Monica Cismaru ∙ February 14, 2024 ∙ 2 min read

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, anunță lansarea unui nou podcast, după defunctul Archetypes, care a fost realizat în colaborare de Spotify.

Meghan Markle se asociază cu compania fondată în exclusivitate de femei – Lemonada Media – pentru a realiza podcasturi prin care ”viața să pară mai puțin nașpa”, după cum sună un comunicat emis de ducesă și de compania Lemonada.

Producțiile realizate de Meghan în colaborare cu Lemonada vor aborda subiecte legate de sex, suferință și probleme ce vizează comunitatea LGBTQ+.

Ducesa de Sussex declară că este încântată peste măsură să realizeze o noua serie dinamică de podcasturi, după ce, în urmă cu un an, încasa aproape 20 de milioane de dolari pentru o serie de producții asemănătoare, alături de gigantul Spotify.

Anunțul legat de podcast vine la mai puțin de 24 de ore de la lansarea noului site oficial al lui Meghan Markle și al Prințului Harry- Sussex.com. Alături de comunicat, Meghan a publicat și o fotografie realizată de apropiatul ei, fotograful Misan Harriman.

În imagine, Meghan poartă ceasul primit cadou de la familia regală britanică, ce i-a aparținut răposatei Prințese Diana, soacra ei. Ceasul este un Cartier de aur, în valoare de aproximativ 20 000 de dolari.

Meghan Markle a început deja lucrul la noul podcast, pentru care încă nu se știe cu cât va fi plătită, dar cu o sumă considerabil mai mică decât a făcut-o Spotify pentru cele 12 episoade Archetypes, scrie presa britanică. De asemenea, Lemonada Media va ”recicla” și defunctul podcast Archetypes, pe care îl va difuza alături de noul proiect.

”Sunt mândră să pot anunța că mă alătur echipei minunate de la Lemonada pentru a-mi continua pasiunea pentru podcasturi. E o modalitate grozavă de a începe anul 2024 alăturându-mă unei companii fondate de femei, care deține o paletă interesantă și provocatoare de podcasturi. Intenționam și să relansăm podcastul Archetypes, în ideea de a fi accesat de cât mai multa lume, alături de noul podcast dinamic. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc cu voi noul proiect și sunt încântată peste măsură să ma alatur familiei Lemonada”, spune Meghan Markle.

Foto: Misan Harriman/ Sussex.com, Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…