Bianca Sterie ∙ June 2, 2024 ∙ 5 min read

Seriale noi din serialele tale preferate, povești intrigante, miniserii biografice: iată titlurile de neratat în luna iunie. 

House of the Dragon (sezonul II) – Disponibil din 17 iunie pe Max

Vara aceasta, povestea Casei Targaryen continuă pe micile ecrane! Westerosul este acum în pragul unui război civil sângeros, Consiliul Verde și Consiliul Negru luptând pentru regele Aegon (Tom Glynn-Carney) și, respectiv, regina Rhaenyra (Emma D’Arcy). Cât de departe va merge bătălia pentru Tronul de Fier? Cel de-al doilea sezon al serialului va fi lansat pe 17 iunie pe Max. 

Sweet Tooth (sezonul III) – Disponibil din 6 iunie pe Netflix

După ce l-au învins pe generalul Abbot în bătălia de la cabana lui Pubba, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) și Wendy (Naledi Murray) pornesc într-o călătorie spre Alaska în căutarea mamei lui Gus, Birdie (Amy Seimetz), care a încercat să descopere originile misterioase ale Maladiei mortale. Pe drum, li se alătură dr. Singh (Adeel Akhtar), care pare să aibă propriile convingeri periculoase despre Gus și rolul său în reapariția virusului.

Bridgerton (sezonul III, partea a doua) – Disponibil din 13 iunie pe Netflix

Colin (Luke Newton) și Penelope (Nicola Coughlan) sunt pe cale să facă pasul cel mare, dar secretul lui Lady Whistledown este o amenințare care riscă să distrugă totul. În același timp, , destrămarea relației dintre Pen și Eloise (Claudia Jessie) complică și mai mult lucrurile, mai ales că legătura lor nu mai funcționează exact ca înainte.

Gangs of Galicia (sezonul I) – Disponibil din 21 iunie pe Netflix

În micul oraș Cambados sosește o nouă avocată, pe nume Ana (Clara Lago). Prezența ei nu trece neobservată de către locuitori, printre aceștia numărându-se și Daniel (Tamar Novas), fiul unui important traficant de droguri și actualul cap al „clanului Padín”, cel puțin pentru perioada în care tatăl său se află în închisoare. Având o vastă experiență acumulată alături de una dintre cele mai importante firme de avocatură din Madrid, Ana este hotărâtă să o ia de la capăt în Cambados și să-și încheie conturile cu propriul trecut.

A Family Affair – Film disponibil din 28 iunie pe Netflix

O tânără (Joey King) este prinsă la mijloc atunci când mama ei (Nicole Kidman) începe o poveste de dragoste surprinzătoare cu șeful ei, care e star de cinema (Zac Efron). O iubire surprinzătoare atrage după sine o serie de consecințe amuzante, cu toții confruntându-se cu complicațiile legate de dragoste, sex și identitate.

Star Wars: The Acolyte – Serial disponibil din 5 iunie pe Disney+

În Star Wars: The Acolyte, o investigație privind o serie de atacuri șocante îl aduce pe un respectat maestru Jedi (Lee Jung-jae) în fața unui războinic periculos din trecutul său (Amandla Stenberg). Pe măsură ce descoperă indicii, ei călătoresc pe o cale întunecată unde forțe sinistre demonstrează că nu totul este ceea ce pare.

Becoming Karl Lagerfeld – Miniserie disponibilă din 7 iunie pe Disney+

În 1972, Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) avea 38 de ani și era un simplu designer de prêt-à-porter, necunoscut publicului larg. Pe măsură ce începe să trăiască o poveste de iubire cu tânărul Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), misteriosul designer îndrăznește să-l înfrunte pe prietenul său, Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), un geniu al modei haute-couture. 

Foto: Max

Related Posts

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

ANUL NOU CARE N-A FOST, lungmetrajul de debut al regizorului Bogdan Mureșanu, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

ANUL NOU CARE N-A FOST/ THE NEW YEAR THAT NEVER CAME, primul lungmetraj de ficțiune scris și regizat…

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…

5 seriale perfecte pentru cei care iubesc vacanțele la plajă

Te pregătești pentru vacanța ta la plajă din această vară? Atunci aceste 5 seriale sunt perfecte pentru tine,…

Premiile Emmy: 25 de nominalizări pentru Shogun 

Au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Emmy 2024, care vor avea loc în toamna acestui an, pe 15…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” va avea parte de o continuare

”Diavolul se îmbracă de la Prada” (The Devil Wears Prada), producția de succes din 2006, se pare că…

„Ca fetele”, un film despre prietenia și iubirea la orice vârstă, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura Călărașu

Regizat de Camelia Popa și produs de Tiberiu Ioana, „Ca fetele” le are ca protagoniste pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura…

Premiere la cinema în iulie: 6 filme de neratat

Blockbustere mult așteptate, animații, drame pline de suspans: iată cele mai importante premiere ale lunii iulie la cinema….

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Sezoane noi din serialele tale preferate, filme care ne țin cu sufletul la gură, povești numai bune de…