Andreea Leta ∙ October 18, 2021 ∙ 3 min read

Red Carpet: Ținute de gală pentru premierele de film din weekend

Mai multe evenimente dedicate filmului au avut loc weekendul acesta. Celebritățile au revenit pe red carpet în ținute care ne-au impresionat.

Long time no…red carpet! Și cum ne-am propus să începem săptămâna cu energie bună, ce-ar fi să veem câteva ținute de gală? Lucrurile frumoase ne dau întotdeauna o stare aparte, așa că hai să vedem cine, ce, unde a purtat weekendul acesta. 

Mai multe evenimente dedicate filmului au avut loc weekendul acesta. Unul dintre cele mai importante este Festivalul de Film de la Roma, acolo unde numeroase celebrități internaționale au pășit pe covorul roșu pentru a fi prezente la premierele peliculelor recente prin intermediul cărora își vor încânta din nou publicul cu talentul lor. Dar până vom putea viziona toate aceste producții cinematografice, ne bucurăm de prezențele unora dintre ele pe red carpet. 

Jessica Chastain – „The Eyes Of Tammy Faye”

Gala Martinucci – „The Eyes Of Tammie Fay”

Prima prezență care ne-a atras atenția a fost cea a frumoasei Jessica Chastain, care s-a aflat la Roma pentru premiera filmului „The Eyes Of Tammy Faye”. Actrița a purtat o ținută concepută de directorul de creație Gucci, Alessandro Michele, care i-a pus în evidență silueta. Topul bleu semi transparent a atras atenția tuturor asupra bustului și a chipului ei, într-o manieră legendară. Pentru o abordare ceva mai clasică, cu un puternic aer retro, a pășit pe covorul roșu al aceluiași eveniment, Gala Martinucci, care ne-a plăcut pentru lookul natural purtat cu eleganță. 

Greta Bellamacina- „King Richard”

Seria premierelor de film a prins-o pe Greta Bellamacina la evenmentul de lansare al peliculei „King Richard”, în Londra. Ținuta ei a fost semnată de Susie Cave, fondatoarea The Vampire’s Wife. Rochia diafană cu print floral în tonuri de bleu ciel, i-au dat lui Bellamacina un aer boem, angelic. 

Emma Watson – Earthshot Prize awards

Și Emma Watson a fost ocupată weekendul acesta, cu o premieră cu adevărat impresionantă. Prezența ei pe covorul verde este spectaculoasă din cel puțin dou puncte de vedere, atât în ceea ce privește outfitul din tulle, caracterizat de o croială amplă a topului asimetric, completat de o pereche de pantaloni evazați, cât și a evenimentului în sine, la care actrița s-a aflat alătri de Prințul William și de Ducesa Catherine. Vorbim despre prima ediție mondială a Earthshot Prize Awards. Gala este dedicată celor care an de an propun soluții ce au un efect benefic asupra mediului, iar cum actrița de origine britanică este una dintre cele mai vocale prezențe publice în probleme ce tratează sustenabilitatea, nu e de mirare că a fost una dintre cele mai îndrăgite apariții. 

Virginie Efira – „Benedetta”

Hannah Waddingham – ‘Succession

Virginie Efira și Hannah Waddingham au optat pentru monocromie, în ținute sofisticate, cu structuri clasice, punctate perfect de detalii feminine, cum ar fi un decolteu în formă de inimă sau o răscroială generoasă.

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…