Monica Cismaru ∙ August 17, 2023 ∙ 3 min read

Madonna a împlinit pe data de 16 august 65 de ani. Aniversarea vedetei vine la doar câteva săptămâni de la internarea ei, în urma unei infecții bacteriene dezvoltate pe fond de oboseală.

Madonna a fost aproape să-și piardă viața în urma infecției, care a ținut-o la pat câteva săptămâni. Infecția a apărut în urma suprasolicitării ei, în pregătirea turneului mondial pe care l-a amânat între timp.

Acum, cântăreața pare că s-a refăcut și și-a sărbătorit ce-a de-a 65-a aniversare alături de agenta ei, Maha Dakhil, tocmai în Lisabona, Portugalia, la o cină intimă alături de prietenii cei mai apropiați și de familie. Madonna a și susținut un mic discurs cu ocazia aniversării și a declarat că ”E minunat să fii în viață”.

Lisabona este orașul în care Madonna a locuit între 2017 și 2020.Fotografiile postate de Dakhil sunt fără filtre, spre deosebire de cele pe care le postează Madonna de obicei, în care aspectul ei e îmbunătățit cu ajutorul aplicațiilor. Totuși, Madonna arată fresh și sănătoasă, având în vedere gravele probleme de sănătate de care a suferit.

Și pentru a celebra cum se cuvine cea de-a 65-a aniversare, Madonna a postat un filmuleț pe TikTok în care și-a urat singură La mulți ani!

madonna

Potrivit presei portugheze, Madonna va rămâne în Lisabona până în acest weekend și e cazată la hotelul de lux Pestana Palace. Artista a sosit pe coasta Atlanticului alături de aproximativ de 30 de prieteni din întreaga lume, cu o cursă de linie, deoarece este o susținătoare a mediului; ea a renunțat la avionul ei privat în urma cu câțiva ani, mai scrie presa portugheză.

Recent, și cel de-al doilea născut al Madonnei, fiul ei, Rocco, a împlinit 23 de ani, pe 11 august. Cântăreața a marcat momentul tot cu o serie de fotografii pe contul ei de Instagram, majoritatea de când Rocco era mic.

Chiar și la 65 de ani, Madonna rămâne un icon al muzicii pop. Melodia ei recent lansată cu The Weeknd, Popular, figurează în cele mai importante topuri muzicale și a strâns peste 170 de milioane de ascultări pe Spotify, platforma unde o ascultă lunar peste 41 de milioane de fani, lucru care a transformat-o într-unul dintre cei mai apreciați artiști din lume de pe aplicația muzicală.

Recent, Madonna a anunțat că-și va reprograma datele pentru turneul Celebration și le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare când era internată în spital. ”V-am simțit dragostea, încă mă recuperez și sunt extrem de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris artista pe Instagram.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…