A List Magazine ∙ September 18, 2023 ∙ 10 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna 18-24 septembrie 2023!

Berbec

Capitolul financiar va intra într-o nouă etapă. Este vorba despre banii şi bunurile altora, respectiv poţi primi un cadou substanţial sau o sumă de bani consistentă când te aştepţi mai puţin sau de la cine nici cu gândul nu gândeşti. Practic, se deschid oportunităţi de câştig, posibilităţi de a investi sau de a te asocia în afaceri. Verifică cu atenţie bugetul de venituri şi cheltuieli şi nu te hazarda. Ca din senin apar idei financiare bune şi succes în demersurile legate de investiții sau moşteniri. Pe de altă parte, se vor contura demersuri necesare unor călătorii sau pentru abordarea unor studii. Factorul surpriză este prezent și în orice moment poate răsturna totul. Întâlniri și dialoguri cu persoane erudite, participare la seminarii, conferințe, la evenimente cu multă lume.  

Taur 

Noutăți parteneriale. Este un moment important, în care poţi face o curăţenie drastică printre relaţiile parteneriale, fie că este vorba de cele personale, fie de cele profesionale. Relaţiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt şanse de a apărea altele mult mai bune. Ai posibilitatea de a dialoga eficient şi de a pune la punct proiecte viabile, alături de oameni de valoare. Important este să-ţi deschizi sufletul şi mintea la tot ce te înconjoară şi să accepţi sfaturile celorlalţi. În perioada 20 – 22 septembrie se conturează chestiuni financiare, de tipul: achitarea unor datorii vechi sau dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei, partenerii sau cu instituțiile financiare. Prudență și răbdare, pentru că se pot isca situații total imprevizibile și profund răscolitoare! Finalul săptămânii este favorabil activităților culturale și educative.

Gemeni 

La serviciu se anunţă o nouă etapă, cu activităţi interesante şi oameni dornici să-ţi fie alături în munca pe care o desfăşori. Apar influxuri deosebite în sectorul muncii, deschizându-ţi oportunităţi de a-ţi găsi un nou loc de muncă sau de a începe lucrul la un proiect interesant şi profitabil. Bine ar fi să-ţi dozezi elanul şi eforturile, pentru că sănătatea va avea de suferit în special pe segmentele capului. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în perioada 22 – 24 septembrie. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă. Relațiile parteneriale sunt dinamice și foarte rapid se pot reconfigura în totalitate. Unele relații se pot rupe brusc, fără explicații logice. Fii precaut, evită critica excesivă şi ascultă-i mai mult pe ceilalţi. Chestiuni financiare importante. 

Rac  

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii capătă aspecte astrale noi, la începutul săptămânii. Se poate înfiripa o iubire, poţi concepe un copil sau măcar tot ce ţine de sfera iubirii şi a plăcerilor fizice va fi accentuat. Pe de altă parte, starea de bine pe care o vei simţi în aceste zile anunţă schimbări importante vizavi de relaţionarea cu cei dragi. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, ce îţi va aduce cu trecerea timpului atât beneficii sufleteşti, cât şi materiale. Forfotă în segmental muncii. Sarcini de lucru noi, unele spectaculoase, altele bulversante. Evită relaţiile frivole sau cele cu persoane puţin cunoscute. Revin în atenție conflicte vechi rămase nesoluţionate. De reţinut că în aparenţă relaţiile colegiale sunt bune, iar munca pare că se defăşoară uşor, dar există duşmani ascunşi destul de puternici. Pot izbucni rivalităţi din te miri ce. 

Leu 

Începutul săptămânii îţi aduce în atenție treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură sau reamenajări interioare plănuite mai demult. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile în acest sens. Demersurile legate de spaţiul locativ şi patrimoniu familial sunt susţinute. Relaţiile cu membrii familiei sunt agreabile, se pot lămuri şi pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa şi rudele. Fii prudent şi încearcă să nu forţezi nota în a face mai mult decât poţi sau decât este nevoie pentru cei dragi. În plan amoros se conturează situați inedite, turnuri spectaculoase de situație și discuții neobișnuite ori cu persoana iubită ori cu copiii. La sfârșitul săptămânii este nevoie să te ocupi de treburi de rutină.  

Fecioara

Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări importante. Este un moment bun de a-ţi redefini modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni. Fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. Gândirea şi comunicarea sunt accentuate. Călătoriile pe distanţe scurte, realizate în scopuri diverse sunt o altă temă sugerată de astre. Acasă, în familie, se conturează situații deosebite, discuții aprinse, dar și treburi gospodărești ce trebuie rezolvate rapid. Prudență, răbdare, toleranță! Pe de altă parte, persoana iubită sau copiii te vor solicita din plin. Hobby-uri și aventuri la finalul săptămânii.

