Monica Cismaru ∙ December 22, 2022 ∙ 3 min read

Leonardo DiCaprio a fost văzut recent în compania unei tinere actrițe – este vorba de Victoria Lamas, fiica celebrului actor de filme de acțiune, Lorenzo Lamas.

Diferența de vârstă dintre Leonardo DiCaprio și Victoria este mai mare decât vârsta propriu-zisă a noii lui ”iubite”. Leonardo are 48 de ani, în timp de Victoria Lamas are doar 23. Astfel, actorul își confirmă încă o dată apetitul pentru partenere mai tinere, de care s-a înconjurat dintotdeauna.

În urmă cu câteva luni, DiCaprio a fost văzut de mai multe ori în compania modelului Gigi Hadid, 27 de ani, care strică media scăzută de vârstă a femeilor cu care era văzut actorul. Se pare că idila dintre el și Gigi s-a stins repede, iar vedeta s-a reorientat către Victoria Lamas, cu care a fost văzut petrecând într-un club din New York și alături de care a plecat, în aceeași mașină. Victoria s-a născut la doi ani după ce a avut loc premiera filmului Titanic, unul dintre cele mai mari succese de casă ale tuturor timpurilor, lansat în 1997.

Camila Morrone

Astă-vară, actorul s-a despărțit de actrița Camila Morrone, cu care a avut o relație de patru ani, un record pentru el. Ruptura s-a produs imediat după ce Camila a împlinit 25 de ani.

Lorenzo Lamas, Leonardo DiCaprio

Victoria Lamas s-a născut pe 24 aprilie 1999 și este fiica lui Lorenzo Lamas (64 de ani), cunoscut pentru producții precum Falcon Crest sau Renegade, și a modelului Playboy Shauna Sand (51 de ani). Tânăra este actriță aspirantă și pictoriță și are la activ mai multe colaborări în ambele domenii de interes.

Shauna Sand și fiica ei, Victoria Lamas

Relația dintre ea și Leonardo DiCaprio nu a fost confirmată încă, iar surse apropiate ”cuplului” spun că este vorba doar de o relație de prietenie între cele două vedete, iar faptul că au părăsit împreună locul în care au petrecut este doar o întâmplare.

Leonardo DiCaprio a avut numai iubite supermodele și actrițe, toate tinere – Bar Refaeli, Gisele Bundchen, Blake Lively, Camila Morrone, Erin Heatherton (model Victoria’s Secret), Toni Garrn (model), Kelly Rohrbach (actriță), Nina Agdal (model).

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…