Bianca Sterie ∙ December 1, 2023 ∙ 6 min read

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și cele mai frumoase seri de binge-watching petrecute alături de cei dragi! 

Leave the World Behind – Disponibil din 8 decembrie pe Netflix

În acest thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului Sam Esmail, Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myha’la), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă ce trece.

The Crown (sezonul VI, partea a II-a) – Disponibil din 14 decembrie pe Netflix

Ultimul capitol The Crown este spus în șase episoade (Partea a II-a). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Maestro – Disponibil din 20 decembrie pe Netflix

În regia lui Bradley Cooper și inspirat din realitate, Maestro este o poveste de iubire tumultoasă și fără limite, care prezintă relația dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein (Bradley Cooper) și Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan). O scrisoare de iubire pentru viață și artă, filmul este, în esența sa, un portret epic al familiei și al dragostei. 

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire – Disponibil din 22 decembrie pe Netflix

Zack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead, aduce Rebel Moon, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei este amenințată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare.

Berlin – Disponibil din 29 decembrie pe Netflix

Cel mai așteptat spin off este aici: Berlin, serialul derivat din La Casa de Papel, ajunge pe micile ecrane în decembrie. Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Iar Berlin (Pedro Alonso) se descurcă extraordinar de bine cu ambele. 

Theater Camp – Disponibil din 6 decembrie pe Disney+

Laureatul premiului Tony®, Ben Platt și Molly Gordon joacă în noua comedie originală Theater Camp în rolurile lui Amos și Rebecca-Diane, prieteni de-o viață și profesori de teatru într-o tabără dărăpănată din nordul statului New York. Când nepriceputul Troy, expert în IT, sosește pentru a conduce proprietatea (spre ruină), Amos, Rebecca-Diane și managerul de producție Glenn își unesc forțele cu personalul și studenții pentru a pune în scenă o capodoperă și a-și salva îndrăgita tabără de vară.

The Naughty Nine – Disponibil din 22 decembrie pe Disney+

Andy (Winslow Fegley), un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe „lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt „obraznici” care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

Children of Evil – Disponibil din 14 decembrie pe HBO Max

Serialul produs în Serbia spune povestea unui criminal mascat, care ucide un politician faimos și lasă în urmă, în mâna victimei, o monedă de aur veche. Ezitant, avocatul Nikola Bobic preia cazul și ia parte la un joc periculos care-i va schimba viața pentru totdeauna.

The Convict – Disponibil din 21 decembrie pe HBO Max

 Judecătoarea Alicja Mazur, cunoscută pentru duritatea ei față de criminali, este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o. Ea este trimisă la închisoare, unde trebuie să supraviețuiască printre femeile pe care ea însăși le-a condamnat anterior. Este ținută în viață doar de o fiică adolescentă și de dorința de a se răzbuna pe cei care i-au înscenat crima. Va fi capabilă să facă față amenințării care pândește la fiecare colț?

Foto: Netflix

Related Posts

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…

5 seriale perfecte pentru cei care iubesc vacanțele la plajă

Te pregătești pentru vacanța ta la plajă din această vară? Atunci aceste 5 seriale sunt perfecte pentru tine,…

Premiile Emmy: 25 de nominalizări pentru Shogun 

Au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Emmy 2024, care vor avea loc în toamna acestui an, pe 15…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” va avea parte de o continuare

”Diavolul se îmbracă de la Prada” (The Devil Wears Prada), producția de succes din 2006, se pare că…

„Ca fetele”, un film despre prietenia și iubirea la orice vârstă, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura Călărașu

Regizat de Camelia Popa și produs de Tiberiu Ioana, „Ca fetele” le are ca protagoniste pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura…

Premiere la cinema în iulie: 6 filme de neratat

Blockbustere mult așteptate, animații, drame pline de suspans: iată cele mai importante premiere ale lunii iulie la cinema….

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Sezoane noi din serialele tale preferate, filme care ne țin cu sufletul la gură, povești numai bune de…

Dor de vacanță: 5 seriale care te vor teleporta instant la mare

Dor de o vacanță la plajă? De albastrul mării și de zilele de distracție? Avem pentru tine 5…

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…