A List Magazine ∙ September 18, 2023 ∙ 5 min read

Începând cu anul acesta, Andreea Marin a devenit ambasadorul brandului Clarins. Ce înseamnă Clarins pentru ea și de ce ar recomanda produsele tuturor femeilor preocupate de frumusețe?

Spune-ne 4 lucruri care te definesc.

Omenia, dorința de a trăi frumos și demn, corectitudinea și dragostea.

Cum ai descoperit brandul Clarins?

Legătura mea cu Clarins s-a născut firesc și mult mai devreme de acest moment, cu ani în urmă, când nu aveam cum să bănuiesc că va exista acest moment în care voi deveni ambasador al brandului. Sunt un căutător de soluții sănătoase de îngrijire și am descoperit Clarins ca fiind brandul care are mare grijă ca ingredientele folosite să însemne tot ce are natura mai bun de oferit. Așa că folosesc produsele de ani buni, și cum cei asemenea se atrag, iată că ne întâlnim după ani și n-a fost nevoie de prezentări; știam deja curățenia, integritatea, calitatea Clarins încercate pe propria piele. Astfel, am legat imediat cu această echipă minunată o conexiune firească, am aflat mult mai multe detalii care mi-au arătat că avem și valori comune, un cod de integritate asemănător și o dorință de a trăi frumos și demn, pur și simplu. Cum spuneam și la lansarea recentă, eu sunt o tinerică de numai 49 de ani neîmpliniți încă, nici la 50 n-am ajuns deocamdată, sunt departe, și tare mă bucur că în ziua de azi femeile de vârsta mea – atât de fragedă (zâmbește) – primesc, iată, încrederea de a reprezenta branduri de succes la nivel mondial. Clarins este alături de femei în 150 de țări ale lumii și sunt onorată să reprezint acest brand în România mea. Dincolo de orice glumă, pot să vă spun că abia după 40 ani am început să simt că trăiesc cu adevărat, să mă prețuiesc în calitate de femeie în toată puterea cuvântului, să înțeleg ce înseamnă frumusețea ca îmbrățișare între sănătate, echilibru și apropiere de rădăcini, de tot ce ne oferă natura mai bun.

Ce înseamnă pentru tine să fii ambasador Clarins?

În următorul an eu voi fi ambasadorul care va aduce lună de lună în fața publicului noile produse, fie că e vorba de cele care au grijă de ten sau de pielea corpului nostru. Fiecare sezon aduce cu sine nevoile sale și mă bucur să prezint povestea fiecăreia dintre noutăți. Clarins nu este doar un brand bazat pe imagine, ci calitatea și seriozitatea produselor te conving și asta e legătura trainică, singura care poate ține o poveste reală în picioare.

Clarins are o istorie uimitoare, fiind un brand inspirat în totalitate de către femei. Ce elemente ale brandului se potrivesc cu propriile tale valori?

Ne leagă respectul și grija față de oameni și starea lor de bine, calitatea a ceea ce lăsăm în urma noastră, o moștenire frumoasă, spun eu, și un exemplu de urmat de fiecare parte; ne pasă de sănătate și de natură și tot ce facem, de ambele părți, se naște din dragoste. Știați că, de fapt, Clarins creatorul a gândit totul pornind de la iubirea și grija față de soția sa, care avea o problemă de sănătate? Extrapolând apoi, brandul ce îi poartă numele a devenit un dar pentru femeile lumii; toate avem cam aceleași nevoi.

Povestește-ne despre ritualul tău zilnic de frumusețe. Cum arată rutina ta de skincare și care sunt regulile de la care nu te abați atunci când vine vorba de îngrijirea personală?

