A List Magazine ∙ January 24, 2022 ∙ 6 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022.

Berbec

Se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și rezolvarea unor datorii vechi. Pe lângă cheltuielile curente pot interveni cheltuieli pentru cineva drag din anturajul apropiat sau pentru studii și călătorii. Fii prudent și nu te hazarda în investiții pentru alții. Activitățile culturale și dialogurile erudite cu oameni deosebiți te pot ajuta să te relaxezi pe de o parte, dar pe de altă parte, te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii cu informații noi și foarte utile ție acum. Vor intra în discuție și planurile de călătorii și de studii.

Taur

Situații inedite în relațiile parteneriale! Sunt posibile discuții aprinse și activități comune de anvergură cu partenerul de viață și/ sau colaboratorii profesionali. Tema principală a disputelor parteneriale este legată de banii obținuți și cheltuiți împreună. Atât nevoile, scopurile tale, cât și nevoile, scopurile partenerilor s-au schimbat foarte mult, iar acum totul se discută deschis, fără menajamente. Este vremea marilor decizii, astfel că separarea, divorțul, desprinderea din parteneriate și colaborări care nu te mai interesează sunt de luat în calcul foarte serios.

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și, la nevoie, apelează la sprijinul colegilor. Sunt posibile neplăceri colegiale de la banii și favorurile obținute de la locul de muncă. Se recomandă prudență, toleranță și răbdare în toate tipurile de relații, pentru că se pot declanșa conflicte pe termen lung numai datorită atitudinii tale față de ceilalți și față de problemele lor. Relațiile parteneriale se vor evidenția prin acțiuni comune cu partenerii, de viață sau cei profesionali. Cheltuieli neașteptate.

Rac

Este multă forfotă în relațiile sentimentale în prima parte a săptămânii. Discuții aprinse și acțiuni de anvergură împreună cu persoana iubită sau copiii. Fii prudent și înțelegător cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri îți displac ideile sau planurile lor de viață. Atmosfera este tensionată în plan sentimental, astfel că de la banalități se poate ajunge la conflicte pe termen lung. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar nu forța nota, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot fi aduse în discuție planuri de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale.

Leu

Situații de excepție în segmentul relațiilor familiale și în cel domestic. Discuții aprinse cu membrii familiei, activități domestice de anvergură, răsturnări de situație dificil de anticipat. Fii prudent, tolerant, înțelegător cu ceilalți și evită escaladarea conflictelor. Trasează planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relațiile sentimentale. Apropie-te de cei dragi, desfășoară activități comune cu ei și amintește-ți de hobby-urile dragi sufletului tău. La serviciu, atmosfera este animată. Mult de lucru, însă oboseala este accentuată.

Fecioara

Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale de anvergură. De reținut persoanele pe care le întâlnești în aceste zile și ceea ce discuți cu ele. Orice informație aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînțeles. Prudență în toate, pentru că se pot isca conflicte importamte de la banalități. Relațiile cu membrii familiei se evidențiază prin dialoguri amiabile, întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri domestice comune.

Balanța

Chestiunile financiare îți deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obții din munca desfășurată la un loc de muncă și de cheltuielile cotidiene. Poți primi sume importante de bani drept recompensă la eforturile depuse în plan profesional. Dar, în același timp vor interveni și cheltuieli majore. Fii cumpătat în toate, pentru că există riscul să cheltuiești prea mult furat de mirajul câștigurilor momentane. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte.

Scorpion

Ești plin de energie și dornic de a schimba multe în viața ta. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fii prudent. Există riscul să te avânți în direcții greșite. Sfătuiește-te cu cei dragi și de încredere, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât în tine de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidențiază cheltuieli cotidiene. Sunt șanse bune de a primi bani, salariul sau alte tipuri de favoruri materiale dinspre segmentul profesional. Evită cheltuielile nefondate! Prietenii te pot sfătui de bine în orice chestiune financiară.

Săgetător

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situațiilor și relațiilor în care ești implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbi ceva. Chiar dacă îți este dificil să faci schimbări de orice fel, depune eforturi serioase și concentrează-te numai pe ceea ce ai tu realmente nevoie în această perioadă. Se pot evidenția și afecțiuni vechi, de care va trebui să ții cont. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei ști foarte clar ce anume ai de făcut pentru a-ți îmbunătți planurile.

Capricorn

Zile interesante în relațiile cu prietenii. Informațiile aflate te vor ajuta atât la serviciu, cât și în planul sănătății. Totuși, a urma orbește sfaturile altora fără discernământ, nu se recomandă. Sunt zile bune și pentru a sta de vorbă mai mult cu tine însuți și a vedea clar în ce fel de situații și relații te afli. Sunt șanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale. Sănătatea îți poate oferi surprize, însă în parametrii deja cunoscuți. Rezervă momente de odihnă, plimbări în aer liber și somn suficient. Te vei simți mult mai bine la finalul săptămânii.

Vărsător

Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională, asumarea unor responsabilități noi și pe termen lung. Totuși, această efervescență te poate copleși și obosi în același timp. Selectează numai ce te interesează pe tine și ceea ce poți rezolva pe baza forțelor tale. Cineva din anturajul sentimental, persoana iubită sau copiii, îți vor susține demersurile socio-profesionale în mod excepțional. Profită de tot sprijinul pe care îl primești!

Pești

Zile potrivite pentru studiu, discuții elevate, informare, pentru activități culturale și spirituale. Citește, învață, dialoghează cu oameni de bună calitate, trasează planuri de îmbunătățire a bagajului educațional, dar și pentru a călători peste mări și țări. Sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și a te bucura de relații. Călătoriile reprezintă o temă importantă. La serviciu se conturează reuniuni profesionale cu șefi și autorități. Predomină senzația că te afli pe o scenă și toți îți urmăresc cu interes reprezentația. Alege cuvintele și gesturile cu grijă!

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…