A List Magazine ∙ July 10, 2023 ∙ 3 min read

Kevin Costner și Morgan Freeman fac echipă în producția unei minserii care se va filma în România în această vară– The Gray House, la studiourile Castel Film România, iar protagonistă va fi actrița Mary Louise Parker. Alături de aceasta, producătorii caută și actori români care să figureze în distribuția dramei de epocă.

Miniseria The Gray House va fi regizată de Roland Joffe, nominalizat la Oscar, din al cărui potofoliu fac parte producții precum The Killing Fields, The Mission sau Texas Rising, scrie filmneweurope.com.

kevin costner morgan freeman
Kevin Costner, Morgan Freeman

Povestea din “The Gray House” se bazează pe scenariul original creat de Greif și Darrell Fetty (The Offer, Texas Rising) și de nominalizatul la Oscar John Sayles (Lonestar, 8 Men Out).

Mary Louise Parker

Miniseria de șase episoade care se va filma în România până în lunga august a.c. spune povestea câtorva femei care au influențat derularea Războiului Civil American cu sprijinul generalului  Ulysses S. Grant, în favoarea Nordului. O bogătașă din Richmond (Virginia) și fiica ei, o fostă scalvă afro-americană și o curtezană formează primul grup de spionaj feminin din istorie, care funcționează chiar sub nasul comandamentului confederației americane. Femeile își riscă viața și libertatea pentru a-și ajuta aliații să câștige războiul și să apere democrația americană.

Din distribuția The Gray House, produsă de Kevin Costner și de Morgan Freeman, mai fac parte Ben Vereen, Paul Anderson, Amethyst Davis, Daisy Head și Robert Knepper.

Producatorii au deschis castingurile și pentru artiștii români și se caută actori profesioniști, actori amatori, copii și oameni ”obișnuiți” pentru figurație specială.

Studiourile Castel Film sunt cele mai mari din România și unele dintre cele mai importante centre de producție cinematografică din Europa Centrală și de Est și au contribuit la realizarea mai multor producții străine de anvergură, cum ar fi “Cold Mountain” (2003), “Borat”, “The Nun”, “Hatfields & McCoys” sau”Around The World In 80 Days”.

Cold Mountain (2003), cu Nicole Kidman, Jude law și Renée Zellweger, a fost filmat în România

În prezent, Kevin Costner se află în mijlocul unui scandal familial, în urma despărțirii de soția lui, Christine Baumgartner, care a refuzat să părăsească reședința familială, iar soțul ei a apelat la un ordin judecătoresc pentru a o evacua. Aceasta îi cere lui Costner o parte din averea de 400 de milioane și o pensie alimentară consistentă, dar actorul refuză să cedeze în baza unui contract prenupțial. Cei doi au fost căsătoriți aproape 19 ani.

Foto: Hepta, Outnow

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…