A List Magazine ∙ September 19, 2022 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune ce ne rezervă astrele în perioada 19-25 septembrie 2022.

Berbec

Ești foarte implicat în multe activități, fiind un exemplu demn de urmat de către ceilalți. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale și îndatoriri casnice. Repară, curăță, reorganizează spațiul locativ, debarasează-te de lucrurile care îți prisosesc și, în limita posibilităților, oferă-le altora care ar avea nevoie de ele. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt anoste, existând riscul unor discuții aprinse sau declanșării unor conflicte pe termen lung. Relațiile sentimentale îți solicită atenția prin activități comune cu persoana iubită și cu copiii. Implică-te serios în tot ce presupune discuții și planuri comune cu cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce noutăți deosebite în plan profesional, la locul de muncă.

Taur

Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este momentul să te desprinzi de relațiile toxice și să te pregătești de cu totul altele. Fii selectiv în privința anturajului pe care îl frecventezi! Unii vor dori să profite de pe urma generozității tale și te vor provoca sub diverse forme. Evită să răspunzi la provocări și nu îți divulga secretele personale! Demersuri intelectuale, călătorii pe distanțe scurte, tendință de a te implica în diverse forme de școlarizare. În plan familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și implicare în treburi gospodărești. Relațiile sentimentale se animă mult în a doua parte a săptămânii, deschizându-se un capitol. Și la serviciu se deschide un nou capitol favorabil pe termen lung.

Gemeni

Se conturează cheltuieli majore în această săptămână. Pe de altă parte, apar informații noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vrei, fie că nu, fie că ești pregătit, fie că nu. Este bine să fii foarte prudent și să iei în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi. Chiar dacă totul pare incert sau chiar problematic, în spatele scenei vizibile se fac și se desfac jocuri în favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături cu informații prețioase și chiar cu ajutoare de altă natură. Totul este să permiți cuiva să te ajute. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, relații tumultoase cu cei dragi. Se prefigurează un nou capitol familial pe termen lung. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta alte conotații pentru tine.

Rac

Importante zile în această săptămână, deoarece beneficiezi de suport astral pentru a desfășura activități de anvergură. În tot ce dorești să întreprinzi, persoanele din anturajul apropiat, prieteni, cunoștințe, colegii din mediul profesional îți sunt alături și te sprijină necondiționat. Ascultă sfaturile celorlalți, analizează pe îndelete situațiile în care ești implicat și decide în consecință. În mod special este evidențiată mentalitatea și segmentul relațional. Informații prețioase, schimbări legislative, dialoguri amicale cu șefii și colegii. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu membrii familiei și activitățile domestice. Se deschide un nou capitol domestic, cu multe aspecte favorabile și cu ajutoare considerabile din partea celor dragi.

Leu

Ai nevoie de odihnă și de retragere din forfota cotidiană de-a lungul acestei săptămâni. Chiar dacă ai multe de făcut, ar fi bine să apelezi la cineva de încredere pentru a te ajuta corespunzător. Se pot activa afecțiuni vechi, dar sunt șanse și pentru apariția altora noi. Îngrijește-te conform sfaturilor de specialitate, dar totuși ține cont și de vocea ta interioară. Pot fi momente sau situații în care tu să-ți fii cel mai bun terapeut sau cel mai bun prieten. În sfera profesională mocnesc tensiuni și conflicte de care este bine să te ocupi cumva. Deocamdată adună informații și analizează pe îndelete situația. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine. Foarte animat este segmentul financiar prin cheltuieli majore și dialoguri despre salarizarea locului de muncă. În planul veniturilor materiale se conturează o etapă nouă. Vechiul pleacă, iar noul stă să apară.

Fecioara  

Se întrezăresc dialoguri cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii te sfătuiesc de bine, alții însă au interese ascunse, total opuse cu ale tale sau cu ale relației voastre. Este dificil în aceste zile să stabilești o graniță clară între ceea ce îți este benefic și ceea ce îți dăunează. Deocamdată ascultă-i pe toți, dar evită să emiți păreri și să-ți divulgi intențiile. Este bine să renunți totuși la oamenii pe care îi simți falși și care te-au dezamăgit până acum. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te și odihnește-te conștient. Posibile consultații și analize. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilități deosebite de dezvoltare personală. sunt momente unice pentru a-ți trasa noi planuri de viitor și a visa în stil mare. Sunt șanse de a se materializa tot ce îți dorești, la momentul potrivit.

Balanța  

Este multă forfotă în sfera profesională. Discuții cu șefii, cu reprezentanții unor instituții oficiale, tema principală fiind banii și bunurile comune. Se pare că trebuie să organizezi reuniuni profesionale care implică activități de anvergură destul de costisitoare. De reținut că unii dintre cei alături de care ești implicat în aceste activități îți vânează fiecare gest sau fiecare vorbă. Sunt șanse de a-ți fi deteriorată imaginea publică și statutul socio-profesional. Fii prudent și nu te aventura într-o direcție doar așa de dragul schimbării sau al prestigiului! Discuții cu prietenii și acțiuni comune cu aceștia. A doua parte a săptămânii te predispune la interiorizare și neplăceri legate de sănătate. Odihnește-te și stai de vorbă pe îndelete cu tine însuți. Este vremea potrivită pentru schimbări fundamentale în ființa ta interioară.

Scorpion

O săptămână dinamică în plan socio-profesional. Se conturează discuții aprinse cu șefi, cu oameni importanți, dar va apărea și oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să-ți remodelezi mentalitatea, să renunți la tipare comportamentale perimate și la idei sau concepții care doar îți obstrucționează progresul. Sunt momente bune pentru a-ți trasa noi planuri de viitor și pentru a-ți înnobila sufletul cu o filozofie nouă de viață. Prietenii sau colegii de la serviciu îți vin în ajutor în chip nebănuit. Evită controversele, escaladarea conflictelor și ocupă-te numai de interesele tale! În relațiile cu prietenii sunt aspecte favorabile și acțiuni favorabile. Ultimele zile ale săptămânii evidențiază situații sociale deosebite. Șanse de a participa la evenimente sociale de mare anvergură cu efecte pe termen lung.

Săgetător

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se pare că vei fi nevoit să achiți facturi restante, să te ocupi de credite sau să discuți cu cineva avizat despre investiții și credite. Pe de altă parte, este bine de reținut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obții la un loc de muncă și, de asemenea, referitoare la moșteniri, cheltuieli comune cu alții și venituri obținute din colaborări. Prudență și nu te lăsa impresionat de problemele materiale, financiare ale altora! Intervin chestiuni legate de o călătorie în străinătate, pe termen lung, fie pentru studii, fie pentru studii și cercetări. Segmentul profesional este foarte dinamic în partea a doua a săptămânii. Dialoguri cu șefi și oameni importanți, sarcini noi de lucru. La capitolul socio-profesional se conturează un nou capitol foarte interesant și cu efecte pe termen lung.

Capricorn  

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Este nevoie de rediscutarea unor termeni și condiții de desfășurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuțiilor este ridicat, cu puțin efort și bunăvoință sunt șanse să aplanezi orice diferend. Pe de altă parte, vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe moșteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evită acumularea datoriilor și a oferi altora sprijin material, deoarece veniturile tale sunt fluctuante, existând riscul să rămâi tu în deficit. Demersuri intelectuale, discuții erudite, oameni interesanți în preajma ta. Sunt zile bune pentru reconfigurarea mentalității și a sistemului de valori morale și spirituale.

Vărsător

Mult de lucru la serviciu în această săptămână, însă, și acasă, în plan personal ai de făcut multe și mărunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate în regim urgent, de aceea ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Relațiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea bazează-te numai pe forțele tale. Tensiuni și conflicte la locul de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă evidențiindu-se afecțiuni vechi. Vei avea nevoie de odihnă și remedii specifice. În a doua parte a săptămânii vor interveni aspecte privitoare la relațiile parteneriale. Rediscutarea unor planuri comune cu alții, plus cheltuieli pe facturi, credite, datorii de orice fel. Sunt zile favorabile remodelării mentalității și abordării unei alte filozofii de viață. Noutăți din și despre străinătate.

Pești

Este nevoie să te ocupi de persoana iubită și de copii. Segmentul amoros este cumva deficitar, în sensul că una îți dorești tu, una discuți și stabilești cu ce dragi și cu totul altceva iese până la urmă. Se recomandă prudență, mai ales în relația cu generațiile tinere, pentru că există riscul declanșării unor conflicte. La serviciu ești solicitat Miercuri și Joi, astfel că vei fi nevoit să faci ore suplimentare sau să ceri sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfârșit tot ce ai de realizat. Evită suprasolicitarea nervoasă și discuțiile contradictorii. Ai toate șansele să rezolvi ceea ce ți-ai propus. Relațiile parteneriale sunt dinamice, conturându-se la orizont, un nou și foarte interesant capitol. Sunt probabile controverse și chiar desprinderi din unele colaborări. În segmentul financiar apar îmbunătățiri.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…