Monica Cismaru ∙ June 9, 2023 ∙ 3 min read

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei femei – aceea a sarcinii. Lindsay așteaptă primul ei copil alături de soțul ei, finanțistul Bader Shammas.

Actrița în vârstă de 36 de ani a realizat o ședință foto pentru publicația Allure, în care își prezintă cu mândrie sarcina și a acordat un interviu în care povestește cât de emoționată este de apropierea nașterii.

Lindsay Lohan amintește și de momentul în care și-a anunțat soțul că vor avea un copil și subliniază că vestea nu a fost făcută cu fast, ci cât se poate de simplu. ”N-a fost deloc ceva ieșit din comun. Am intrat în cameră, am aruncat testul de sarcină pe pat și i-am spus: Ghici ce? Iar el a spus: Suntem însărcinați?”

lindsay lohan
Foto Allure

Lindsay Lohan a trăit în Dubai în ultimii opt ani și a anunțat în luna martie că este însărcinată. Actrița și-a anunțat logondna cu Bader Shammas în noiembrie 2021, iar în aprilie 2022 cei doi s-au căsătorit.

Vestea că vor întâmpina venirea pe lume a unui moștenitor i-a bucurat nespus pe viitorii părinți, care de-abia așteapta fericitul eveniment, chiar dacă actrița spune că este copleșită de emoții și plânge adesea, dar de fericire.

lindsay lohan

Lindsay Lohan a fost una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Lansată încă din copilărie în industria cinematografică, Lohan s-a confruntat cu multiple probleme de-a lungul timpului, de la anorexie, la consumul de substanțe interzise și de alcool. În ciuda talentului ei, vedeta s-a retras la un moment dat din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Orient, după o perioadă petrecută la Londra.

”Trebuia să mă maturizez, iar Londra a fost cel mai bun loc pentru ca acest lucru să se întâmple”, spune Lindsay Lohan în Allure.

lindsay lohan

Aproape la un an de la mutarea în Londra, Lohan a vizitat Dubaiul și a decis să se mute acolo, într-o vilă de pe malul oceanului, unde a dus o viață liniștită, timp în care s-a îngrijit de ea însăși, după anii presărați cu petreceri și cu abuzuri de tot felul. În fiecare dimineata, ia micul dejun format din iaurt, ceai, smoothie și face sport. Acum, vedeta face naveta Dubai-Los Angeles și, pe lângă faptul că se pregătește de venirea pe lume a copilulul, se ocupă și de afaceri. Actrița vrea să lanseze o linie de produse pentru nou-născuți și o linie de îmbrăcăminte și vrea să continue să joace și să producă mai ales comedii romantice. Cea mai recentă în care a apărut este Falling for Christmas, filmată în Utah, locul în care a și fost cerută în căsătorie de Shammas. ”Aș vrea să produc comedii romantice, cunosc genul atât de bine. Am visat să lucrez cu Scorsese și Del Toro, dar vreau să am propria mea viziune, iar Dubai este locul care îmi permite să fac acest lucru”, mai spune actrița, care se pare că își împarte viața între Orient și Occident,

”De-abia aștept să devin mamă”, adaugă Lindsay Lohan.

Foto: Hepta, Allure/ Ben Hassett

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…