A List Magazine ∙ August 17, 2020 ∙ 3 min read

Seria “Rechinii uriaşi” revine la Discovery Channel şi prezintă înotători celebri care se vor întrece cu rechinii, superstaruri precum Mike Tyson şi Will Smith, care vor încerca să-şi depăşească frica de ape adânci şi rechini, la aniversarea de 20 de ani a emisiunii.

Cu peste 20 de ore de conţinut, difuzat pe parcursul unei întregi săptămâni, Shark Week 2020 va prezenta poveşti incredibile despre rechini.

Programul săptămânii

“Rechinii uriaşi” (luni, 17 august, ora 24.00) – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie specială de a plonja în adâncul oceanului şi de a ne apropia cât mai mult de unul dintre cei mai periculoşi prădători din lume, explorând viaţa secretă pe care o duce în adâncuri.

“Bear Grylls printre rechini” (marţi, 18 august, ora 24.00) – Bear Grylls a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

“Phelps contra rechinilor” (miercuri, 19 august, ora 24.00) – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

“De 30 de ani printre rechini” (joi, 20 august, ora 24.00) – Supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

“Pradă pentru rechini” (vineri, 21 august, ora 24.00) – Pericolul pândeşte în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieşit la pescuit cu harponul.

“Tyson şi rechinii” (sâmbătă, 22 august, ora 24.00) – Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

“Will Smith: Printre rechini (duminică, 23 august, ora 24:00) – Will Smith va înfrunta ape pline de rechini ca să-şi învingă spaima de ocean şi de prădători.

Discovery Channel continuă să lucreze cu cei mai apreciaţi biologi marini şi instituţii ştiinţifice de top din lume pentru a descoperi noi tehnologii inovatoare de cercetare a rechinilor şi perspective solide cu privire la comportamentul şi viaţa speciilor unice de rechini.

Urmărind Shark Week, telespectatorii vor avea şansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală şi activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele.

Anul acesta, Oceana şi Discovery continuă să colaboreze pentru a proteja rechinii ameninţaţi de comerţul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectaţi în fiecare an). Lupta împotriva acestei practici brutale este susţinută de Discovery şi alţi parteneri ai Shark Week, care creează conţinut pentru a-şi educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele au nevoie de rechini.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…