Monica Cismaru ∙ April 15, 2024 ∙ 2 min read

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre, al carui tată este fondatorul SnapChat, Evan Spiegel (33 de ani), de origine francezo-americană.

Miranda Kerr este mama a patru copii. Primul ei născut, Flynn (13 ani), provine din mariajul ei cu actorul Orlando Bloom, iar ceilalți trei – Hart, 5 ani, Myles, 4 ani și Pierre, sunt născuți în urma mariajului ei cu Spiegel, din 2017.

Modelul și-a revenit rapid după nașterea celui de-al patrulea fiu și își împărtășește planurile de a mai avea sau nu și alți copii. ”Niciodată să nu spui niciodată”, menționează modelul, dar adaugă că sunt șanse minime să-și mai dorească încă un copil.

”Sincer, simt că e de ajuns. Sunt foarte fericită. Au trecut șase săptămâni de când mai avem un bebeluș, avem patru băieți. Sunt foarte fericită cu fiii mei, niciodată să nu spui niciodată, vom vedea.”

Modelul si fondatoarea brandului de wellness Kora Organics adaugă că cei trei frați mai mari sunt foarte încântați de venirea pe lume a lui Pierre. ”Este minunat, este foarte dulce. E interesant cât de diferiți sunt”, spune Miranda Kerr, care glumește că și-a creat o echipă de baschet masculin.

miranda kerr
Miranda Kerr și Evan Spiegel

Numele nou-născutului a fost ales Pierre în memoria bunicului ei, pe care îl chema Peter, dar și datorită locului în care a fost conceput, Franța. ”Il cheamă după bunicul meu, Peter, și a fost conceput în Franța. De aici și numele, Pierre. Este Peter, dar varianta franceză”, explică Miranda.

miranda kerr

Miranda Kerr, care e căsătorită cu miliardarul Spiegel, mai povestește cum părinții ei s-au mutat din Australia în SUA pentru a o ajuta cu creșterea copiilor, deoarece ea s-a întors deja la muncă și filmează pentru noi campanii de fashion, cum e și exemplul brandului de bijuterii Michael Hill, cu care a colaborat încă de la debutul ei în cariera de modeling. ”Am început să lucrez pentru acest brand în urmă cu 20 de ani și acum mă bucur să-i ajut și eu, cum m-au ajutat și ei pe mine la începutul carierei mele”, spune Miranda Kerr.

Modelul de origine australiană a strâns pe cont propriu o avere de 60 de milioane de dolari din cariera ei de model și din afaceri.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…