Bianca Sterie ∙ March 1, 2022 ∙ 6 min read

Primăvara aceasta facem cunoștință cu Rux (Raluca Aprodu), protagonista celui mai recent serial produs de HBO Max și filmat în România, ne delectăm cu intrigile din înalta societate londoneză într-un nou sezon Bridgerton, dar și cu o mulțime de alte povești care promit să ne țină cu sufletul la gură. 

Iată care sunt noutățile lunii martie la TV și pe platformele de streaming.

Ruxx – Disponibil din 8 martie la HBO Max

RUXX, noul serial produs de HBO Max și filmat în România, va avea premiera pe 8 martie, odată cu lansarea noii platforme de streaming. Serialul este o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. În prim-plan se află Rux (Ruxandra), o tânără interpretată de Raluca Aprodu, care încearcă să își echilibreze cariera solicitantă, lucrând pentru un mare dezvoltator imobiliar din București, cu celelalte priorități ale vieții ei: își susține financiar familia și are o relație la distanță. Rux plănuiește să se mute în Statele Unite, dar viața are alte planuri pentru ea: trebuie să coordoneze cel mai mare proiect al șefului ei, campania electorală a soției sale.

Against the Ice – Disponibil din 2 martie la Netflix

Un film care promite multă adrenalină, Against the Ice este o poveste despre lupta pentru supraviețuirea într-un ținut sălbatic. În 1909, expediția polară daneză, condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) încerca să se opună pretenției Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, bazată pe supoziția că Groenlanda ar fi fost compusă din două porțiuni distincte. Lăsându-și echipajul pe vapor, Mikkelsen pornește într-o călătoria cu sania peste întinderea de gheață însoțit de neexperimentatul Iver Iversen (Joe Cole). Cei doi reușesc să descopere dovada că Groenlanda este o singură insulă, însă revenirea la vapor durează mai mult și se dovedește a fi mai dificilă decât se așteptaseră. Confruntându-se cu foamea și epuizarea și atacați de urși polari, cei doi reușesc în cele din urmă să se întoarcă, însă găsesc vaporul zdrobit de gheață și tabăra abandonată. Sperând să fie salvați, cei doi se luptă pentru a rămâne în viață.

The Weekend Away – Disponibil din 3 martie la Netflix

Inspirat de romanul omonim semnat de Sarah Alderson, The Weekend Away este o dramă încărcată de mister și momente de tensiune. Un weekend în Croația ia o turnură neașteptată în momentul în care o femeie, Beth (Leighton Meester), este acuzată că și-a ucis cea mai bună prietenă (Christina Wolfe). Pe măsură ce încearcă să își dovedească nevinovăția, aceasta ajunge să descopere un adevăr care conducela dezvăluirea unui secret dureros.

Pieces of Her – Disponibil din 4 martie la Netflix

Într-un oraș adormit din Georgia, un incident violent care are loc într-un weekend aparent banal declanșează un lanț de evenimente neașteptate pentru Andy Oliver (Bella Heathcote), o tânără de 30 de ani, și pentru mama ei, Laura (Toni Collette). Căutând cu disperare răspunsuri, Andy pornește într-o călătorie periculoasă prin America și ajunge să descopere secrete întunecate, legate de propria familie.

An Astrological Guide for Broken Hearts II – Disponibil din 8 martie la Netflix

Cel de-al doilea sezon din serialul italian An Astrological Guide for Broken Hearts continuă aventura lui Alice (Claudia Gusmano), o tânără producătoare de televiziune, care se află în căutarea iubirii. Alături de ea îi este, ca de obicei, bunul ei prieten Tio (Lorenzo Adorni), specialistul în zodii și compatibilitățile dintre ele, un guru care citește în semnele astrale inclusiv în cadrul emisiunii pe care o produce Alice. 

Bridgerton II – Disponibil din 25 martie la Netflix

În cel de-al doilea sezon al serialului-hit produs de Shonda Rhimes ne continuăm incursiunea în înalta societate londoneză din perioada Regenței, însă, de această dată, povestea este spusă din perspectiva unui alt personaj. Noul capitol îl are în prim-plan pe liderul familiei Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey), aflat în căutarea iubirii adevărate. Deși este convins că trebuie să se căsătorească din datorie și să bifeze un mariaj onorabil, acesta se trezește prins într-un joc complicat, miza fiind mult mai mare decât își imagina el. 

Alex Rider II – Disponibil din 28 martie, lunea, de la ora 22:00, la AXN

Acțiunea celui de-al doilea sezon are la bază volumul Eagle Strike, cea de-a patra carte din seria Alex Rider scrisă de Anthony Horowitz, și ne propune o nouă aventură în lumea spionajului. După moartea unchiului său și misiunea aproape mortală de a distruge internatul Point Blanc, din primul sezon, Alex (Otto Farrant) este nerăbdător să lase trecutul în urmă și să-și reconstruiască viața. Însă, după ce are loc un atac îngrozitor asupra unui prieten apropiat, tânărul se vede nevoit să pornească din nou într-o misiune extrem de periculoasă. 

Foto: Netflix

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…