Cum și-ar putea câștiga banii Meghan Markle și Prințul Harry după renunțarea la beneficiile de membri ai Familiei Regale?

meghan markle printul harry bani

Renunțarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry la titlurile de Altețe Regale și retragerea lor din atribuțiile ce le reveneau ca membri ai Familiei Regale Britanice vine la pachet și cu tăierea fondurilor aferente.

Acest lucru nu-i sperie deloc pe foștii Duci de Sussex – Meghan Markle și Prințul Harry, care au luat prin surprindere pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni, odată cu anunțul lor de renunțare la statutul regal. Aceștia și-au exprimat dorința de a avea o viață independentă de obligațiile față de Regină și de a-și câștiga propriii lor bani. Obișnuiți cu un trai regesc, la propriu, se pare că lui Meghan și lui Harry nu le va fi deloc greu să-și continue stilul de viață costisitor, deoarece banii ar putea să curgă în buzunarele lor mai ușor decât ne-am aștepta. Într-adevăr, acest lucru presupune o muncă în plus, dar ambii sunt obișnuiți cu programul încărcat – Meghan a fost o actriță de succes până să intre în Familia Regală Britanică și s-a lansat în industria de divertisment de timpuriu, iar Harry, chiar dacă este Prinț, nu este străin de obligații și de regimul milităresc, iar stabilirea unei rutine de lucru nu pare ceva de neatins pentru el. Celebritatea nu le-o poate lua nimeni, iar toata lumea știe că acest lucru se traduce în bani.

Iată, așadar, cum și-ar câștiga un trai mai mult decât îndestulat Meghan și lui Harry, după ce li s-au tăiat fondurile de către Regină.

Parteneriate comerciale

Acest aspect este puțin mai delicat, deoarece, chiar dacă au renunțat la titlurile regale, Meghan și Harry au, încă, o datorie morală față de instituția regală, deci nu pot folosi conceptul de regalitate în demersurile lor de afaceri cu branduri (sau, cel puțin nu în întregime). Este binecunoscut faptul că orice produs afișat de cuplul ex-regal, de la haine la diverse alte item-uri face ca acestea să se vândă ca pâinea caldă, dar cei doi nu se pot comporta brusc ca un cuplu de influenceri, iar contul lor de Instagram să se umple de product-placement-uri. Totuși, într-o manieră subtilă și făcută cu cap, acest lucru poate să le aducă bani buni foarte ușor.

Televiziune și film

Nu este exclus ca Meghan să revină pe platourile de filmare, dat fiind faptul că fusese o actriță de succes înainte să se mărite cu Harry și mai este cunoscut și faptul că fosta Ducesă nu a renunțat la echipa ei de agenți și de PR de la Hollywood, care o menține în cărți pentru eventuale proiecte, iar primul nu întârziat să apară. Meghan va fi vocea unui personaj dintr-o producție Disney, dar câștigul va fi donat în totalitate unei fundații care se ocupă de protejarea elefanților. Nici Harry nu stă degeaba. El a semnat deja un contract cu mogulul media american Oprah Winfrey pentru un documentar despre bolile mintale, care va fi difuzat în acest an pe canalul de streaming Apple. Iar acesta ar putea doar primul dintr-o astfel de serie. Șeful de conținut al Netflix și-a exprimat deja entuziasmul de a colabora cu cei doi pentru o serie de documentare. Meghan și Harry ar putea astfel să calce pe urmele cuplului Obama, care au semnat deja cu compania de streaming pentru producerea unei serii de documentare pe teme politice și sociale.

Scrierea de cărți

Chiar dacă Meghan și Harry s-au plâns mereu de atenția excesivă acordată de media față de viața lor personală, ideea de a dezvălui mai multe despre ei înșiși ar putea să devină foarte atrăgătoare, mai ales din punct de vedere financiar. Contractul cu o editură semnat în 2017 de cuplul Obama le-a adus acestora un cec în valoare de peste 60 de milioane de dolari. În plus, Meghan este pasionată de scris, așa cum declara în interviul de anul trecut din numărul editat de ea al revistei Vogue UK.

Public speaking

O altă sursă de bani ar putea reveni din participarea la diverse evenimente și discursuri susținute de cei doi. Directorul unei agenții care manageriază astfel de evenimente spune că Meghan și Harry ar putea câștiga sume cu șase zerouri dacă ar accepta astfel de apariții. Piața cea mai promițătoare pentru astfel de obligații ar fi SUA, unde cuplul ar putea câștiga în jur de 500 000 de dolari per eveniment.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle