A List Magazine ∙ September 18, 2023 ∙ 5 min read

Începând cu anul acesta, Andreea Marin a devenit ambasadorul brandului Clarins. Ce înseamnă Clarins pentru ea și de ce ar recomanda produsele tuturor femeilor preocupate de frumusețe?

Spune-ne 4 lucruri care te definesc.

Omenia, dorința de a trăi frumos și demn, corectitudinea și dragostea.

Cum ai descoperit brandul Clarins?

Legătura mea cu Clarins s-a născut firesc și mult mai devreme de acest moment, cu ani în urmă, când nu aveam cum să bănuiesc că va exista acest moment în care voi deveni ambasador al brandului. Sunt un căutător de soluții sănătoase de îngrijire și am descoperit Clarins ca fiind brandul care are mare grijă ca ingredientele folosite să însemne tot ce are natura mai bun de oferit. Așa că folosesc produsele de ani buni, și cum cei asemenea se atrag, iată că ne întâlnim după ani și n-a fost nevoie de prezentări; știam deja curățenia, integritatea, calitatea Clarins încercate pe propria piele. Astfel, am legat imediat cu această echipă minunată o conexiune firească, am aflat mult mai multe detalii care mi-au arătat că avem și valori comune, un cod de integritate asemănător și o dorință de a trăi frumos și demn, pur și simplu. Cum spuneam și la lansarea recentă, eu sunt o tinerică de numai 49 de ani neîmpliniți încă, nici la 50 n-am ajuns deocamdată, sunt departe, și tare mă bucur că în ziua de azi femeile de vârsta mea – atât de fragedă (zâmbește) – primesc, iată, încrederea de a reprezenta branduri de succes la nivel mondial. Clarins este alături de femei în 150 de țări ale lumii și sunt onorată să reprezint acest brand în România mea. Dincolo de orice glumă, pot să vă spun că abia după 40 ani am început să simt că trăiesc cu adevărat, să mă prețuiesc în calitate de femeie în toată puterea cuvântului, să înțeleg ce înseamnă frumusețea ca îmbrățișare între sănătate, echilibru și apropiere de rădăcini, de tot ce ne oferă natura mai bun.

Ce înseamnă pentru tine să fii ambasador Clarins?

În următorul an eu voi fi ambasadorul care va aduce lună de lună în fața publicului noile produse, fie că e vorba de cele care au grijă de ten sau de pielea corpului nostru. Fiecare sezon aduce cu sine nevoile sale și mă bucur să prezint povestea fiecăreia dintre noutăți. Clarins nu este doar un brand bazat pe imagine, ci calitatea și seriozitatea produselor te conving și asta e legătura trainică, singura care poate ține o poveste reală în picioare.

Clarins are o istorie uimitoare, fiind un brand inspirat în totalitate de către femei. Ce elemente ale brandului se potrivesc cu propriile tale valori?

Ne leagă respectul și grija față de oameni și starea lor de bine, calitatea a ceea ce lăsăm în urma noastră, o moștenire frumoasă, spun eu, și un exemplu de urmat de fiecare parte; ne pasă de sănătate și de natură și tot ce facem, de ambele părți, se naște din dragoste. Știați că, de fapt, Clarins creatorul a gândit totul pornind de la iubirea și grija față de soția sa, care avea o problemă de sănătate? Extrapolând apoi, brandul ce îi poartă numele a devenit un dar pentru femeile lumii; toate avem cam aceleași nevoi.

Povestește-ne despre ritualul tău zilnic de frumusețe. Cum arată rutina ta de skincare și care sunt regulile de la care nu te abați atunci când vine vorba de îngrijirea personală?

