Editor Alistmagazine.ro ∙ October 17, 2021 ∙ 7 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 18-24 octombrie 2021.

 

Berbec

Stările tale de spirit sunt fluctuante la începutul acestei săptămâni, de aceea controlează-te și nu lăsa ca ceilalți să observe asta. Există riscul să fii interpretat greșit și de aici un șir lung de neplăceri. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător. A doua parte a săptămânii, evidențiază aspecte financiare, de genul obținerea drepturilor salariale sau a unor cadouri dinspre locul de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli neprevăzute. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă mult și bine. Fundalul acestor relații este legat de ceea ce se petrece în segmentul familial.

Taur

Ești meditativ la începutul acestei săptămâni. Ceilalți te vor privi uimiți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice situație ivită. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Chiar dacă îți revine pofta de viață și îți crește nivelul energiei vitale, ocupă-te numai de priorități și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere. Se conturează cheltuieli cotidiene, dar în paralel apar și venituri substanțiale. Posibile cheltuieli pentru cineva din anturajul apropiat.

Gemeni

Dialogurile cu prietenii sunt importante, așa încât ar fi bine să notezi într-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la aceștia. Chiar dacă, la prima vedere unele informații par bizare sau inutile, undeva în fundal există un strop de adevăr care îți va fi revelat la momentul potrivit. Sunt momente bune pentru meditații interioare pe marginea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tău socio-profesional și la poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru. Se pot ivi cheltuieli pentru cele necesare ție personal.

Rac

Ești foarte solicitat în plan profesional! Dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dar și în plan personal, acasă, vei avea de-a face cu figurile autoritare ale neamurilor. Este posibil sa-ți pară dificilă relaționarea cu atâtea personaje importante, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții pe teme de larg interes. Astfel, este posibil să primești o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Analizează pe îndelete orice propunere și nu te lăsa impresionat de orice și de oricine. Pe de altă parte, ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Leu

O săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice este la cote înalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. Șefii te solicită din plin, deci fii prudent și alege-ți vorbele cu grijă. Reuniunile de la locul de muncă, dar și cele familiale îți vor aduce informații utile și soluții viabile pentru toate situațiile în care te afli. A doua parte a săptămânii, îți aduce în preajmă prieteni și acțiuni de anvergură cu aceștia. Există aspecte ascunse în relațiile cu aceste persoane, de aceea fii prudent și nu te lăsa pe mâna acestora.

Fecioara

Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaționarea cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje și documentele lor aferente. Sunt posibile încurcături și tergiversări ale unor demersuri financiare, fie că este vorba despre a încasa niște bani, fie de a plăti o datorie. Pe de altă parte, vor interveni și aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată sau la abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. În plan profesional ești solicitat de către șefi și autorități. Reuniuni profesionale, dezbateri pe teme de larg interes la locul de muncă și controverse colegiale. Neplăcerile de la locul de muncă au de-a face cu prietenii și susținătorii tăi.

Balanța

Săptămâna debutează cu multă animație în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie despre o colaborare, pare dificil să stabilești clar termenii și condițiile lor de desfășurare. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit. Apar totodată și chestiuni financiare de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri cu reprezentanți ai unor instituții financiare. Apar și vești din și despre străinătate. A doua parte a săptămânii, este favorabilă activităților culturale.

Scorpion

Multă forfotă în segmentul muncii! Sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Există persoane în preajma ta care nu pot menține ritmul în muncă sau care pur și simplu îți pun bețe în roate doar de dragul jocului de moment. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect, la timp și cum poți tu mai bine. Sănătatea este vulnerabilă. Relații parteneriale distorsionate, însă este rost de rezolvări până la urmă. A doua partea săptămânii, evidențiază cheltuieli comune cu alții, plus facturi, taxe sau daune restante ce trebuie plătite urgent.

Săgetător

Persoana iubită sau copiii te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Se pare că una îți dorești tu și cu totul altceva îți oferă cei dragi. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități recreative alături de prieteni de încredere. La serviciu se conturează sarcini de lucru noi și urgente, astfel că pregătește-te pentru ore suplimentare. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești. Se poate pune problema unor analize și consultații medicale. Foarte delicate vor fi relațiile parteneriale, datorită banilor și bunurilor comune.

Capricorn

Casa și familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii. Este nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că orice ar interveni primești sprijin și sfaturi bune. Segmentul amoros este animat prin discuții și activități comune cu persoane iubită și copiii. Chiar se poate pune în discuție oficializarea unei relații și apariția unui copil. A doua parte a săptămânii, aduce forfotă în planul muncii. Sarcini de lucru noi și discuții colegiale de anvergură. Neplăcerile profesionale pot avea legătură cu parteneriatele personale sau profesionale în care ești implicat.

Vărsător

Ești mai mult pe drumuri la începutul săptămânii, fie pentru a rezolva diverse personale sau profesionale, fie pentru a face vizite celor dragi. Fii cumpătat în toate, pentru că sunt posibile neplăceri de tot felul. Acasă este nevoie să investești timp și eforturi mari. Dialoguri importante cu membrii familiei, vizite la neamuri, depănarea amintirilor de demult. Ești destul de combativ, astfel că este posibil să strici relații și situații bune. Datorită unor chestiuni profesionale sau de sănătate sunt posibile neplăceri în relațiile amoroase.

Pești

Este posibil să primești bani la începutul săptămânii, fie salariul, o primă, fie cineva drag îți oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Tentația cumpărăturilor este mare și ar trebui să fii foarte cumpătat. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte, apariția unor oferte de colaborare sau de căsătorie. Cineva din acest anturaj îți poate oferi șansa unei colaborări scurte sau, cineva care te iubește în taină demult, îți va mărturisi ceea ce simte pentru tine. Griji și treburi domestice. Datorită unor chestiuni amoroase sunt posibile neplăceri în relațiile familiale.

Text de Astrolog Anca Stoica

 

 

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…