Bianca Sterie ∙ September 2, 2022 ∙ 6 min read

Septembrie, bine ai venit! Nu știm încă ce ne-ai pregătit, dar știm sigur că ne vei aduce zile blânde, cu vreme perfectă, culori spectaculoase, dar și o selecție generoasă de filme și seriale pentru serile noastre de bingeing. 

Haideți să descoperim împreună care sunt noutățile lunii pe HBO Max, Netflix și Disney+.

The Handmaid’s Tale – Sezonul V disponibil pe HBO Max din 15 septembrie

Așteptarea a luat sfârșit. Toamna aceeasta, June (Elisabeth Olsen) revine pe micile ecrane și încearcă să își găsească fiica, pe Hannah, în timp ce influența Gileadului se extinde și în Canada. 

Love in the Villa – Film disponibil pe Netflix din 1 septembrie

După ce trece printr-o despărțire, o tânără (Kat Graham) face o călătorie în romantica Verona, în Italia, și descoperă că pentru vila în care urmează să-și petreacă vacanța există o rezervare dublă și că va trebui să o împartă cu un britanic cinic și foarte chipeș (Tom Hopper).

Off the Hook – Serial disponibil pe Netflix din 1 septembrie

Văzând că relația lor cu internetul este toxică, colegele de cameră Léa (Tiphaine Daviot) și Manon (Manon Azem) decid să facă imposibilul și să renunțe la dispozitive timp de 30 de zile. Însă acest detox digital le duce în punctul în care își dau viețile peste cap. Viețile lor, dar și ale familiilor pe care le implică în complexa provocare. 

Do Revenge – Film disponibil pe Netflix din 16 septembrie

Drea (Camila Mendes) se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind lidera campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max (Austin Abrams), iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex în care e și ea. Pe de altă parte, abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor (Maya Hawke) se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa (Ava Capri), care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat.

Dynasty – Sezonul V disponibil pe Netflix din 24 septembrie

Jocurile de putere duse la un nou nivel, rivalitățile între frați și sabotajul permanent sunt un semn că familiile Colby și Carrington nu vor avea liniște sezonul acesta.

Blonde – Film disponibil pe Netflix din 28 septembrie

Având la bază un roman bestseller semnat de Joyce Carol Oates, Blonde prezintă într-o manieră nouă și îndrăzneață viața lui Marilyn Monroe (Ana de Armas), legendara și controversată divă de la Hollywood, femeia în jurul căreia au fost țesute numeroase povești și intrigi și care a știut întotdeauna să păstreze o doză de mister în jurul ei. De la copilăria volatilă a micuței Norma Jeane, la drumul spre celebritate și complicata ei viață amoroasă, Blonde transformă granița dintre realitate și ficțiune într-o zonă difuză și explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată. Regia și scenariul îi aparțin lui Andrew Dominik. 

Andor – Serial nou disponibil pe Disney+ din 21 septembrie

Serialul explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor (Diego Luna), eroul care încearcă să afle cum poate schimba lucrurile. Este explorată povestea izbucnirii rebeliunii împotriva Imperiului, fiind pusă în evidență dinamica dintre oamenii și planetele care s-au implicat în acest conflict. 

The Old Man – Serial nou disponibil pe Disney+ din 28 septembrie

Bazat pe romanul omonim al lui Thomas Perry, The Old Man îl are în prim-plan pe Dan Chase (Jeff Bridges), un bărbat care a părăsit C.I.A. și care acum trăiește în afara sistemului. Când un asasin apare și încearcă să-l elimine, bătrânul agent învață că, pentru a-și asigura viitorul, este nevoit să facă pace cu trecutul.

Hocus Pocus 2 – FIlm disponibil pe Disney+ din 30 septembrie

Îți era dor de magie, vrăjitorii și un strop de groază? Surorile Sanderson (interpretate de aceleași Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy și Bette Midler) se întorc pentru o nouă aventură în Hocus Pocus 2. Acțiunea are loc la 29 de ani de când lumânarea cu flacăra neagră a fost aprinsă pentru ultima dată, într-un Salem complet schimbat, unde trei fete le aduc din greșeală înapoi pe surorile Sanderson, care sunt pregătite să facă din nou ravagii în oraș.

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…