Balanța 

Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să obții venituri dintr-un alt loc de muncă. Sunt șanse de îmbunătățire financiară, însă este nevoie de răbdare. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani fluctuează. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt surprinzătoare, deosebite și oricând pot lua turnuri nebănuite. Fii prudent în vorbe și gesturi! Unele relații se pot destrăma fără rost. Mentalul este suprasolicitat și de aici sunt șanse să obosești sau chiar să declanșezi probleme de sănătate deosebite, punctate cu note ciudate. Odihnește-te acasă, alături de cei dragi.

Scorpion

Tu eşti vedeta Zodiacului, datorită energiei deosebite ce o primești din astral. Ai şanse bune de a te raporta altfel la tot ce te înconjoară. Înnoiește-ți garderoba, înscrie-te la un program de întreținere corporală și trasează planuri personale și profesionale pe termen lung. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să te implici în acțiuni comune cu alții. Sunt zile bune numai pentru tine și treburile tale personale, de aceea ar fi bine să profiți din plin. În perioada 20 – 22 Septembrie se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informații referitoare la salarizarea locului de muncă, dar și modificări în condițiile de lucru. Controlează-ți reacțiile și fii răbdător, calm, tolerant! Totul se desfășoară spre binele tău suprem, chiar dacă, deocamdată nu întrezărești acest bine. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Săgetător

Săptămâna aceasta se recomandă atenţie la capitolul sănătate. Bine ar fi să-ţi iei câteva zile de vacanţă sau măcar să încerci să te ocupi de treburi uşoare. Sunt posibile stări interioare contradictorii, iar sănătatea întregului organism este vulnerabilă. Nu sunt indicate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte doar remedii naturiste, stai mai mult în aer liber şi odihneşte-te regulat. Sunt zile bune pentru o reevaluare atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. La o analiză atentă a proiectelor în care eşti implicat alături de alţii, vei constata că este nevoie să te retragi din unele activităţi care nu te mai reprezintă sau care nu mai sunt profitabile. Discuțiile tăinuite cu cineva drag și de încredere te ajută să-ți lămurești multe și mărunte. 

Capricorn 

Evenimentele importante ale săptămânii roiesc în jurul prietenilor. Astfel, unele relaţii se pot încheia definitv, dar se face loc pentru altele mai profitabile. Pot apărea în viaţa ta oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care să desfăşori activităţi cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi importantă. Discuţiile cu cei apropiaţi vor fi frecvente, iar profitul de partea tuturor. Este foarte probabil ca un protector important s-ţi dea sfaturi şi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi actualmente în domeniul profesional. Susţinerea de la prieteni va dura aproximativ trei săptămâni, de aceea fii prudent şi valorifică la maxim potenţialul oferit de aceştia. În segmentul profesional, relaţiile colegiale vor deveni destul de anoste, iar la serviciu  apar sarcini de lucru noi. Dozează-ţi eforturile, evită provocările celorlalţi şi bazează-te doar pe tine. 

Vărsător 

Domeniul profesional este marcat de răsturnări de situație. Se întrezăreşte începerea unei etape noi în zona muncii, etapă ce îţi poate aduce o imagine bună, dar şi responsabilităţi pe măsură. Relaţiile cu şefii sunt bune şi primeşti din plin susţinerea acestor persoane. Dialogurile profesionale vor fi la ordinea zilelor, iar ideile şi sugestiile tale vor fi apreciate şi puse în practică. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le la maxim. Prietenii te solicită din plin. Este bine să reții cele discutate sau petrecute cu aceste personae, deoarece undeva, cândva se vor relua sub diverse forme, unele foarte neplăcute. Este foarte bine ca în parallel cu îndatoririle cotidiene să-ţi orientezi eforturile și către proiecte legate de hobby-uri. Finalul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, dietă, mișcare în aer liber. 

Pești 

Începutul săptămânii îţi aduce evenimente legate de străinătate. Începe o perioadă în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă se remarcă  prin controverse, de aceea fii prudent. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi pe măsura eforturilor depuse. În plan profesional se ivesc pe neașteptate acțiuni de anvergură, discuții importante cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții. Găsește un echilibru între îndatoririle socio-profesionale și cele familiale, întrucât membrii familiei pot riposta destul de vehement.

Foto: Unsplash

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…