Editor Alistmagazine.ro ∙ November 8, 2021 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 8-14 noiembrie 2021.

Berbec

Segmentul socio-profesional se va evidențiază prin întâlniri deosebite cu oameni importanți, prin modificarea statutului tău socio-profesional sau prin schimbări ce intervin la locul de muncă. Se prefigurează finalul unei etape socio-profesionale și se ivesc zorii alteia, dificil de înțeles acum. Sunt șanse de a obține aprecierile celorlalți vizavi de eforturile depuse în câmpul muncii, de a obține o funcție de conducere cu responsabilități pe termen lung. Este bine să te bazezi numai pe forțele tale. Discuții și întâlniri cu prietenii, reevaluarea unor proiecte personale și profesionale. La finalul săptămânii ai nevoie de odihnă și compania celor dragi și de încredere.

Taur

O săptămână cu multe evenimente sociale. Se conturează rezolvări vizavi de o călătorie în străinătate sau relațiile cu străinătatea se vor schimba din anumite perspective. Fie că este vorba despre mediul profesional, fie de cel familial se recomandă prudență, răbdare, toleranță. Observă atent ce se petrece între tine și persoanele oficiale din preajma ta, observă cum ești privit de către ceilalți și gândește-te și la statutul tău socio-profesional. Este vremea marilor schimbări în sensurile prezentate, dar deocamdată sunt doar adieri sensibile. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții și întâlniri deosebite. Ține cont de sfaturile și opiniile acestor persoane!

Gemeni

Segmentul banilor și bunurilor obținute prin intermediul altora, mai ales prin intermediul partenerului de viață sau al colaboratorilor îți deschide săptămâna. Se închide o etapă, fie prin diminuarea unor favoruri materiale, financiare din partea altora, fie se rezolvă datorii vechi. Ar fi bine să analizezi atent fiecare investiție, întrucât există în preajma ta profitori bune mascați cu intenții bune. Gândirea și comunicarea sunt accentuate. În funcție și de situațiile în care te afli, cere sprijinul cuiva de încredere pentru a lua deciziile potrivite sau pentru demersuri intelectuale. De asemenea, călătoriile și studiile sunt teme importante acum. Forfotă în relațiile cu șefii și cu autoritățile.

Rac

Relațiile parteneriale își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare, începând din această săptămână. Este vremea să renunți la relațiilor nepotrivite și să te debarasezi, rapid, de persoanele care ți-au obstrucționat progresul până acum. Se conturează și cheltuieli, fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viață sau unui colaborator de la serviciu. Este important și util să te concentrezi serios pe ceea ce îți este ție necesar acum și care ar putea da roade într-un viitor apropiat. Păstrează în preajma ta numai relațiile de bună calitate. Pe de altă parte, relaxează-te prin lecturi deosebite, spirituale, vizionează spectacole de teatru, un concert și dialoghează cu oameni erudiți.

Leu

De urmărit atent ce se petrece în segmentul muncii, mai ales la locul de muncă și în relațiile colegiale! Sunt probabile răsturnări de situație, finalul unei etape care poate fi total neașteptat. De asemenea, și sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent. De evitat, pe cât posibil în perioada 08 – 11 Noiembrie, suprasolicitarea nervoasă, eforturile fizice, escaladarea conflictelor! Acordă-ți răgaz să te odihnești și să-ți reevaluezi toate planurile personale și profesionale. Relațiile parteneriale sunt tensionate și se conturează discret schimbări favorabile. Este vremea să renunți la relațiile care funcționează defectuos. Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumpărături apărute, aparent, din senin.

Fecioara

Relațiile sentimentale pot lua turnuri spectaculoase în această săptămână. Poate fi vorba de finalul unei etape, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii, depinzând de situație. Răscolirile sufletești pot fi de proporții, de aceea este bine să fii prudent și să-ți controlezi reacțiile. Este vremea să accepți schimbările care deja s-au produs pe segmentul amoros și care sunt ireversibile. Seriozitatea și implicarea de care dai dovadă în ceea ce privește îmbunătățirile privitoare la relațiile cu ceilalți sunt potrivite acum și vor avea efecte pe termen lung. La serviciu sunt probabile schimbări benefice. Ocupă-te pe îndelete de sarcinile tale de lucru și bazează-te numai pe forțele tale.

Balanța

Se întrezăresc discuții importante cu membrii familiei referitoare la investițiile patrimoniale și la relațiile cu neamurile. Ceea ce planifici acum pe segmentul familial și domestic va crea efecte pe termen lung. Pe de altă parte, surprizele din relațiile cu neamurile pot fi mari. Relațiile sentimentale sunt amestecate, astfel că momentele bune alternează cu momentele mai puțin plăcute. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei. Dacă cei dragi îți răspund cu alte monede decât cele pe care le aștepți tu, înseamnă că pe undeva tu le-ai atras. Detașează-te și bucură-ți sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale cu prietenii.

Scorpion

O săptămână importantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Mentalul îți este răscolit, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi corect și corent cu ceilalți. Este probabil să închei unele relații, să afli detalii despre unii apropiați care să te uimească în mod nebănuit. Relațiile cu membrii familiei se vor evidenția mult. Discuții pe teme patrimoniale și pe moșteniri. Există cumva un soi de ruptură între tine și membrii familiei sau între tine și tot ce privește casa și familia în general. Îți poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Schimbări majore și definitive în plan sentimental și în relațiile cu copiii.

Săgetător

Se conturează noutăți financiare vizavi de banii obținuți din munca proprie. Pot apărea oferte noi de colaborare din care să câștigi mai bine sau, la actualul loc de muncă, se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar și astfel să-ți sporească salariul. Totul este să fii atent la oportunități și deschis la schimbare. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidențiate prin discuții și acțiuni comune. Însă, discordia pândește în umbră. Poți avea momente în care să simți un vid mental, nereușind să iei decizii sau să participi activ la demersuri intelectuale. Segmentul domestic este foarte răscolit. Prudență în casă și în relațiile cu membrii familiei.

Capricorn

Intri într-o etapă nouă începând cu această săptămână, o etapă benefică în care variantele de a-ți îmbunătăți planurile de viitor sunt multiple și ușor de abordat. Gândește-te pe îndelete cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo, visând pur și simplu cu ochii deschiși. În segmentul banilor obținuți din munca proprie există nemulțumiri serioase, însă apar îmbunătățiri. Provocarea perioadei constă în a învăța să trăiești cu strictul necesar. Este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la bani și la implicațiile lor. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel că reține cele discutate.

Vărsător

Îți sunt favorizate momentele de discreție și detașarea de cotidian. Este o perioadă în care revelațiile vor fi abundente și ar trebui notate. Unii prieteni îți pot oferi informații prețioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar și propuneri de a petrece timpul liber împreună prin activități recreative. De asemenea, îți poți lămuri situația conflictelor din sfera profesională. Selectează ce simți că îți este ție util acum și pe termen lung. Pe de altă parte, energia vitală este la cote joase, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Controlează-ți stările și reacțiile față de ceilalți! Există riscul să strici gratuit relații și situații bune.

Pești

În anturajul prietenilor și al relațiilor socio-profesionale se conturează aspecte interesante. Lucrurile pot scăpa de sub control, deci fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Energia perioadei este puternică și te poate copleși. Oamenii vechi pleacă din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Deocamdată privește atent la ceea ce se petrece în acest anturaj și lasă deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Însă, tumultul relațional în care ești implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de altă parte, este posibil să activeze afecțiuni vechi. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Spre finalul săptămânii te vei simți mult mai bine.

Horoscop de Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…