În primul rând, tenul meu, ca al oricărei femei, are nevoie zilnic de curățenie, hidratare, îngrijire și hrănire cu ingrediente naturale, protecție față de razele solare. Aceștia sunt pilonii pe care îi respectă ritualul meu zilnic: demachiere corectă, ser pentru ochi și față sau zona gâtului și piept (formula actuală double serrum e minunată!), cremă hidratantă cu SPF cu elemente nutritive care ajută tenul și când vine vorba de riduri, elasticitate a pielii, luminozitate, protecție împotriva razelor nocive. Din geantă nu îmi lipsește crema dedicată protecției solare peste zi. Iar seara, după demachiere și curățare, aplic crema de noapte, care are câteva ingrediente speciale ce au grijă de regenerarea tenului în timpul somnului. Nimic complicat, iar ceea ce am învățat special de la echipa Clarins sunt mișcările de masaj cu care aplic pe față și pe gât cremele; îmi dă o stare foarte bună și plăcută acest obicei la început și final de zi. De altfel, Clarins este lider și în domeniile Spa, wellbeing, deci nimic nu e întâmplător. Gama mea preferată este Extra Firming.

Cui îi recomanzi produsele Clarins?

Oricărei femeie sau oricărui bărbat care dorește să-și păstreze prospețimea tenului și tinerețea cât mai mult timp, oricărei persoane mature care vrea să își mențină chipul și pielea corpului în cea mai bună formă.

Ce inițiative apreciezi cel mai mult de la Clarins?

Grija față de oameni prin proiectele sale umanitare dedicate, dincolo de acțiunile de natură comercială, dar și grija față de angajații săi. De exemplu, după un parteneriat de 12 ani până la sfârșitul anului 2023, Clarins va fi oferit aproape 40 de milioane de mese școlare copiilor aflați în nevoie prin partenerii donatori ai programului FEED.

Oferă un sfat prețios iubitoarelor de skincare…

Aplică pe tenul tău cât mai puține produse, dar de calitate, doar cele potrivite ție și structurii tenului tău, nu îl încărca fără să fie nevoie, pentru că nu îi vei face un bine astfel. Rămâi cât mai aproape de ingredientele desprinse din natură, acolo e sursa de bine pentru noi toți. Vă invit să apelați cu încredere la consultanții Clarins din magazinele de beauty, pentru o consultanță de skincare adaptatată nevoilor fiecăruia; echipa este pregătită să vă ofere sfaturi personalizate.

Foto: Clarins.

Related Posts

Frumusețea prin ochii medicului Elena Martin

Cum arată frumusețea, dar și cele mai reușite intervenții estetice? Și cum arată viața unui medic-femeie, atunci când…

Summer Mood: 5 coafuri de festival și produsele de styling ale verii

În plin sezon de concerte, găsește aici inspirația pentru coafurile de festival cu care să experimentezi noi lookuri….

Summer Must Haves: 10 produse de protecție solară (chiar și pentru păr)

Poate că auzi destul de des, în sezonul cald, că este bine să aplici protecție solară pe piele….

Sofia Vergara, adepta intervențiilor estetice de orice fel

Sofia Vergara a vorbit recent despre operațiile estetice și despre tratamentele de înfrumusețare și a subliniat că e…

Shania Twain: „Nu mi-e frică de îmbătrânire!”

Cântăreața country-pop Shania Twain s-a îmbăcat cu trecerea anilor și la 58 de ani susține că nu îi…

HAIR TIPS: 9 soluții împotriva vârfurilor despicate

Despre problema vârfurilor despicate este întrebat fiecare hairstylist profesionist. Și, de cele mai multe ori, răspunsul cel mai…

Top 5 produse esențiale pentru vară

Vara, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită ca și bagajul pentru concediu….

Long Hair Trend: tunsoarea clepsidră

Părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de…

Cindy Crawford, secrete de frumusețe la 58 de ani

La 58 de ani, Cindy Crawford încă are atuurile unui model de succes și este una dintre puținele…

New look: Jessica Biel. Tunsoarea aleasă de actriță pentru această vară

Jessica Biel s-a pregătit de vară cu un look fresh. Actrița a renunțat la părul ei lung, ondulat,…