Bianca Sterie ∙ August 1, 2022 ∙ 7 min read

Încă nu te-ai decis unde pleci în august? Nu știi exact cum să îți umpli weekendurile și serile libere? Nu îți face griji, we’ve got you covered! Sigur, nu îți putem promite niște bilete de avion, dar ne putem ocupa de o selecție de titluri simpatice, filme și seriale numai bune de văzut în august pe platformele de streaming.

House of the Dragon – Disponibil pe HBO Max din 22 august

Având la bază seria A Song of Ice and Fire, universul creat de scriitorul George R. R. Martin, House of the Dragon este probabil cel mai așteptat titlu al lunii august, un prequel mult dorit de fanii GoT, a cărui acțiune are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și care explorează povestea Casei Targaryen. 

Prey – Disponibil pe Disney+ din 5 august

În cel mai nou film din seria Predator, acțiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. Prey este povestea nespusă a unei tinere, Naru (Amber Midthunder), o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

She-Hulk – Disponibil pe Disney+ din 17 august

Noul serial produs de Marvel Studios, She-Hulk o are în prim-plan pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese care implică supraoameni. Aceasta trebuie să facă  față vieții complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri. Din distribuția seriei fac parte și Mark Ruffalo, în rolul lui Hulk/Bruce Banner, și Charlie Cox, în rolul lui Daredevil. 

Andor – Disponibil pe Disney+ din 21 august

Serialul este o nouă incursiune în universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor (Diego Luna). Seria prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

Trainwreck: Woodstock ’99 – Disponibil pe Netflix din 3 august

În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din ’99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă? Care sunt factorii care au dus la un deznodământ cu adevărat dramatic? Noul documentar Trainwreck: Woodstock ’99 analizează tot ce s-a întâmplat la acea ediție a festivalului. 

The Sandman – Disponibil pe Netflix din 5 august

Un serial care are la bază apreciata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o aventură fantasy care te va cuceri iremediabil, mai ales dacă ești fan al genului. O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, cunoscut drept Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), dă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când acesta este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a realității… pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, pentru a-și vizita prietenii și dușmanii și pentru a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Day Shift – Disponibil pe Netflix din 12 august

Jamie Foxx interpretează rolul lui Bud Jabloski, un tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde, în realitate, adevărata lui sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.

The Next 365 Days – Disponibil pe Netflix din 19 august

După finalul dramatic din a doua parte a seriei, viața lui Massimo (Michele Morrone) stă sub semnul incertitudinii. Femeia pe care o iubește nu mai este lângă el, iar conflictul cu Nacho (Simone Sussina) și familia lui pare să se acutizeze. Cum o va scoate la capăt de această dată?

Loving Adults – Disponibil pe Netflix din 26 august

Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. La prima vedere, Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitecta Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă – și e dispusă să facă orice în privința asta.

Foto: HBO Max România

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…