În primul rând, tenul meu, ca al oricărei femei, are nevoie zilnic de curățenie, hidratare, îngrijire și hrănire cu ingrediente naturale, protecție față de razele solare. Aceștia sunt pilonii pe care îi respectă ritualul meu zilnic: demachiere corectă, ser pentru ochi și față sau zona gâtului și piept (formula actuală double serrum e minunată!), cremă hidratantă cu SPF cu elemente nutritive care ajută tenul și când vine vorba de riduri, elasticitate a pielii, luminozitate, protecție împotriva razelor nocive. Din geantă nu îmi lipsește crema dedicată protecției solare peste zi. Iar seara, după demachiere și curățare, aplic crema de noapte, care are câteva ingrediente speciale ce au grijă de regenerarea tenului în timpul somnului. Nimic complicat, iar ceea ce am învățat special de la echipa Clarins sunt mișcările de masaj cu care aplic pe față și pe gât cremele; îmi dă o stare foarte bună și plăcută acest obicei la început și final de zi. De altfel, Clarins este lider și în domeniile Spa, wellbeing, deci nimic nu e întâmplător. Gama mea preferată este Extra Firming.

Cui îi recomanzi produsele Clarins?

Oricărei femeie sau oricărui bărbat care dorește să-și păstreze prospețimea tenului și tinerețea cât mai mult timp, oricărei persoane mature care vrea să își mențină chipul și pielea corpului în cea mai bună formă.

Ce inițiative apreciezi cel mai mult de la Clarins?

Grija față de oameni prin proiectele sale umanitare dedicate, dincolo de acțiunile de natură comercială, dar și grija față de angajații săi. De exemplu, după un parteneriat de 12 ani până la sfârșitul anului 2023, Clarins va fi oferit aproape 40 de milioane de mese școlare copiilor aflați în nevoie prin partenerii donatori ai programului FEED.

Oferă un sfat prețios iubitoarelor de skincare…

Aplică pe tenul tău cât mai puține produse, dar de calitate, doar cele potrivite ție și structurii tenului tău, nu îl încărca fără să fie nevoie, pentru că nu îi vei face un bine astfel. Rămâi cât mai aproape de ingredientele desprinse din natură, acolo e sursa de bine pentru noi toți. Vă invit să apelați cu încredere la consultanții Clarins din magazinele de beauty, pentru o consultanță de skincare adaptatată nevoilor fiecăruia; echipa este pregătită să vă ofere sfaturi personalizate.

Foto: Clarins.

Related Posts

8 detalii la care să fii atentă când îți alegi hairstylistul

Atunci când îți cauți hairstylistul potrivit, este esențial să fii atentă la anumite aspecte care pot face diferența…

7 parfumuri cu ambroxan, molecula care amplifică senzualitatea și charisma

Ambroxanul este acea moleculă folosită în parfumerie care te face irezistibil prin miros, un ingredient care te încarcă…

Tratamente perfecte pentru ten. Anne-Marie Marinescu vine cu recomandări pentru sezonul care urmează

Primăvara vine cu schimbări de tot felul în rutina fiecăreia dintre noi, mai ales când vine vorba de…

6 secrete de frumusețe de la supermodelul Toni Garrn

Una dintre cele mai bine cotate modele din ultimii 15 ani, Toni Garrn susține îngrijirea cât mai naturală…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Cum arată Cindy Crawford, la 58 de ani

„It’s not a resolution, it’s a lifestyle” (Nu e o rezoluție, e un stil de viață), scria Cindy…

Trucuri pentru un păr parfumat

Vorbim în permanență despre cum să ne coafăm părul, dar dacă l-am face și să miroasă incredibil? Din…

Ingrediente-cheie pentru tenul acneic

Keira Knightley,  Cameron Diaz, Rihanna sunt doar câteva dintre vedetele care țin sub control una dintre cele mai…

Beyoncé lansează Cécred

Linia de produse de îngrijire a părului Cécred este inspirată de munca mamei artistei de 42 de ani…

Nothing but LOVE: 6 cosmetice pentru o zi plină de iubire

Luna asta, ce-ar fi să descoperi acele cosmetice care îți reamintesc, zi de zi, cât de frumos este…