, cât și de Taticool Shop.

Festivalul mierii pentru copii Meli Feli, la prima ediție

În perioada 31.07.2020- 01.08.2020 a avut loc prima ediție a Festivalului Mierii pentru copii Meli Feli , la Iași, în parcul natural Enduranch. La eveniment au fost prezenți mai mulți producători apicoli locali, iar accesul a fost gratuit, atmosfera fiind întreținută de animatori profesioniști și de actrița Alma COSTIN care a organizat atelierul de povești apicole.

Cei mai încântați au fost copiii care s-au distrat și au învățat lucruri noi. În cadrul festivalului au fost organizate ateliere de nutriție și pictură. În cele doua zile de festival au participat peste 200 de copii, festivalul fiind susținut si de Cercetașii României filiala Iași. Cei mici au avut ocazia să deguste mai multe tipuri de miere de albine, au văzut cum arată un stup și au avut parte de spectacole în aer liber.

 

Related Posts

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Reduceri de Paște la cea de-a treia ediție  We Love Music Festival!

Cea de-a treia ediție We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea, care se va desfășura în perioada15-18 august…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Bortan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…

A apărut primul ceas parfumat din lume

Cum ar fi să porți o bijuterie cu utilitate și parfumată? Culmea cochetăriei! Vacheron Constantin lansează un item…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! KIKO MILANO a deschis primul…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Teodora Meluță, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…