Bianca Sterie ∙ August 1, 2022 ∙ 7 min read

Încă nu te-ai decis unde pleci în august? Nu știi exact cum să îți umpli weekendurile și serile libere? Nu îți face griji, we’ve got you covered! Sigur, nu îți putem promite niște bilete de avion, dar ne putem ocupa de o selecție de titluri simpatice, filme și seriale numai bune de văzut în august pe platformele de streaming.

House of the Dragon – Disponibil pe HBO Max din 22 august

Având la bază seria A Song of Ice and Fire, universul creat de scriitorul George R. R. Martin, House of the Dragon este probabil cel mai așteptat titlu al lunii august, un prequel mult dorit de fanii GoT, a cărui acțiune are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și care explorează povestea Casei Targaryen. 

Prey – Disponibil pe Disney+ din 5 august

În cel mai nou film din seria Predator, acțiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. Prey este povestea nespusă a unei tinere, Naru (Amber Midthunder), o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

She-Hulk – Disponibil pe Disney+ din 17 august

Noul serial produs de Marvel Studios, She-Hulk o are în prim-plan pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese care implică supraoameni. Aceasta trebuie să facă  față vieții complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri. Din distribuția seriei fac parte și Mark Ruffalo, în rolul lui Hulk/Bruce Banner, și Charlie Cox, în rolul lui Daredevil. 

Andor – Disponibil pe Disney+ din 21 august

Serialul este o nouă incursiune în universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor (Diego Luna). Seria prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

Trainwreck: Woodstock ’99 – Disponibil pe Netflix din 3 august

În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din ’99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă? Care sunt factorii care au dus la un deznodământ cu adevărat dramatic? Noul documentar Trainwreck: Woodstock ’99 analizează tot ce s-a întâmplat la acea ediție a festivalului. 

The Sandman – Disponibil pe Netflix din 5 august

Un serial care are la bază apreciata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o aventură fantasy care te va cuceri iremediabil, mai ales dacă ești fan al genului. O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, cunoscut drept Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), dă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când acesta este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a realității… pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, pentru a-și vizita prietenii și dușmanii și pentru a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Day Shift – Disponibil pe Netflix din 12 august

Jamie Foxx interpretează rolul lui Bud Jabloski, un tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde, în realitate, adevărata lui sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.

The Next 365 Days – Disponibil pe Netflix din 19 august

După finalul dramatic din a doua parte a seriei, viața lui Massimo (Michele Morrone) stă sub semnul incertitudinii. Femeia pe care o iubește nu mai este lângă el, iar conflictul cu Nacho (Simone Sussina) și familia lui pare să se acutizeze. Cum o va scoate la capăt de această dată?

Loving Adults – Disponibil pe Netflix din 26 august

Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. La prima vedere, Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitecta Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă – și e dispusă să facă orice în privința asta.

Foto: HBO Max România

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…