Monica Cismaru ∙ April 11, 2022 ∙ 2 min read
Lucien Laviscount, actorul în vârstă de 29 de ani care a jucat rolul iubitului lui Emily Cooper în serialul Emily in Paris, sezonul 2, revine în continuarea producției, după ce soarta lui rămăsese incertă în ultimul episod al sezonului doi.

Lucien Laviscount, interpretul lui Alfie, revine în rolul iubitului lui Emily Cooper și va deține un rol permanent în serial, anunță producătorul serialului, Darren Star.

lucien laviscount

În favoarea lui Laviscount a vorbit și Lily Collins, interpreta lui Emily, care a spus despre el că s-a acomodat de minune încă de la început. ”El nu a dat audiție pentru rolul Alfie. A trimis doar o înregistrare, iar Darren mi-a arătat-o și mie. Și imediat mi-am dat seama că el e Alfie”, a povestit Lily Collins în cadrul unui interviu acordat la Paris. ”Fără să vorbim între noi, imediat ce am văzut înregistrarea ne-am văzut pe Zoom și am vorbit timp de 45 de minute despre cât de bine se potrivește în rol”, a adăugat încântată interpreta rolului principal din Emily in Paris.

În sezonul doi din Emily in paris, Alfie intră în scenă ca nou pretendent la inima lui Emily, care e nehotărâtă între el și șarmantul chef Gabriel. Alfie este un tânăr londonez care a venit cu jobul la Paris, iar el și cu Emily se întâlnesc la cursurile de franceză. La sfârșitul sezonului, Alfie îi propune lui Emily să aibă o relație la distanță dupa ce el va fi revenit la Londra.

lucien laviscount

Lucien Laviscount a spus că și-a îndrăgit pe loc personajul datorită onestității și deschiderii de care acesta dă dovadă și și-a exprimat încântarea de a lucra cu Lily Collins, despre care a spus că l-a făcut să se simtă ca acasă pe platourile de filmare, chiar dacă el era noul-venit.

După încheierea celui de-al doilea sezon din Emily in Paris, producătorii au anunțat că vor mai exista cel puțin încă două sezoane din serialul de succes de pe Netflix.

Finalul celui de-al doilea sezon n-o lasă pe Emily nehotărâtă doar în aspectul dragostei, ci și în cel profesional. Ea are de ales între a o urma pe fosta ei șefă de la Savoir, Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) și de a mai rămâne încă un an la Paris și între a pleca înapoi în SUA sau la Londra.

Foto: Hepta, Netflix

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …