A List Magazine ∙ October 8, 2022 ∙ 4 min read


Până în 16 octombrie, Combinatul Fondului Plastic din București găzduiește cea de-a noua ediție DIPLOMA, un loc de întâlnire între artiștii aflați la început de drum și publicul larg, cu acces gratuit.
125 de proiecte artistice, 128 de artiști, arhitecți și designeri români, 17 discipline creative, 10 zile de creativitate și o destinație reper pentru arta contemporană – DIPLOMA este organizat de The Institute, iar IQOS este partener al evenimentului, pentru al treilea an consecutiv.

De-a lungul timpului, prin proiectele dezvoltate împreună cu artiști aflați la început de drum, IQOS a contribuit semnificativ la lansarea și promovarea lor, etape extrem de importante pentru orice creator care debutează în lumea artei.

La această ediție DIPLOMA, colaborarea dintre IQOS şi Remus Andrei Moldovan îţi poate schimba perspectiva asupra modei. Absolvent al Facultăţii de Arte Decorative şi Design, artistul mizează în creaţiile sale pe experienţa personală, iar design-ul propus pentru obiectul vestimentar prezentat de IQOS la DIPLOMA reinterpretează grafic valorile brandului prin utilizarea unor elemente din identitatea vizuală a acestuia. Astfel, forma recognoscibilă a literei Q din logo primește un nou rol, acela al unei ferestre de dialog care se multiplică şi reflectă ideea de comunitate.

De altfel, mesajul Arta ne aduce împreună. Cu IQOS, pe care brandul îl propune la DIPLOMA, este întărit de o serie de experiențe pe care toți participanții la festival le pot încerca până în data de 9 octombrie.

Prima și, probabil, cea pentru care chiar și cei mai grăbiți își vor rezerva câteva momente, este instalația interactivă Synesthesium, dezvoltată în parteneriat cu studioul H3. Acest proiect interdisciplinar, aflat la intersecția neuroștiinței cu arta și tehnologia, invită vizitatorii să descopere forma grafică a propriilor reacții cerebrale la stimuli vizuali. Astfel, cu ajutorul unor căști neuronale, experiența vizuală a participanților este transpusă grafic, iar varianta tipărită a transformării, unică, desigur, va putea fi luată acasă ca amintire.

Pentru că inovația, tehnologia și creativitatea fac parte din ADN-ul IQOS, brandul îi provoacă pe vizitatorii DIPLOMA să-și personalizeze băuturile cu ajutorul unui braț robotic, dacă ajung la festival până în 9 octombrie.

Utilizatorii IQOS își pot, de asemenea, personaliza dispozitivele cu modele grafice inspirate de tema evenimentului astăzi și mâine. Cei care nu reușesc să ajungă în acest weekend la DIPLOMA se mai pot bucura de acest beneficiu în ultimele zile de festival, în 15 și 16 octombrie.

Zona de lounge IQOS invită participanții să se relaxeze alături de prieteni și devine locul perfect pentru conversații inspirate de noile viziuni ale tinerilor artiști români.

Pe toată durata festivalului, cei care vor să afle mai multe despre momentele pregătite de IQOS în cadrul DIPLOMA se pot alătura comunității pe contul de Instagram @iqos_ro și pot participa la concursuri cu premii atractive.

Accesul în spațiul IQOS este gratuit și este permis exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS. (P)

Credit foto: Roald Aron

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…