A List Magazine ∙ June 24, 2024 ∙ 6 min read

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 24-30 iunie 2024.

Berbec

La începutul săptămânii se prefigurează dialoguri importante cu prietenii, însă și cu persoanele din mdiul profesional în care activezi. Sunt posibile discuţii aprinse, controversate, de aceea fii prudent şi ascultă cu atenţie tot ce ţi se spune. Sunt şanse mari de a-ţi schimba cariera profesională, sarcinile de lucru şi colegii de echipă. Zilele de 24 şi 25 Iunie îţi vor aduce în atenţie prietenii. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vor fi frecvente şi încununate de succes. Un protector important îţi poate da soluţii viabile la situaţiile cu care te confrunţi în domeniul profesional.

Taur  

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru a discuta cu şefii sau autorităţile. Sunt posibile discuţii aprinse, însă explică-ţi deciziile şi modul de lucru cu calm, încredere şi bunăvoinţă. Cu siguranţă vei reuşi să depăşeşti situaţiile neplăcute, ba chiar s-ar putea să primeşti şi laude. Fii mai înţelegător vizavi de ceilalţi. Traversăm o perioadă delicată în privinţa modului de a gândi și comunica, astfel încât se pot comite foarte uşor erori iremediabile. Mentalul este bulversat, iar deciziile majore nu sunt de abordat.

Gemeni

La începutul săptămânii poţi primi veşti din străinătate sau te poţi ocupa de pregătirea unei călătorii. Dacă eşti nevoit să pleci la drum, verifică cu atenţie toate detaliile. Capitolul financiar este restricţionat, astfel încât evită cheltuielile nefondate şi verifică-ţi în permanenţă documentele financiare. Examenele, probele şi interviurile specifice secvenţelor de învăţare pot fi frecvente, însă cu puțină atenție, se pot depăși cu bine. De asemenea, se va evidenția și segmentul profesional prin dialoguri interesante, dar controversate, cu șefii și autoritățile.

Rac

Capitolul financiar va fi preocuparea majoră a acestei săptămâni. Ori planifici să-ţi achiţi datoriile, ori vrei să iei credite bancare, ori îţi îndrepţi atenţia către bunurile deţinute în comun cu ceilalţi. Pe de altă parte, s-ar putea să primeşti cadouri sau o sumă de bani de la cine te aştepţi mai puţin. Pe 26 şi 27 Iunie se întrezăresc veşti din străinătate. Dialogurile cu o persoană aflată departe de graniţele ţării te pot pune pe gânduri, însă nu ai de ce să te îngrijorezi. Sunt momente pasagere şi bine ar fi să te detaşezi de problemele celorlalţi.

Leu  

Relaţiile parteneriale sunt temele principale ale săptămânii. Sunt zile bune pentru a pune la punct detaliile unei colaborări sau pentru a-ţi reconfigura poziţia în cadrul unui proiect. Tendinţa de a munci peste măsură este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-ţi temperezi elanul şi să te ocupi doar de îndatoririle tale. Relaţiile cu şefii se menţin în continuare tensionate. Sănătatea este vulnerabilă. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă, pentru că organismul tău este destul de obosit. Zilele de 24 şi 25 Iunie sunt potrivite pentru achitarea datoriilor.

Fecioara  

Săptămâna este marcată pentru tine de multă treabă la serviciu. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, de aceea ocupă-te pe îndelete de treburile tale şi evită provocările celorlalţi. Se recomandă alternarea orelor de muncă cu cele de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 22 – 24 Iunie, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Se întrezăresc controverse în relaţiile parteneriale. Se pare că eşti destul de nemulţumit de ceilalţi, însă la tine este, de fapt, hiba.

Balanța  

Cheful de distracţii şi aventuri va predomina în această săptămână. Eşti pus pe şotii, însă reţine că ceilalţi nu privesc cu ochi buni atitudinea ta. Bine ar fi ca în limita posibilului să-i antrenezi şi pe ceilalţi la cântec, joc şi voie bună. Persoana iubită îţi poate face reproşuri că neglijezi relaţia în favoarea prietenilor sau rudelor. Încearcă să lămureşti lucrurile cu calm şi deschidere sufletească. Până la urmă vei avea nevoie şi de cel drag. Alţii pot avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor. Relaţiile colegiale sunt disonante.

Scorpion

Sufletul tău este mai mult acasă în această săptămână. S-au adunat multe treburi gospodăreşti, iar acum este o perioadă bună pentru curăţenii generale, reparaţii curente, planuri de reamenajări. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Ascultă şi părerile sau doleanţele celorlalţi. Pe 26 şi 27 Iunie, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte. Organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Pe de altă parte, sunt zile bune şi pentru hobby-uri. Se pot ivi mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii.

Săgetător

Prima parte a săptămânii este marcată de întâlnirile şi dialogurile cu persoanele apropiate. Sunt posibile neînţelegeri, ce pot fi depăşite cu prudenţă şi discernământ. Pe de altă parte, bine ar fi să-ţi orientezi eforturile către studii pe termen scurt. La serviciu se recomandă evitarea provocărilor colegiale şi îndeplinirea atentă a sarcinilor. În a doua parte a intervalului analizat, astrele îţi recomandă treburile casnice. Poţi face mai uşor şi cu spor curăţenii generale, reparaţii curente sau, în funcţie de caz poţi reamenaja grădina.

Capricorn

La începutul săptămânii îţi sunt favorizate chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile obţinute din munca proprie. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. La serviciu se pare că ai multe şi mărunte de făcut, însă va trebui să te descurci singur. Şefii sunt absenţi, iar colegii îţi pun beţe în roate. Se ţes conflicte ascunse, de aceea vorbeşte cât mai puţin şi mai ales nu îţi divulga planurile de viitor. Relaţiile cu cei dragi sunt dinamice, controversate şi dominate de neprevăzut.

Vărsător  

Protecţia divină veghează atent din umbră asupra vieţii tale. Chiar dacă starea ta de spirit este fluctuantă, cu puţin efort vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, însă sunt şanse mari de ameliorare sau vindecări miraculoase. Zilele de 22 şi 23 Iunie ar trebui să-ţi aducă un plus de energie şi să te simţi bine. Sunt zile bune pentru a-ţi pune ordine în relaţiile parteneriale. Bine ar fi să renunţi la parteneriatele şi colaborările care nu te mai reprezintă sau în care stai de ochii lumii. Fii deschis la doleanţele celor dragi!

Pești

La începutul săptămânii eşti greu de remarcat de către ceilalți. Dorinţa de retragere din forfota vieţii cotidiene va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi pentru trasarea unor noi planuri de viaţă. Sănătatea este afectată, de aceea fii prudent. La serviciu există mici conflicte ascunse, dar le vei putea depăşi cu bine. Mentalul  tău este obosit şi parcă se tot reiau gânduri, idei vechi sau nelinişti de tot felul. Detaşarea de problemele celorlalţi este benefică. Concentrează-te mai mult pe treburile tale!

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…