Alist Designers boutique - 3 rochii în stilul Ducesei de Cambridge

Alist Designers boutique, spațiul designerilor români, te așteaptă până pe 30 noiembrie cu unul dintre cele mai feminine branduri care ne-au trecut pragul: Couture de Marie. Astăzi ne-am îndreptat atenția spre trei rochii în stilul Ducesei de Cambridge, perfecte pentru momentul anului și pentru ținutele casual sau smart casual. 

Catherinde, Ducesa de Cambridge, este una dintre muzele noastre preferate atunci când vine vorba de ținute casual sau smart casual. Eleganța impusă de codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte, este perfect însușita și tratată într-o manieră depotrivă stylish și foarte firească, ceea ce o transformă într-o sursă de inspirație veritabilă pentru orice femeie. Naturalețea lookurilor ei demonstrează încă o dată că lucrurile clasice sunt cele mai frumoase. 

Astăzi am ales trei rochii semnate Couture de Marie, cu ajutorul cărora poți compune ținute în stilul Ducesei. Croielile evidențiază cele mai feminine atribute, fie că vorbim despre un decolteu în V, care alungește linia gâtului, fie că vorbim despre marcarea taliei printr-o centură fină sau de o croială cloche, care capătă atât de mult farmec în mișcare. 

Alist Designers boutique - 3 rochii în stilul Ducesei de Cambridge

Prima noastră opțiune a mers către un print clasic: carourile. O astfel de rochie poate fi piesa-cheie a unui look de birou sau a unuia casual, în funcție de modul în care o accesorizezi. O poți purta cu stiletto, cu pantofi cu toc mic sau chiar cu teniși, dacă ești adepta combinațiilor de registre.

Alist Designers boutique - 3 rochii în stilul Ducesei de Cambridge

Dacă îți dorești să adopți un look diafan, te poți orienta către o rochie într-o nuanță delicată de roz, cu o rochială ce-ți pune în valoare feminitatea, accentuând bustul și talia. 

Alist Designers boutique - 3 rochii în stilul Ducesei de Cambridge

Despre albastru, mulți susțin că ar fi o culoare mai fascinantă și mai misterioasă decât cea mai închisă valență de negru. Dacă este așa, te ăncurajăm să porți o rochie cu o croială ușor conică, cu o răscroială senzuală. 

Dar pentru a-ți alege rochia preferată, te așteptăm în spațiul din zona de lounge din Buurești Mall Vitan, pentru a proba și pentru a te răsfăța cu piese de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Alături de noi în acest proiect sunt partenerii noștri de la Perwoll și București Mall Vitan.

Foto: PR, hepta.ro

Related Posts