jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) și-au făcut o intrare grandioasă la Festivalul de Film de la Veneția. Dacă în urmă cu o săptămână Jennifer Lopez era centrul atenției la Veneția datorită prezentării Dolce&Gabbana – Alta Moda, de data aceasta artista e prezentă în Italia pentru a-l susține pe iubitul ei, Ben Affleck.

Acesta își va prezenta la Veneția cea mai nouă producție, “The Last Duel”, regizat de Ridley Scott, în care actorul interpretează rolul Contelui Pierre d’Alençon. În film mai joacă Matt Damon, cel mai bun prieten al lui Affleck, Jodie Comer și Adam Driver. Pe lângă interpertare, Ben Affleck și Mat Damon semnează și scenariul producției, alături de Nicole Holofcener.

jennifer lopez ben affleck

jennifer lopez ben affleck

Jennifer Lopez a purtat o rochie vaporoasă, albă, e dantelă, cu sandale cu toc negre, iar Ben Affleck a purtat o ținută casual, neagră. Cei doi sunt de nedespărțiti de când au reluat relația sentimentală, după mai mult de 20 de ani de la despărțirea lor. Jennifer și Ben își petrec vacanțele și timpul liber împreună și se susțin unul pe celălalt în toate demersurile, inclusiv cele profesionale.

“The Last Duel” va fi proiectat în cadrul festivalului în această seară, în afară competiției. Festivalul de film de la Veneția a început pe 1 septembrie și se va încheia sâmbătă, pe 11 septembrie, când va fi decernat trofeul Leul de Aur.

 

Foto: Hepta

Related Posts