Monica Cismaru ∙ June 9, 2023 ∙ 3 min read

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei femei – aceea a sarcinii. Lindsay așteaptă primul ei copil alături de soțul ei, finanțistul Bader Shammas.

Actrița în vârstă de 36 de ani a realizat o ședință foto pentru publicația Allure, în care își prezintă cu mândrie sarcina și a acordat un interviu în care povestește cât de emoționată este de apropierea nașterii.

Lindsay Lohan amintește și de momentul în care și-a anunțat soțul că vor avea un copil și subliniază că vestea nu a fost făcută cu fast, ci cât se poate de simplu. ”N-a fost deloc ceva ieșit din comun. Am intrat în cameră, am aruncat testul de sarcină pe pat și i-am spus: Ghici ce? Iar el a spus: Suntem însărcinați?”

lindsay lohan
Foto Allure

Lindsay Lohan a trăit în Dubai în ultimii opt ani și a anunțat în luna martie că este însărcinată. Actrița și-a anunțat logondna cu Bader Shammas în noiembrie 2021, iar în aprilie 2022 cei doi s-au căsătorit.

Vestea că vor întâmpina venirea pe lume a unui moștenitor i-a bucurat nespus pe viitorii părinți, care de-abia așteapta fericitul eveniment, chiar dacă actrița spune că este copleșită de emoții și plânge adesea, dar de fericire.

lindsay lohan

Lindsay Lohan a fost una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Lansată încă din copilărie în industria cinematografică, Lohan s-a confruntat cu multiple probleme de-a lungul timpului, de la anorexie, la consumul de substanțe interzise și de alcool. În ciuda talentului ei, vedeta s-a retras la un moment dat din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Orient, după o perioadă petrecută la Londra.

”Trebuia să mă maturizez, iar Londra a fost cel mai bun loc pentru ca acest lucru să se întâmple”, spune Lindsay Lohan în Allure.

lindsay lohan

Aproape la un an de la mutarea în Londra, Lohan a vizitat Dubaiul și a decis să se mute acolo, într-o vilă de pe malul oceanului, unde a dus o viață liniștită, timp în care s-a îngrijit de ea însăși, după anii presărați cu petreceri și cu abuzuri de tot felul. În fiecare dimineata, ia micul dejun format din iaurt, ceai, smoothie și face sport. Acum, vedeta face naveta Dubai-Los Angeles și, pe lângă faptul că se pregătește de venirea pe lume a copilulul, se ocupă și de afaceri. Actrița vrea să lanseze o linie de produse pentru nou-născuți și o linie de îmbrăcăminte și vrea să continue să joace și să producă mai ales comedii romantice. Cea mai recentă în care a apărut este Falling for Christmas, filmată în Utah, locul în care a și fost cerută în căsătorie de Shammas. ”Aș vrea să produc comedii romantice, cunosc genul atât de bine. Am visat să lucrez cu Scorsese și Del Toro, dar vreau să am propria mea viziune, iar Dubai este locul care îmi permite să fac acest lucru”, mai spune actrița, care se pare că își împarte viața între Orient și Occident,

”De-abia aștept să devin mamă”, adaugă Lindsay Lohan.

Foto: Hepta, Allure/ Ben Hassett

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…