A List Magazine ∙ October 3, 2022 ∙ 9 min read

Începutul lunii octombrie vine cu surprize pentru câteva zodii. Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne-au rezervat astrele în săptămâna 3-9 octombrie 2022.

Berbec

O săptămână solicitantă în plan profesional! Reuniuni oficiale cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dezbateri pe teme socio-profesionale, un carusel de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de înțeles și gestionat pe alocuri. Selectează prioritățile și nu lua de bun chiar tot ce se petrece în preajma ta. Cumva este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă. Prietenii îți sunt alături și te poți bizui serios pe sfaturile și acțiunile lor. Onorează orice invitație de a ieși în lume și de a te distra. Ai nevoie de relaxare, de odihnă și de mult contact cu natura. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii, deci îngrijește-te corespunzător. Apar informații deosebite pe căi neobișnuite. Ceva se finalizează, ceva stă în înceapă.

Taur

Demersurile intelectuale și relațiile cu străinătatea predomină în aceste zile. Este posibil să călătorești, să te implici în diverse studii sau să relaționezi cu persoanele aflate departe de granițele țării. Ai spor și succes în comunicare și în tot ce ține de realizarea documentelor, actelor personale și profesionale. La serviciu ești solicitat de către șefi și autorități în general. Se conturează discuții importante, sarcini de lucru noi și chiar o funcție de conducere. Fii prudent și evaluează-ți bine posibilitățile de a rezolva corect și la timp sarcinile care îți revin. Prietenii te sprijină mult și bine, așa încât ascultă-le sfaturile și fi-le alături. Se încheie un capitol vizavi de prieteni și susținători ai planurilor și proiectelor tale profesionale. Minunat este faptul că se face loc în viața ta pentru persoane mult mai interesante și utile.

Gemeni  

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la bani și bunuri materiale. Este nevoie să achiți facturi, taxe restante sau să relaționezi cu instituții financiare. Se recomandă prudență, deoarece în umbră există detalii financiare ascunse. Ar fi bine să rezervi momente liniștite și să analizezi, pe îndelete, situațiile și relațiile în care ești implicat. Astfel vei obține informații prețioase și soluții viabile pentru toate. Relațiile cu străinătatea se evidențiază fie prin discuții cu persoanele plecate, fie prin realizarea unei călătorii sau planuri în acest sens. La serviciu ești solicitat de către șefi pentru dezbateri profesionale importante. Prudență și discernământ! În plan profesional se finalizează o etapă importantă și se pregătește un nou capitol mult mai interesant.

Rac

Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Discuții importante pe teme socio-profesionale, dar și desfășurarea unor activități comune. Datorită unor situații profesionale, relațiile parteneriale au de suferit. Posibil să primești oferte de colaborare de la și prin prieteni. Acceptă-le cu drag! Vor interveni și cheltuieli comune cu alții, de tipul facturi, taxe, impozite sau dezbateri pe seama unor investiții. Fii prudent, deoarece veniturile tale sunt instabile. Se conturează la orizont călătorii îndepărtate, relații cu străinătatea, dar și implicare în diverse forme de instruire/ școlarizare. Se finalizează ceva legat de segmentul profesional. De asemenea, poate intra în discuție și rezolvarea demersurilor pentru o călătorie sau pentru a te înscrie la o formă de școlarizare.

Leu

Multă forfotă în zona profesională! Pe lângă sarcinile curente pe care le ai de îndeplinit la serviciu, vor interveni și altele urgente, propuse de către șefi. Ar fi bine să selectezi prioritățile și să-ți dozezi eforturile. Ești susținut și apreciat bine de către toată lumea, dar sănătatea este vulnerabilă și îți poate crea niscai neplăceri. Este posibil să intre în discuție și un plan de consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Partenerul de viață te provoacă la discuții aprinse pe teme comune. Acordă-i atenție și timp! Colaborările profesionale în care ești implicat se pot modifica, dar ai încredere că este în beneficiul tău. În plan financiar se rezolvă anumite datorii, vin câștiguri suplimentare dintr-o colaborare, însă nu forța nota și cheltuiește strictul necesar.

Fecioara  

Săptămâna debutează cu aspecte sentimentale. Persoana iubită și copiii au nevoie de prezența și eforturile tale, bine fiind să le oferi din plin. Cu toate că sunt posibile controverse, discuții aprinse, una dorești tu, alte doresc ei – există șanse de a ajunge la un numitor comun. De asemenea, la serviciu ai multe și mărunte de făcut, iar sprijinul colegilor lasă de dorit. Concentrează-te serios pe sarcinile tale și evită implicarea în discuții aprinse sau în treburile altora! Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale au nevoie de revigorări din toate punctele de vedere. Se prefigurează un final, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație de colaborare profesională, probabil din cauza banilor și bunurilor comune. Evită escaladarea conflictelor și ține cont de cele spuse de ceilalți.

