Monica Cismaru ∙ August 17, 2020 ∙ 3 min read

giulia nahmany ferma

Alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany completează echipa Orășenilor din noul sezon al reality-show-ului ”Ferma”, de la PRO TV.

Giulia Nahmany s-a născut în Israel, a învățat în Belgia și locuiește în România, este căsătorită și are două fiice. A fost cântăreață, actriță, iar, mai nou, Giulia se ocupă de promovarea stilului de viață sănătos, prin yoga. Vedeta intră în concurs cu gândul de a-și depăși limitele și e pregătită să înfrunte orice situație.

Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică.”

 

Ai avut parte de multe schimbări în copilărie. Ce amintiri îți revin și acum, cu drag, în memorie?

Am două amintiri foarte puternice care mi-au venit în minte. Prima are legătură cu pasiunea mea de a fi artistă, încă de mică. Eram într-o tabără școlară și îmi doream foarte mult să impresionez clasa, să le arăt colegilor cât de bine pot eu să cânt. Așa că am început pur și simplu să cânt „Man in the mirror” și țin minte că toți copiii au amuțit și mă priveau fascinați.

Cea de-a doua are legătură cu mutarea în Belgia. Locuiam încă în Israel și nu știam că o să ne mutăm curând. Țin minte că am fost la cinema și când m-am întors casa era goală, dispăruseră toate lucrurile noastre și părinții mei mi-au zis „Giulia, noi o să plecăm, nu o să mai stăm aici, ne vom muta cu toții în Belgia”. Ne-am urcat într-un avion și asta a fost tot, nici măcar nu am apucat să-mi iau la revedere cum se cuvine de la Israel.

giulia nahmany ferma

 

Ce ți-ai fi dorit să faci și încă nu ai reușit?

Mi-aș fi dorit să calatoresc și mai mult, deși toată viața mea e o întreagă călătorie :). Aș fi vrut să ajung in Bora-Bora, Fiji, Peru, America de Sud.

Dincolo de mici plăceri ale vieții, vreau foarte mult să ajut cât mai mulți copii talentați, dar fără posibilități materiale, să evolueze din punct de vedere spiritual. Aș vrea să lansez o fundație la un moment dat care să-mi poarte numele – Giulia Nahmany Foundation. Ah, și încă ceva. Mi-aș fi dorit să știu și mai multe limbi străine.

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Cred că mi-ar plăcea foarte mult energia pe care o eman, dar și faptul că sunt în același timp puternică și vulnerabilă.

Cine/ce îți va lipsi cel mai mult în Fermă?

Bineînțeles că soțul și fetele mele. Însă nu pot să mint și să spun că nu-mi vor lipsi și anumite lucruri pe plan material – confortul casei mele, telefonul, să pot să fac doar alegeri alimentare sănătoase fără constrângeri.

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…