Monica Cismaru ∙ May 16, 2023 ∙ 3 min read

Personalitatea tv americană Martha Stewart devine cel mai în vârstă model de pe coperta publicației Sports Illustrated.

La 81 de ani, vedeta de lifestyle apare pe coperta publicației dedicate costumelor de baie, pe care apar de obicei cele mai tinere și mai atrăgătoare modele din lume. Martha Stewart o depășește astfel, la categoria de vârstă pe Maye Musk, mama lui Elon Musk, care a apărut în aceeași ipostază pe coperta revistei în 2022, la 74 de ani.

Pe coperta Sport Illustrated Swimsuits au mai apărut, de-a lungul timpului, vedete precum Megan Fox, Elle Macpherson, Bar Refaeli, Tyra Banks, Brooklyn Decker, Rebecca Romijn etc.

MAye Musk, în Sports Illustrated

”Când am auzit că o să apar pe coperta ediției dedicată costumelor de baie Sports Illustrated, m-am gândit: Ei, e destul de bine. Cred că o să fiu cea mai în vârstă persoană care a apărut pe copertă vreodată. Nu mă gandesc la anii mei prea mult, dar consider că acest moment este unul istoric și ar fi indicat să arăt bine”, a declarat cu umor Martha Stewart.

martha stewart sports illustrated

Vedeta americană a fost fotografiată în Republica Dominicană de Ruven Afanador și apare într-un costum de baie într-o piesă, cu decolteu generos. Martha Stewart a fost întrebată și ce ar crede prietenul și colaboratorul ei, rapperul Snoop Dogg, despre apariția de pe copertă. Aceasta a râs și a spus: ”Snoop o să creadă că e fantastic. Motto-ul meu a fost dintotdeauna: Când faci o schimbare, pai ar fi bine să se și vadă. Aăa că am zis de ce să ratez această oportunitate care apare doar o dată în viață? Sper ca această copertă să vă inspire și să încercați lucruri noi, indiferent de etapa vieții în care vă aflați. Schimbare, evoluție și curaj – aceste lucruri sunt bine-venite.”

martha stewart sports illustrated

Martha Stewart este și o femeie de afaceri de succes și s-a remarcat în domeniul cateringului încă din anii ’70, iar în anii ’90 a cunoscut faima mondială când și-a lansat propria ei revistă, Martha Stewart Living, iar imperiul media creat de ea i-a adus o avere de miliarde de dolari.

În 2004, a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de 30 000 de dolari, după ce a fost găsită vinovată de fraudă – după ce a mințit în legătură cu vânzarea unor acțiuni în 2001. După ce a ieșit din închisoare, Martha Stewart a încercat să-și reclădească reputația șifonată și și-a lansat propriul ei reality-show, și-a extins linia de produse alimentare și s-a asociat cu rapperul Snoop Dogg pentru o serie tv tot în domeniul cooking-ului. În perioada în care a fost înshisă, acțiunile companiei ei, Martha Stewart Living Omnimedia, au explodat, iar valoarea acestora a crescut de patru ori până la momentul eliberării ei, în 2005.

Foto: Hepta, Sports Illustrated

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…