Balanță

Este nevoie să te ocupi de casă și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse datorită neamurilor, pe seama moștenirilor, partajelor sau investițiilor patrimoniale. Se recomandă prudență și răbdare, pentru că unii îți pot înțelege greșit intențiile. Pe de altă parte, te poți ocupa cu succes de un hobby sau te poți întâlni cu prietenii la o șuetă. Sunt momente bune pentru amuzament și pentru schimb de informații prețioase. Relațiile sentimentale sunt umbrite și pot ieși la iveală adevăruri dureroase. A doua parte a săptămânii îți aduce multă muncă la serviciu, discuții colegiale, fiind posibile schimbarea condițiior de muncă și a legislației aferente. Acordă atenție și sănătății! Se finalizează o etapă partenerială.

Scorpion

O săptămână în care socializarea este activitatea de bază. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, chiar și planuri de studii sau de perfecționare necesare în domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte, și acasă în plan personal ai multe de făcut, iar membrii familiei au nevoie de sprijinul tău. Amintiri din copilărie, reuniuni cu persoanele dragi din trecut, vizite în locurile natale. Ar fi bine să te lași purtat de imaginație și să visezi cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Astfel te liniștești și găsești soluții și explicații pentru toate situațiile în care ești implicat. Ies la iveală amănunte despre persoanele dragi, amănunte pe care vei fi nevoit să le iei în seamă și să acționezi în consecință. Final de etapă profesională.

Săgetător  

Ești preocupat de aspectele materiale ale vieții cotidiene în aceste zile. Primirea salariului, dezbateri pe acest subiect, aflarea unor informații privitoare la schimbarea condițiilor de muncă – toate acestea te vor pune serios pe gânduri. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de raportul muncă-plată aferentă, pentru că este o mare diferență între așteptările tale și ceea ce îți oferă lumea înconjurătoare. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult, provocându-te totodată la discuții personale destul de răscolitoare. Ferește-te de a povesti despre vulnerabilitățile tale sau despre planurile de viitor. Ocupă-te și de relațiile cu membrii familiei. Se conturează un final de etapă familială și domestică. Există varianta să-ți schimbi reședința sau un membru al familiei să aibă nevoie de sprijinul tău necondiționat.

Capricorn  

Ești în formă de-a lungul acestei săptămâni, astfel că îți poți trasa drumuri mărețe, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Atât persoana iubită cât și copii, îți susțin ideile, ceea ce este mare lucru. Bine ar fi să urmezi sfaturile primite și chiar să acționezi la unison cu persoanele dragi. Se conturează noutăți financiare, putând fi vorba despre primirea drepturilor salariale, despre un favor ce îți este oferit de către colegii de muncă sau se îmbunătățesc condițiile de muncă destul de mult. Însă, deocamdată ferește-te de a te hazarda în investiții materiale sau a te lăsa dus de valul unor informații și gesturi, aparent, binevoitoare. La nivelul relațiilor cu anturajul apropiat este multă forfotă. Discuții multe, întâlniri și excursii interesante. Final de etapă domestică și familială.

Vărsător  

În prima parte a săptămânii ești retras și dornic de a sta mai mult tu cu tine, în locurile dragi sufletului tău. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu oameni de încredere și rezolvarea unor chestiuni personale pe care trebuie să le știi doar tu și cei foarte apropiați. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Revelațiile din această săptămână sunt de mare anvergură și ar trebui notate într-un jurnal personal. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. Vei reveni în prim-planul vieții cotidiene cu forțe proaspete și cu planuri noi. Însă deocamdată, evită să povestești amănunte despre tine și intențiile tale. A doua parte a săptămânii evidențiază rezolvări financiare la secțiunea venituri din munca desfășurată la un loc de muncă. Cheltuieli majore! Persoanele apropiate te vor solicita în weekend.

Pești

Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt importante în această săptămână, de aceea fii prudent și implicat serios în aceste relații. Cu toate că sunt posibile controverse și diferențe majore între vorbe și fapte, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Pe de altă parte, ai nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian. Se pot accentua unele probleme de sănătate, mai ales acela vechi. Îngrijește-te corespunzător, dozează-ți eforturile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, revenind strălucitor și puternic în mijlocul celorlalți. Se deschide o nouă etapă de viață, de aceea revizuiește-ți toate planurile de viață și activitate. Final de capitol financiar, mai ales în ceea ce privește veniturile obținute de la un loc de muncă.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…