Bianca Sterie ∙ July 2, 2022 ∙ 5 min read

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că cel mai bun plan pe care îl putem avea este să ne retragem într-un loc răcoros și să ne relaxăm la filmele și serialele disponibile acum pe platformele de streaming. A spus cineva Stranger Things și continuarea celui mai intens sezon de până acum? De-abia îl așteptăm. 

Stranger Things 4: Vol. 2 – Disponibil pe Netflix din 1 iulie

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins, iar urmările sale încă îi bântuie pe cei care i-au supraviețuit. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, Vecna, monstrul care se joacă în permanență cu mințile lor, amenință să elibereze o forță cu totul devastatoare. Vor fi Eleven (Millie Bobby Brown) și prietenii săi suficient de puternici pentru a-i ține piept? Aflăm din 1 iulie, la Netflix. 

Boo, Bitch – Disponibil pe Netflix din 8 iulie

O miniserie care o are pe Lara Condor din To All the Boys I’ve Loved Before în rol principal, Boo, Bitch este o comedie spumoasă despre viața de liceu. În decursul unei singure nopți, Erika, o elevă în ultimul an de liceu, care a trecut mereu neobservată, profită de șansa de a-și schimba povestea și începe să trăiască o viață fabuloasă. Însă totul se sfârșește în dimineața următoare, când află că, de fapt, este o fantomă.

Resident Evil – Disponibil pe Netflix din 14 iulie

Având la bază franciza cu același nume, care deja a făcut istorie în industria filmului, serialul Resident Evil ne poartă în anul 2036, la 14 ani după ce răspândirea drogului Joy a provocat atâta durere. În prezent, Jade Wesker (Ella Balinska) se luptă pentru supraviețuire într-o lume copleșită de năucitoare creaturi infectate și dornice de sânge. În mijlocul acestui adevărat carnagiu, Jade este urmărită de trecutul ei în New Raccoon City, de sinistrele legături dintre tatăl ei și Umbrella Corporation, dar, mai ales, de ceea ce s-a întâmplat cu sora ei, Billie (Siena Agudong).

Persuasion – Disponibil pe Netflix din 15 iulie

Ecranizare a romanului omonim semnat de Jane Austen, Persuasion o are în prim-plan pe Anne Elliot (Dakota Johnson), o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth (Corvo Jarvis), bărbatul umil pe care l-a lăsat cândva să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. 

The Gray Man – Disponibil pe Netflix din 22 iulie

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Descoperit într-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput și apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta lor, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă în cursa pentru supraviețuire.

Pretty Little Liars: Original Sin – Disponibil din 28 iulie la HBO Max

Inspirat de seria young adult scrisă de Sara Shepherd, serialul ne propune o nouă abordare a poveștii și ne duce într-un alt oraș învăluit în mister. La 20 de ani de la o serie de evenimente tragice care aproape că au distrus orașul Millwood, atât generația tânără, cât și bătrânii din Millwood sunt nevoiți să facă față consecințelor trecutului lor. Lucrurile se complică și mai tare atunci când un atacator necunoscut pare să intervină și să știe foarte multe despre istoria lor secretă.

Foto: Netflix

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…