Nicoleta Nicolae ∙ February 20, 2020 ∙ 2 min read

adidas România a primit certificarea Top Employer 2020, oferită de Top Employers Institute companiilor care reușesc să asigure cel mai bun mediu de lucru angajaților, prin practici avansate de tip „people-first” în materie de resurse umane.

„Pentru a primi certificarea Top Employer, organizațiile trebuie să demonstreze că strategiile lor axate pe oameni îmbogățesc și aduc un plus de valoare în munca angajaților. Companiile care primesc certificarea sunt exemple de dedicare față de oameni, fiind constant preocupate să își încurajeze angajații, pentru un mediu de lucru cât mai sănătos și prosper. Felicitări!”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.

Programul global de certificare al Top Employers Institute a certificat și recunoscut mai mult de 1600 de angajatori de top din 119 țări și regiuni de pe cinci continente.

Sondajul privind cele mai bune practici din domeniul resurselor umane cuprinde peste 100 de întrebări care acoperă 600 de practici de dezvoltare a oamenilor, pe zece teme diferite: strategia de dezvoltare a talentelor, planificarea forței de muncă, recrutarea talentelor, procesul de on-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, managementul carierei și al succesiunii, compensare și beneficii, cultura organizațională.

Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală care oferă recunoaștere excelenței în resurse umane și în practicile care îi pun pe angajați în centrul resurselor umane. Prin acestea, Institutul își propune să îmbogățească și să aducă un plus de valoare în activitatea angajaților. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca fiind angajatori dezirabili. Înființat în urmă cu mai bine de 28 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 1600 de organizații din 119 țări și regiuni. Angajatorii certificați de-a lungul timpului au avut și au un impact pozitiv asupra vieților a 6.900.000 de angajați din toată lumea.

Top Employers Institute. Pentru o mai bună lume a muncii.

www.top-employers.com

 

Related Posts

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Reduceri de Paște la cea de-a treia ediție  We Love Music Festival!

Cea de-a treia ediție We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea, care se va desfășura în perioada15-18 august…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….