Monica Cismaru ∙ February 19, 2020 ∙ 2 min read

meghan harry regina

Planurile de afaceri ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry nici n-au demarat bine pe cont propriu că au și fost puse pe hold de Regină, care le-a interzis Ducilor să se folosească de titlul Sussex Royal în scopuri pecuniare. Astfel, cei doi nu au voie să se vândă sub acest branding, chiar dacă au cheltuit zeci de mii de lire sterline pe conceptul sub care funcționează site-ul lor, www.sussexroyal.com, și contul lor de Instagram, @sussexroyal.

Meghan și Harry au părăsit Familia Regala Britanică în ideea de a avea o viață independentă de obligațiile ce le reveneau și au vrut să-și construiască propriul lor drum și să-și câștige propriii lor bani.

Imediat ce au ieșit de sub tutela Monarhiei Britanice, Meghan și Harry au început să se comporte ca doi oameni de afaceri în adevăratul sens al cuvântului și au dat curs ofertelor de a câștiga bani mulți fără prea mare efort. Ducii au vrut chiar să înregistreze ca brand titlul de Sussex Royal, sub umbrela căruia să poată derula afaceri de endorsement pentru diverse activități și mărfuri precum haine, papetărie, cărți și servicii sociale. Ei au mai intenționat, de asemenea, să fondeze sub același nume și o organizație caritabilă – Sussex Royal – Fundația Ducelui și Ducesei de Sussex.

Toate planurile lor au fost date peste cap de Regină, care a hotărât că noul statut al Ducilor nu se pliază cu titlul de Royal, așa că le-a retras dreptul de a se folosi de acesta în alte scopuri decât cele care sunt direct asociate cu Palatul Buckingham. Niciun membru al Familiei Regale Britanice nu are voie să se folosească de titlul sau nobiliar pentru a câștiga bani în scopuri personale sau, cel puțin, Regina nu agreează astfel de inițiative la Buckigham Palace.

În apărarea lui Meghan și a lui Harry, unele teorii susțin că aceștia ar fi înregistrat brandul de Sussex Royal tocmai pentru a-l proteja de abuzuri și ca nu ar intenționa să se folosească în scopuri lucrative de acest nume.

Meghan și Harry au început să se folosească permanent de acest titlu anul trecut, când s-au rupt de Prințul William și de Kate Middleton, care activează sub titlul de Kensington Royal.

Pe scurt, planul lui Meghan și al lui Harry de a profita de toate beneficiile Familiei Regale fără nicio obligație nu le-a ieșit, cel puțin deocamdată. Cu toate acestea, Prințul Harry va fi întotdeauna nepotul Reginei, pentru că sângele apă nu se face.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…