A List Magazine ∙ June 6, 2021 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 7-13 iunie 2021. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec  

Debutul săptămânii evidențiază segmentul financiar, în mod special cheltuielile necesare în casă sau pentru membrii familiei. Totodată, este posibil să primești drepturile salariale de la serviciu, să afli informații referitoare la schimbarea condițiilor de muncă, dar și aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudență, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenție și energie, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt controversate, dificil de înțeles. Începe o etapă nouă, astfel că este probabil să apară în preajma ta persoane noi, alături de care să dezvolți pe termen lung prietenii sau colaborări profesionale de bună calitate. Finalul săptămânii este favorabil treburilor gospodărești importante. Dialogurile cu membrii familiei sau cu neamurile sunt conflictuale, așadar este nevoie de prudență și discernământ.

Taur

Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta începând cu această săptămână. Este bine să îți selectezi prioritățile și să eviți a te împrăștia în prea multe activități. Financiar sunt momente bune, în sensul că primești bani, salariul sau bonusuri dinspre locul de muncă. Însă, apar și cheltuieli majore pe cele de trebuință traiului cotidian. Se deschide o etapă nouă de câștig financiar din munca proprie. Totuși, există în umbră detalii care vor răscoli, la un moment dat, bunul mers al câștigurilor tale. De evitat planurile de investiții, datoriile, creditele, cheltuielile nefondate. Relațiile cu persoanele apropiate, prieteni sau neamuri, sunt conflictuale, predominând gustul dulce-amar. Weekend-ul este marcat de întâlnirile și dialogurile cu aceste persoane. De asemenea, vor intra în discuție și călătoriile pe distanțe scurte sau studiile profesionale. Informații prețioase pe toate planurile!

Gemeni

În urma discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă și în taină vei lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viața ta de acum înainte. Îți sunt favorizate meditațiile interioare, detașarea de cotidian și aflarea unor informații secrete despre relațiile în care ești implicat. Totuși, ar fi bine să te gândești ceva mai mult la cele aflate și petrecute. Tendința de a te grăbi și a judeca superficial lucrurile este accentuată și păguboasă. La nivel personal se deschide o etapă nouă. Chiar dacă imboldurile interioare te îndeamnă să schimbi toul, să decizi rapid în diverse direcții este bine să nu hotărăști nimic și să nu acționezi în această săptămână. Există hibe ascunse, care pot crea multe distorsiuni în viitorul apropiat. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul banilor obținuți la un loc de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig, care îți va duce venituri substanțiale pe termen lung.

Rac

O săptămână importantă, întrucât se așterne în calea ta o nouă etapă de viață și activitate. Ai șanse deosebite și unice de a-ți trasa planuri îndrăznețe de viitor, în care să-ți propui activități de anvergură, dar mai ales reformularea personalității tale din temelii. Lasă mărunțișurile vieții cotidiene deoparte și gândește-te numai la ceea ce îți dorești cu adevărat și la ceea ce mai merită să păstrezi în viața ta de acum încolo. Chiar dacă ești greu de observat în peisajul cotidian, pentru că tendința la izolare încă persistă, farmecul care te învăluie va fi remarcat de cei dragi. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Relațiile cu prietenii vor fi surprinzătoare. Ajutoare nesperate și inedite. Sfârșitul săptămânii îți va aduce elan și voie bună. Îngrijește-ți sănătatea, deoarece este vulnerabilă.

Leu  

Săptămâna debutează cu aspecte profesionale, cu reuniuni oficiale cu șefi sau cu persoane influente în mediul în care lucrezi. Dialogurile vor fi fructuoase și vor avea efecte pe termen lung. Totul este să ai răbdare să asculți ce spun ceilalți și să eviți graba în decizii și gesturi. Ești bine susținut de către prieteni și de către admiratori, dar cumva există invidii pe care le vei simți foarte clar. Se deschide o etapă nouă legată de un proiect profesional, însă vei avea multe de revizuit. Dialogurile vor fi frecvente și unele destul de controversate. Totuși, cele mai bune discuții se vor purta în taină, departe de ochii și urechile lumii. Ai nevoie de mult liniște, detașare de cotidian și de a-ți stabili alte priorități. Prudență în privința sănătății și la dușmanii ascunși! Weekend-ul este favorabil odihnei și reorganizării planurilor personale și profesionale.

Fecioara  

Cu siguranță în această săptămână îți vei reformula multe concepții despre viață. Tendința de a aborda alte filozofii, de a urma modele de viață ale unor oameni valoroși este mare și ușor de satisfăcut. Totuși, ar fi bine să-ți selectezi atent informațiile și să le discerni pe îndelete. Vor intra în discuție planurile de călătorii îndepărtate și cele privitoare la îmbogățirea bagajului educațional. Foarte evidente vor fi și relațiile oficiale cu șefii, dezbaterile publice la locul de muncă și obținerea unor merite profesionale. Este rost de a obține o funcție de conducere sau responsabilități deosebite pe termen lung. Se conturează o etapă nouă și foarte interesantă în segmentul profesional. Analizează pe îndelete ceea ce se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece este posibil să-ți asumi mai mult decât poți duce cu bine la bun sfârșit. La finalul săptămânii sunt potrivite întâlnirile cu prietenii și excursiile de agrement.

