Lucien Laviscount, actorul în vârstă de 29 de ani care a jucat rolul iubitului lui Emily Cooper în serialul Emily in Paris, sezonul 2, revine în continuarea producției, după ce soarta lui rămăsese incertă în ultimul episod al sezonului doi.

Lucien Laviscount, interpretul lui Alfie, revine în rolul iubitului lui Emily Cooper și va deține un rol permanent în serial, anunță producătorul serialului, Darren Star.

lucien laviscount

În favoarea lui Laviscount a vorbit și Lily Collins, interpreta lui Emily, care a spus despre el că s-a acomodat de minune încă de la început. ”El nu a dat audiție pentru rolul Alfie. A trimis doar o înregistrare, iar Darren mi-a arătat-o și mie. Și imediat mi-am dat seama că el e Alfie”, a povestit Lily Collins în cadrul unui interviu acordat la Paris. ”Fără să vorbim între noi, imediat ce am văzut înregistrarea ne-am văzut pe Zoom și am vorbit timp de 45 de minute despre cât de bine se potrivește în rol”, a adăugat încântată interpreta rolului principal din Emily in Paris.

În sezonul doi din Emily in paris, Alfie intră în scenă ca nou pretendent la inima lui Emily, care e nehotărâtă între el și șarmantul chef Gabriel. Alfie este un tânăr londonez care a venit cu jobul la Paris, iar el și cu Emily se întâlnesc la cursurile de franceză. La sfârșitul sezonului, Alfie îi propune lui Emily să aibă o relație la distanță dupa ce el va fi revenit la Londra.

lucien laviscount

Lucien Laviscount a spus că și-a îndrăgit pe loc personajul datorită onestității și deschiderii de care acesta dă dovadă și și-a exprimat încântarea de a lucra cu Lily Collins, despre care a spus că l-a făcut să se simtă ca acasă pe platourile de filmare, chiar dacă el era noul-venit.

După încheierea celui de-al doilea sezon din Emily in Paris, producătorii au anunțat că vor mai exista cel puțin încă două sezoane din serialul de succes de pe Netflix.

Finalul celui de-al doilea sezon n-o lasă pe Emily nehotărâtă doar în aspectul dragostei, ci și în cel profesional. Ea are de ales între a o urma pe fosta ei șefă de la Savoir, Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) și de a mai rămâne încă un an la Paris și între a pleca înapoi în SUA sau la Londra.

Foto: Hepta, Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts