Monica Cismaru ∙ May 3, 2022 ∙ 2 min read
Lady Gaga lansează ”Hold My Hand”, piesă ce va face parte de pe coloana sonoră a filmului ”Top Gun: Maverick”, ce va avea premiera mondială joi, în San Diego.

Producția originală ”Top Gun” (în care au jucat Tom Cruise, Val Kilmer și Kelly McGillis), lansată în 1986, a avut parte o altă piesă de rezistență pe coloana sonoră. Pe atunci, formația Berlin a interpretat piesa ”Take My Breath Away”, care a câștigat și un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original dintr-un film. Și Lady Gaga se bucură de un Oscar pentru muzică, datorită piesei ”Shallow”, care a făcut parte de pe coloana sonoră filmului A Star is Born, din 2019, în care Gaga a jucat alături de Bradley Cooper.

lady gaga

”Top Gun: Maverick” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar la avanpremiera de la CinemaCon din Las Vegas de săptămâna trecută, lumea s-a călcat efectiv în picioare pentru a putea vedea producția ce continuă povestea din 1986. Criticii au spus despre ”Maverick” că aproape că atinge perfecțiunea și că reînvie arta pierdută a megaproducțiilor hollywoodiene. De asemenea, toata lumea se așteaptă ca și de această dată coloana sonoră a filmului să fie nominalizată și chiar să primească o statuetă Oscar.

”Când am compus acest cântec pentru ”Top Gun: Maverick” nu mi-am dat seama de ceea ce implică acest film și ce urme poate lăsa asupra mea, asupra psihicului meu. Acest cântec este o scrisoare de dragoste adresată lumii întregi, după o perioadă grea și de-abia așteptam să-l ascultați”, a scris Lady Gaga pe Instagram.

top gun maverick

”Top Gun: Maverick”  va fi proiectat și la Festivalul de film de la Cannes, pe 18 mai, și apoi va fi lansat în cinematografele din întreaga lume.

Povestea filmului îl arată din nou pe Tom Cruise în rolul lui Pete “Maverick” Mitchell, care este chemat să antreneze un detașament de absolvenți Top Gun pentru o misiune specială, care nu mai fusese întreprinsă de niciun pilot până atunci.

Pe măsură ce povestea evoluează, Maverick se confruntă cu un viitor nesigur și cu fantomele trecutului, cu cele mai mari temeri ale sale, iar totul culminează cu o misiune care le cere sacrificiul suprem celor care o vor întreprinde. În film mai joacă Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell și Lewis Pullman.

Foto: Hepta

Related Posts

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…