Balanța  

Iată o săptămână care debutează cu accent pe segmentul banilor și bunurilor administrate și folosite împreună cu alții, mai ales în segmentul profesional. Discuții privitoare la colaborări, căutarea unor soluții viabile de a obține venituri suplimentare, dar și cheltuieli pe taxe, facturi, servicii personale. Este o perioadă în care mentalul este foarte activ, astfel că în aceste zile poți resimți oboseală accentuată și suprasolicitare nervoasă. Cu siguranță îți vei remodela sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața. Totuși, discerne atent ce filozofie nouă de viață implementezi de acum încolo în deciziile și acțiunile tale, deoarece este rost și de erori deosebite. Relațiile cu străinătatea se modifică, fie că este vorba despre a munci în țări străine, fie că este vorba despre studii și călătorii de agrement. La finalul săptămânii se vor evidenția reuniuni cu persoane oficiale din mediul socio-profesional în care activezi.

Scorpion

În prima parte a săptămânii sunt posibile discuții parteneriale, atât în plan personal cu partenerul de viață, cât și în plan profesional cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Vor interveni și aspecte financiare comune cu alții, de tipul achitarea unor datorii, rezolvări legate de moșteniri sau partaje, dialoguri cu instituții financiare. Se deschide o etapă financiară nouă, atât la nivel personal, alături de partenerul de viață, de rude, cât și la nivel socio-profesional, alături de colaboratori sau de instituții oficiale. Se recomandă prudență, deoarece există hibe ascunse care vor produce distorsiuni serioase în viitorul apropiat. Evită semnarea documentelor importante și luarea deciziilor ferme în aceste zile! După evenimentele tumultoase, la sfârșitul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale, însă și călătoriile. Aspecte importante legate de străinătate și de studii sau etape de învățare.

Săgetător  

Începutul săptămânii aduce forfotă la serviciu. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile, pentru că există un risc mare de a-ți risipi energia în activități inutile. Sănătatea este vulnerabilă și s-ar putea crea contexte favorabile de a discuta cu specialiști în sănătate sau de a face niscai analize. Relațiile parteneriale sunt active, iar dialogurile frecvente pe teme diverse. Uniunea, căsătoria, separea, divorțul, asocierea – toate sunt posibile și foarte ușor le poți recunoaște în funcție de contextul în care te afli. Se deschide o etapă nouă în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, în mod special fiind vorba despre colaborări și parteneriate pe termen mediu. La prima vedere, pare totul foarte tentat în segmentul partenerial, însă există hibe ascunse care vor perturba bunul mers al situațiilor parteneriale, atât personale, de cuplu, cât și de colaborare profesională. Weekend-ul aduce noutăți financiare comune cu alții plus tot felul de cheltuieli.

Capricorn

Este bine să te apropii sincer de persoana iubită și de copiii tăi sau ai altora în primele zile ale săptămânii. Interacțiunea cu cei dragi și cu persoanele tinere îți aduce un aport substanțial de energie și informație, aspecte de care ai mare nevoie în această perioadă. Fii alături de ceilalți, susține-le ideile, respectă-le deciziile și iubește-i necondiționat. La serviciu va fi mult de lucru plus dialoguri și activități care presupun efort mental destul de mare. Unii te vor provoca doar așa de amorul artei. Se preconizează o etapă nouă la locul de muncă, etapă care îți aduce multe sarcini de lucru, condiții de muncă schimbate, colegi noi. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot manifesta afecțiunile vechi. Îngrijește-te serios alături de specialiștii în sănătate, deoarece este vorba despre un parcurs lung în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății. Sfârșitul săptămânii este evidențiat prin aspecte parteneriale.

Vărsător

Relațiile cu membrii familiei și activitățile gospodărești se evidențiază în prima parte a săptămânii. Dialoguri cu membrii familiei pe orice temă legată de bunuri patrimoniale sau de îmbunătățiri ale condițiilor din spațiul locativ. De asemenea, te poți gândi la a te muta, a vinde sau a cumpăra ceva valoros pentru casă. Foarte animată este relația cu persoana iubită și cea cu copiii. Sunt probabile controverse, discuții aprinse cu persoanele dragi, revenirea unor aspecte sentimentale neplăcute. Se deschide o etapă sentimentală nouă, etapă care te va ajuta să-ți remodelezi concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Este posibil să revii la o iubire veche și să reiei firul relației. Prudență, deoarece există hibe, care vor distorsiona mult relația în viitorul apropiat. Rezervă momente pentru activități recreative și pentru un hobby drag sufletului tău. Te ajută să-ți limpezești gândurile și să te relaxezi. Weekend-ul aduce treburi de rutină, atât acasă, cât și la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evită situațiile care te solicită prea mult.

Pești

Persoane din anturajul apropiat te solicită mult, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentru a tăifăsui cu tine pe teme de larg interes. De asemenea, vei fi nevoit să călătorești pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Evită discuțiile contradictorii și graba! Acasă ar fi bine să te implici în activități domestice alături de membrii familiei. Se deschide o etapă domestică nouă. Este vorba în mod special de reluarea unor aspecte domestice și familiale vechi, care necesită rezolvări urgente. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt marcate de discuții importante privitoare la moșteniri și bunuri patrimoniale. Avantajul perioadei constă în faptul că se pot lămuri și rezolva chestiuni vechi. Relațiile cu cei dragi sunt dinamice, astfel că răsturnările de situație pot fi total imprevizibile. Pe de altă parte, se vor evidenția diferențele dintre generații. Este o perioadă în care mentalul este distorsionat, de aceea fii discret și nu lua nimic personal din ceea ce se petrece acum.

 Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…

Paris Hilton, un an de căsnicie fericită

Paris Hilton (41 de ani) a sărbătorit un an de căsătorie cu soțul ei, Carter Reum (41 de…