Monica Cismaru ∙ May 16, 2023 ∙ 3 min read

Personalitatea tv americană Martha Stewart devine cel mai în vârstă model de pe coperta publicației Sports Illustrated.

La 81 de ani, vedeta de lifestyle apare pe coperta publicației dedicate costumelor de baie, pe care apar de obicei cele mai tinere și mai atrăgătoare modele din lume. Martha Stewart o depășește astfel, la categoria de vârstă pe Maye Musk, mama lui Elon Musk, care a apărut în aceeași ipostază pe coperta revistei în 2022, la 74 de ani.

Pe coperta Sport Illustrated Swimsuits au mai apărut, de-a lungul timpului, vedete precum Megan Fox, Elle Macpherson, Bar Refaeli, Tyra Banks, Brooklyn Decker, Rebecca Romijn etc.

MAye Musk, în Sports Illustrated

”Când am auzit că o să apar pe coperta ediției dedicată costumelor de baie Sports Illustrated, m-am gândit: Ei, e destul de bine. Cred că o să fiu cea mai în vârstă persoană care a apărut pe copertă vreodată. Nu mă gandesc la anii mei prea mult, dar consider că acest moment este unul istoric și ar fi indicat să arăt bine”, a declarat cu umor Martha Stewart.

martha stewart sports illustrated

Vedeta americană a fost fotografiată în Republica Dominicană de Ruven Afanador și apare într-un costum de baie într-o piesă, cu decolteu generos. Martha Stewart a fost întrebată și ce ar crede prietenul și colaboratorul ei, rapperul Snoop Dogg, despre apariția de pe copertă. Aceasta a râs și a spus: ”Snoop o să creadă că e fantastic. Motto-ul meu a fost dintotdeauna: Când faci o schimbare, pai ar fi bine să se și vadă. Aăa că am zis de ce să ratez această oportunitate care apare doar o dată în viață? Sper ca această copertă să vă inspire și să încercați lucruri noi, indiferent de etapa vieții în care vă aflați. Schimbare, evoluție și curaj – aceste lucruri sunt bine-venite.”

martha stewart sports illustrated

Martha Stewart este și o femeie de afaceri de succes și s-a remarcat în domeniul cateringului încă din anii ’70, iar în anii ’90 a cunoscut faima mondială când și-a lansat propria ei revistă, Martha Stewart Living, iar imperiul media creat de ea i-a adus o avere de miliarde de dolari.

În 2004, a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de 30 000 de dolari, după ce a fost găsită vinovată de fraudă – după ce a mințit în legătură cu vânzarea unor acțiuni în 2001. După ce a ieșit din închisoare, Martha Stewart a încercat să-și reclădească reputația șifonată și și-a lansat propriul ei reality-show, și-a extins linia de produse alimentare și s-a asociat cu rapperul Snoop Dogg pentru o serie tv tot în domeniul cooking-ului. În perioada în care a fost înshisă, acțiunile companiei ei, Martha Stewart Living Omnimedia, au explodat, iar valoarea acestora a crescut de patru ori până la momentul eliberării ei, în 2005.

Foto: Hepta, Sports Illustrated

Related Posts

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…

Chase & Status, câștigâtorii premiului „Producer of the Year” în cadrul Brit Awards 2024, pregătesc un show incendiar pentru această ediție a festivalului Massif

Creatorii celor mai apreciate experiențe de festival din Europa au pregătit noul concept de divertisment de la munte,…

7 parfumuri cu ambroxan, molecula care amplifică senzualitatea și charisma

Ambroxanul este acea moleculă folosită în parfumerie care te face irezistibil prin miros, un ingredient care te încarcă…

MOËT & CHANDON vă invită să aveți parte de o experiență memorabilă în pivnițele sale de poveste

Cea mai mare noutate a celebrei Galerii Impériale este opera de artă avangardistă, alocată de Casa Moët &…

Blake Lively dezvăluie care e secretul căsniciei ei fericite alături de Ryan Reynolds

Blake Lively (36 de ani) formează un cuplu cu Ryan Reynolds (47 de ani) de 12 ani și…

Renée Zellweger revine în partea a patra ”Bridget Jones”

Fanii celebrului personaj Bridget Jones se vor bucura să afle că filmul omonim va reveni cu partea a…

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024. Berbec Relațiile cu ceilalți și…

Tot ce trebuie să știi despre noua ecranizare SHŌGUN, de la FX, disponibilă din 27 februarie pe DISNEY+

Bazată pe celebrul roman scris de James Clavell, seria Shōgun este o oglindire a Japoniei de la 1600,…

Mirona Radu: „Festivalurile de film sunt un spațiu ideal pentru a încuraja interacțiunea și dialogul între generații”

Am vorbit cu Mirona Radu, directoarea și inițiatoarea Film O’Clock International Festival, despre ediția din acest an, care…