Lady Gaga lansează ”Hold My Hand”, piesă ce va face parte de pe coloana sonoră a filmului ”Top Gun: Maverick”, ce va avea premiera mondială joi, în San Diego.

Producția originală ”Top Gun” (în care au jucat Tom Cruise, Val Kilmer și Kelly McGillis), lansată în 1986, a avut parte o altă piesă de rezistență pe coloana sonoră. Pe atunci, formația Berlin a interpretat piesa ”Take My Breath Away”, care a câștigat și un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original dintr-un film. Și Lady Gaga se bucură de un Oscar pentru muzică, datorită piesei ”Shallow”, care a făcut parte de pe coloana sonoră filmului A Star is Born, din 2019, în care Gaga a jucat alături de Bradley Cooper.

lady gaga

”Top Gun: Maverick” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar la avanpremiera de la CinemaCon din Las Vegas de săptămâna trecută, lumea s-a călcat efectiv în picioare pentru a putea vedea producția ce continuă povestea din 1986. Criticii au spus despre ”Maverick” că aproape că atinge perfecțiunea și că reînvie arta pierdută a megaproducțiilor hollywoodiene. De asemenea, toata lumea se așteaptă ca și de această dată coloana sonoră a filmului să fie nominalizată și chiar să primească o statuetă Oscar.

”Când am compus acest cântec pentru ”Top Gun: Maverick” nu mi-am dat seama de ceea ce implică acest film și ce urme poate lăsa asupra mea, asupra psihicului meu. Acest cântec este o scrisoare de dragoste adresată lumii întregi, după o perioadă grea și de-abia așteptam să-l ascultați”, a scris Lady Gaga pe Instagram.

top gun maverick

”Top Gun: Maverick”  va fi proiectat și la Festivalul de film de la Cannes, pe 18 mai, și apoi va fi lansat în cinematografele din întreaga lume.

Povestea filmului îl arată din nou pe Tom Cruise în rolul lui Pete “Maverick” Mitchell, care este chemat să antreneze un detașament de absolvenți Top Gun pentru o misiune specială, care nu mai fusese întreprinsă de niciun pilot până atunci.

Pe măsură ce povestea evoluează, Maverick se confruntă cu un viitor nesigur și cu fantomele trecutului, cu cele mai mari temeri ale sale, iar totul culminează cu o misiune care le cere sacrificiul suprem celor care o vor întreprinde. În film mai joacă Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell și Lewis Pullman.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts