A List Magazine ∙ October 30, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în această săptămână!

Berbec  

Începutul săptămânii îți aduce în preajmă o mulțime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tău moral. Cu unii nu te-ai mai văzut demult și acum este momentul regăsirilor, al poveștilor spuse la un pahar de vorbă și al destăinuirilor serioase. Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice. Relaționarea cu cei dragi este de bun augur. Fii deschis la propunerile membrilor familiei și respectă divergențele de opinie. Ele de fapt ajută la progres. 

Taur 

Cheltuieli importante la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Fii prudent, deoarece există riscul să pierzi bani, bunuri sau să apară nereguli în documentele financiare. Sunt momente bune pentru a-ți revizui planurile de investiții, mai ales acelea comune cu alții. În a doua parte a săptămânii, se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbă multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Acordă atenție și membrilor familiei sau îndatoririlor domestice.  

Gemeni 

La începutul săptămânii ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni simultane, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți! Oferă-ți sprijinul numai la cerere expresă. A doua parte a săptămânii evidențiază situația financiară în care te afli. Sunt posibile cheltuieli majore, creșterea veniturilor din activitatea prestată la un serviciu, dar și cadouri interesante. Evită cheltuielile nefondate! Multe dialoguri cu apropiații și călătorii pe distanțe scurte. Vorbește la obiect și evită divagațiile. O excursie în natură ar fi binevenită.

Rac 

Este o săptămână în care ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni par că se accentuează, ai încredere în tine și îngrijește-te cum știi și simți tu mai bine. Evită să te tot lași pe mâna altora pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de câștiguri financiare din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, hibele sunt multe și mărunte ascunse în culisele profesionale. O discuție de taină cu cineva de încredere de la serviciu îți poate aduce lămuriri suplimentare.

Leu 

O săptămână controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Energiile intervalului 2 – 4 Noiembrie activează afecțiunile mai vechi și mai noi. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidianul tumultuos. În weekend te vei simți mai bine, strălucind din nou în mediul ambiant. 

Fecioara 

Săptămâna debutează în forță cu aspecte profesionale. În mod special se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Pe de altă parte, va apărea tentația să te sfătuiești cu prietenii vizavi de planurile tale personale. Cel mai bine ar fi să vorbești numai cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate. Se conturează neplăceri legate de sănătatea segmentelor sistemului circulator. Retrage-te din forfota cotidiană și bucură-ți sufletul cu lecturi deosebite și conversații ușoare cu cei dragi.

Balanța  

Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Totuși evită deciziile ferme sau asumarea unor ziua responsabilități deosebite. Sunt momente favorabile și pentru activități culturale, studii sau pentru întocmirea unui plan de îmbunătățire a bagajului informațional. Segmentul profesional se va evidenția în a doua parte a săptămânii, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții. Există aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și povești interesante.

Scorpion 

Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții sau pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat, astfel că fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. La sfârșitul săptămânii este rost de reuniuni interesante, atât în familie, cât și în mediul socioprofesional în care activezi. Controlează-ți stările și vorbele! Unii îți vânează fiecare mișcare atunci când ești în mijlocul celorlalți.

Săgetător

Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi deosebite pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur. A doua parte a săptămânii evidențiază chestiuni financiare, de tipul cheltuieli comune cu alții, dezbateri pe tema moștenirilor sau partajelor personale și profesionale. Prudență, toleranță și răbdare! Gândirea este umbrită, astfel că ferește-te să vorbești prea mult. Sunt momente bune și pentru trasarea unor planuri de investiții, de călătorii, dar și de studii. Activitățile culturale te ajută să visezi frumos cu ochii deschiși.  

Capricorn

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești o fire extrem de muncitoare te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase pe segmentul sănătății. Ai încredere că vei rezolva totul la timp și foarte bine. Pe 2 și pe 3 Noiembrie apar chestiuni parteneriale, probabil semnarea unui contract, rediscutarea unora vechi sau plănuirea unor activități comune cu alții. Verifică atent orice detaliu și abia apoi decide în consecință. Se vor evidenția și cheltuieli comune cu alții. Evită acumularea datoriilor și satisfacerea mofturilor celor dragi.

Vărsător 

Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente importante, ale căror efecte le vei simți pe termen lung. Ține cont de ceea ce îți spun cei dragi și depune eforturi să le fii alături necondiționat. Cei dragi chiar au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul. A doua parte a săptămânii aduce în atenție probleme vechi de sănătate, însă și multă activitate la locul de muncă. Selectează prioritățile și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi.

Pești 

La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut! Privește viața ca pe o experiență, ca pe un film, pe parcursul căruia poți lua, din când în când, premii fabuloase. În zilele de 2 și 3 Noiembrie intervin chestiuni amoroase și legate de copii. Prudență, răbdare și încredere! Sunt momente bune pentru discuții lămuritoare și pentru activități recreative comune. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Mult de lucru și acasă, și la serviciu.

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…